واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob رییس مجلس سودان: خواهان رسیدگی به جنایات رژیم صهیونیستی در مجامع بین المللی هستیم تهران- ایرنا-رییس مجلس سودان با بیان اینکه عملکرد رژیم صهیونیستی در مورد غزه،عملکرد تروریسم دولتی است و باید آن را محکوم کرد گفت: خواهان رسیدگی به جنایات رژیم صهیونیستی در مجامع بین المللی هستیم.

بگزارش خبرنگار سیاسی ایرنا،عزالدین منصور روز سه شنبه در نشست تروئیکای اتحادیه مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی و دیگر اعضا درباره وضعیت فلسطین و تهاجم علیه غزه این مطلب را بیان داشت.
وی گفت: ارتش اسراییل سلاح های ویرانگر علیه مردم بی دفاع استفاده می کند و این در شرایطی است که اجلاس کنونی در تهران به دعوت مجلس شورای اسلامی انجام می شود تا به نزدیکی مواضع کشورهای اسلامی در این زمینه کمک فراوانی شود.
وی گفت:جنایات رژیم صهیونیستی نسل کشی علیه بشریت است و اسراییل باید در برابر این اقدامات مورد بازخواست قرار گیرد تا هزینه کارهای خود را بپردازد و جهان نیز در برابر آن نباید سکوت کند.
منصور ادامه داد:سازمان های بین المللی باید تلاش کنند تا اسراییل را از نقض قوانین بین المللی برحذر دارند چون این حکومت اشغالگر است و ملت فلسطین به خاطر رنج هایی که از طرف این رژیم به آن وارد شده دچار مشکلات فروانی شده است.
وی تصریح کرد:اجلاس امروز باید بازگو کننده صدای امت اسلامی باشد و امت اسلامی باید اقدامات رژیم صهیونیستی از جمله شهرک سازی که باعث بیگانه شدن مردم فلسطین با سرزمین خود شدند را محکوم کنند.
رییس مجلس سودان افزود: مردم فلسطین ازنعمت آب محروم هستند و همین باعث مشکلات فراوانی برای آنها شده است. امروز جهان اسلام در مرحله سرنوشت سازی قرار دارد.
وی با اشاره به اتفاقات، فتنه ها و بحران های اخیر در کشورهای اسلامی از جمله اتفاقات عراق و سوریه گفت:این فتنه ها و بحران ها موضوعی برای شکستن هیبت امت اسلامی و سرگرم کردن آنها برای فراموش کردن هدف خود است.
منصور مواضع برخی کشورهای غربی درباره توجیه تجاوزهای رژیم صهیونیستی را باعث افزایش اراده امت اسلامی برای مبارزه با این رژیم دانست و گفت: باید جلوی این تجاوزات ایستادگی کرد و تنها راهکار آن گرفتن ضمانت های بین المللی از رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از اقداماتش است.
وی از مجامع بین الملل خواست تا برای رساندن کمک به آسیب دیده ها و زخمی های غزه به رژیم صهیونیستی فشار آورند و گفت:باید گذرگاه رفح هر چه سریع تر باز شده و آتش بس فوری، سریع، مورد قبول همه گروه ها در این کشور برقرار شد.
سیام(3)**9103**م.ب**1856
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]

تماس بی واسطه با مسئولین
31/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]