تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869097574




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جان کری: اقدامات اسرائیل دفاع مشروع از خود است


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: جان کری: اقدامات اسرائیل "دفاع مشروع" از خود است


وزیر امور خارجه آمریکا با دبیر کل سازمان ملل در قاهره دیدار کرد و باز هم از اقدامات رژیم صهیونیستی را "دفاع مشروع" از خود خواند. وی در این دیدار گفت: "ما به شدت نگران پیامدهای اقدام مناسب و مشروع اسرائیل برای دفاع از خود هستیم. "
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبراز خبرگزاری فرانسه،  "جان کری" که برای رایزنی برای آتش بس در غزه به منطقه سفر کرده است در دیدار با "بان کی مون" دبیر کل سازمان ملل گفت پیش از همه باید بگویم که رئیس جمهور اوباما و همه ما همواره قدردان تلاش های چشمگیر دبیر کل برای ایجاد آتش بس در درگیری‌های غزه هستیم.
جان کری بانکی مون
وی ادامه داد دبیر کل در منطقه دیدارهایی کرده است و هدف وی نیز که بارها نیز بیان شده است بحث درباره راه های ایجاد آتش بس و تشویق طرف ها برای آتش بس براساس شرایط درست است. ما به شدت نگران پیامدهای اقدام مناسب و مشروع اسرائیل برای دفاع از خود هستیم. وزیر امور خارجه آمریکا گفت هیچ کشوری تحمل نمی کند که هدف حمله قرار گیرد و تونل هایی برای ورود به آن برای حمله به مردمش حفر شود. با این حال، در همه درگیری ها نگرانی درباره وضعیت غیر نظامیان وجود دارد، وضعیت کودکان، زنان، جوامعی که در میان درگیریها مانده اند. کری گفت ما به صورت خاص تلاش می کنیم به شکلی متمرکز شویم که به این نیازهای عمده پاسخ بدهیم. به نمایندگی از آمریکا و رئیس جمهور آمریکا افتخار دارم که امشب اعلام کنم آمریکا خیلی زود چهارصد و هفتاد میلیون دلار برای تامین کمک های فوری انسانی برای کاستن از بخشی از بحران انسانی تامین می کند. در حال حاضر، ما تلاش می کنیم تا بینیم آیا می توانیم راهی برای رسیدن به آتش بس وجود دارد یا نه و در کنار آن در خصوص مسائل دیگر نیز وارد بحث شویم. وزیر امور خارجه آمریکا گفت هیچ چیزی با آتش بس موقت یا حتی طولانی حل وفصل نمی شود مگر اینکه به این مسائل نیز رسیدگی شود و این کاری است که ما تلاش می کنیم به آن رسیدگی شود.  
دانلود   «جان کری» وزیر خارجه آمریکا برای بحث و رایزنی در خصوص نحوه اعمال آتش بس میان مقاومت اسلامی فلسطین و ارتش رژیم صهیونیستی روز گذشته وارد پایتخت مصر شد. گفته می شود احتمالا محمود عباس(ابومازن) رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و خالد مشعل رئیس دفتر سیاسی حماس نیز به قاهره سفر خواهند کرد تا به توافقی برای دستیابی به آتش بس میان گروههای مقاومت فلسطینی در غزه و رژیم صهیونیستی دست یابند. پیش از این دولت مصر طرحی را برای آتش‌بس میان گروه‌های مقاومت و رژیم صهیونیستی پیشنهاد داده بود که به دلیل یکجانبه بودن مفاد آن، با مخالفت حماس روبرو شده بود. روزنامه صهیونیستی معاریو مدعی شده است که حماس خواستار انعقاد یک آتش بس 10 ساله و جلوگیری از حمله مجدد صهیونیست‌ها به غزه پس از چند سال و البته به شدت پیگیر گنجانده شدن پیش‌شرط رفع کامل محاصره نوار غزه در متن آتش‌بس پیشنهادی است. «اسماعیل هنیه» عضو ارشد دولت حماس نیز بار دیگر بر رفع محاصره غزه، تعهد اسرائیل مبنی بر عدم تجاوز نظامی و آزادی اسرای فلسطینی از زندان‌های رژیم صهیونیستی به عنوان شروط حماس برای امضای طرح آتش‌بس  اعلام کرده است.    

لینک را کپی کنید


سه شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن