تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869856011




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نماز جمعه خراسان شمالی رتبه دهم کشور از نظر جلب مخاطب


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

فیسبوک تویتر Google+ Cloob نماز جمعه خراسان شمالی رتبه دهم کشور از نظر جلب مخاطب بجنورد - ایرنا - مسوول نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه خراسان شمالی گفت: این استان رتبه دهم کشور از نظر شرکت مردم در آیین نماز جمعه را دارد.


به گزارش ایرنا حجت الاسلام ˈحسین عابدینیˈ روز دوشنبه این مطلب را در نشستی خبری که در آستانه پنجم مرداد، سالروز برپایی نخستین نماز جمعه انقلاب اسلامی در سال 58 برگزار شد، عنوان کرد.
وی اظهار کرد: البته به دلیل شرایط خاص اقلیمی و کشاورزی بودن منطقه، این رتبه در فصول کار و فعالیت کشاورزی تا حدی تقلیل یافته و به رده های 17 و 18 کشوری می رسد.
وی افزود: طبق بررسی انجام شده استقبال قشر جوان از نمازهای جمعه در این استان مطلوب است و به طور میانگین 40 درصد از نمازگزاران جمعه شهرهای این استان را افراد سنین زیر 30 سال تشکیل می دهند.
به گفته وی اکنون در 15 شهر استان خراسان شمالی نماز جمعه اقامه می شود که در برگزاری این آیین ها هزار و 100 نفر به عنوان خادم زیر نظر ستاد اجرایی نماز جمعه مشارکت دارند.
حجت الاسلام عابدینی همچنین از پیگیری برای معرفی امام جمعه برای چند شهر دیگر این استان از جمله ˈلوجلیˈ در شیروان، ˈغلامانˈ در راز و جرگلان، ˈچنارشهرˈ و ˈحصار گرمخانˈ در بجنورد خبر داد و آن را منوط به فراهم شدن زیرساخت های لازم دانست.
وی در خصوص درخواست اهالی شهرهای ˈآواشهرˈ مانه و سملقان و ˈایورˈ گرمه برای برپایی نماز جمعه گفت: این شهرها فاصله ای کمتر از 6 کیلومتر با نزدیکترین مرکز برپایی نماز جمعه را دارند و از نظر شرعی نماز جمعه در آنها مشکل دارد.
مسوول نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه خراسان شمالی در خصوص معرفی ائمه جمعه اهل سنت نیز گفت: از 10 سال پیش معرفی ائمه جمعه اهل سنت و مدیریت امور آنها به نماینده ولی فقیه در استانها واگذار شده و این شورا در آن دخالتی ندارد.
عابدینی در خصوص طول خطبه های نماز جمعه هم گفت: طبق برنامه کشوری طرح مطالب در خطبه ها باید زیر یک ساعت باشد که این در استان ما به طور متوسط بین 30 تا 40 دقیقه است.
وی افزود: البته باید پذیرفت که طرح مطالب اخلاقی، شرعی، مشکلات منطقه و مسایل روز در مدت زمان 10 تا 20 دقیقه در خطبه های نماز جمعه امکان پذیر نیست.
وی از فعالیت هفت گروه استهلال در هفت شهرستان استان در ماه های اخیر خبر داد و افزود: تا قبل از این فعالیت گروه های استهلال در شهرستان های این استان زیر نظر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه خراسان رضوی بود که بتازگی به استان واگذار شده است.
حجت الاسلام عابدینی گفت: اکنون هر ماه گروه های استهلال در شهرستان های استان مستقر و نتیجه کار خود را از طریق این نمایندگی به دفتر رهبری گزارش می کنند.
وی در خصوص ساخت مصلای جدید در شهر بجنورد نیز افزود: تاکنون زمین های مختلفی برای ساخت مصلای جدید پیشنهاد شده که در صورت مناسب تشخیص ندادن آن از زمین پشت مصلای کنونی برای ایجاد مصلای جدید استفاده خواهد شد.
وی گفت: اکنون شهرهای بجنورد، جاجرم و شیروان دارای مصلای اختصاصی هستند و ساخت مصلی در شهرهای فاروج، گرمه، راز، اسفراین، سنخواست، پیش قلعه و قاضی نیز در دست اجراست.
وی از اختصاص هفت میلیارد ریال کمک توسط ستاد شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور برای ساخت مصلی در شهرهای سنخواست، گرمه، راز و فاروج خبر داد.
دفتر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه خراسان شمالی در سال 89 از خراسان بزرگ منفک شد که در آن زمان نماز جمعه در 9 شهر این خطه برگزار می شد.
استان خراسان شمالی واقع در شمالشرق کشور طبق سرشماری سال 90، 867 هزار نفر جمعیت دارد که 52 درصد از جمعیت این استان در 22 نقطه شهری سکونت دارند. ک/2
623/626

انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]


تماس بی واسطه با مسئولین





30/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن