تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833099997
حالا وقت نابودی گنبدآهنین با «هرمز1» است+ عکس
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
حالا وقت نابودی گنبدآهنین با «هرمز1» است+ عکس
تا قبل از رونمایی از هرمز 1، هیچ موشک بالستیک ضد رادار در نیروهای مسلح دنیا وجود نداشته و نیروی هوافضای سپاه پاسداران در دستاوردی بسیار جالب که در نوع خود مشابهی ندارد، چنین موشک بالستیکی را رونمایی کرده است.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاراناز زمان نبرد انگلستان در تابستان 1940 میلادی در جنگ جهانی دوم، اهمیت رادار به شکل خاصی توسط تمامی کشورهای صاحب تکنولوژی درک شد و صاحبان تکنولوژی در این بخش سریعا به سمت طراحی و ساخت انواع رادارها رفتند اما از همان زمان نیز کشورهای صاحب تکنولوژی به دنبال راه هایی برای غلبه بر رادارها بودند.
در طول سالهای بعد، روش های گوناگونی برای مقابله با رادارها استفاده شد که می توان از آن میان به حرکت جنگنده های مهاجم در ارتفاع پایین برای در امان ماندن از امواج رادار، استفاده از سامانه های جنگ الکترونیک برای کور کردن رادارها و بهره گیری از فناوری های پنهانکاری اشاره کرد.
اما راه دیگر در مبارزه با سامانه های راداری استفاده از موشک های ضد رادار بود که هنوز هم استفاده از آن در ارتش های مختلف جهان متداول است. در ابتدا باید دید اصولا موشک ضد رادار چیست و دارای چه مزیتهایی می باشد؟
به زبان ساده، موشک ضد رادار سلاحی است که از امواج رادار به منظور ردیابی بهره برده و به سمت منبع انتشار این امواج حمله می کند. به همین دلیل است که در زبان انگلیسی و در بسیاری از ترجمه های فارسی، با واژه موشک های ضد تشعشع رو به رو می شویم.
اولین کاربرد گسترده موشک های ضد رادار به زمان جنگ ویتنام باز می گردد.
در این جنگ بود که برای اولین بار موشک های سطح به هوا در حجم بالا مورد استفاده قرار گرفتند. سامانه پدافند هوایی SA-2 ساخت شوروی سابق تبدیل به یک کابوس واقعی برای یگان های پروازی آمریکا در ویتنام شده بود و تلفات بالایی را بر هواپیماهای آمریکایی وارد کرد. موشک ضد رادار AGM-45 شرایک یکی از اولین پاسخ های ویژه آمریکا به تهدید سامانه های سطح به هوا بود. این موشک آمریکایی به سمت امواج رادار موسوم به Fan Song که برای سامانه موشکی سام 2 به کار می رفت، رفته و آن را نابود می کرد.
موشک AGM-45
حمله هوایی آمریکا به لیبی در دهه 1980 میلادی ، عملیات طوفان صحرا در سال 1991 و همچنین عملیات ناتو بر فراز بوسنی در سال 1999 میلادی از جمله نبردهایی بود که در آن موشک های ضد رادار به وفور مورد استفاده قرار گرفته و عمدتا توانستند سامانه های راداری خصوصا گونه های با تحرک پایین تر را با موفقیت مورد اصابت قرار بدهند.
در دوران جنگ تحمیلی نیز ارتش بعثی با حمایت متحدان غربی خود توانسته بود به مدل هایی از این موشک دست پیدا کند و علی رم تدابیر فرماندهان مبتکر کشورمان در آن زمان، خسارت های مادی و معنوی مختلفی را به سامانه های دفاعی کشورمان وارد کرد.
موشک های ضد رادار اما گونه های مختلفی دارند. موشک های هوا به سطح مثل AGM-88 آمریکایی و یا KH-31 روسی از جمله معروف ترین موشک های ضد رادار هوا پرتاب هستند. اما در بخش سطح به سطح نیز می توان از برخی از موشکهای ضد کشتی با قابلیت ضد رادار نام برد.
برای نمونه موشک فرانسوی اگزوست و یا موشک ضد کشتی روسی P_700 دارای قابلیت "اشیانه یاب راداری" هستند که همان بحث تعقیب امواج راداری تولید شده از رادار یک شناور و حمله به منبع آن است.
موشک KH-31
موشک های سطح به هوا با قابلیت ضد رادار نیز در جهان وجود دارد. با توجه به نقش برجسته هواپیماهای هشدار زودهنگام هوابرد در نبردهای امروزی، چندین مدل از موشک های سطح به هوا به منظور یافتن امواج راداری این گونه پرنده ها و حمله به آن ها تغییر یافته اند که از این میان می توان به موشک های S-200 و S-300 روسی و HQ-9 چینی اشاره کرد.
گونه هایی از موشک های هوا به هوا نیز به همین منظور توسعه یافتند که از این می توان به R-27P و KS-172 روسی اشاره کرد. این موشک های نیز با استفاده از قابلیت آشیانه یاب راداری بر روی منبع تششع قفل کرده و به سمت آن حرکت می کنند. مزیت بزرگ این سلاح ها این است که عملا دشمن را در موضع تدافعی قرار داده و او را مجبور به از کار انداختن بخشی از سامانه های خود می کند. برای فهم این مسئله به این توضیحات توجه کنید:
«اصولا یک موشک ضد رادار و یا به عبارت سلاحی با قابلیت آشیانه یاب راداری از امواج ساطع شده از رادار و سیستم های جنگ الکترونیک خود دشمن برای یافتن و حمله به آن بهره می برد. این در حالی است که در زمان استفاده از جستجوگر رادار خودی، شما باید هدف را با استفاده از رادار خود شناسایی و بر روی آن قفل کرده و شلیک کنید. اما در زمان استفاده از موشک های ضد رادار می توان در حالت جستجوی غیر فعال منتظر امواج راداری دشمن شده و موشک مورد نظر را به سمت منبع آن پرتاب کرد.»
ورود هرمز به سازمان رزم سپاه
اما نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دستاوردی بسیار جالب که به نوعی در نوع خود در جهان مشابهی ندارد موشک ضد رادار بالستیکی را با نام هرمز -1 رونمایی کرد. این موشک برای اولین بار در جریان بازدید فرماندهی کل قوا از نمایشگاه دستاوردهای این نیرو به همراه موشک ضد ناو "هرمز – 2 " رونمایی شد.
بررسی های مشرق نشان می دهد که در دنیا تا قبل از رونمایی از این موشک، هیچ موشک بالستیک ضد رادار در نیروهای مسلح دنیا وجود نداشته یا حداقل هیچ ارتشی اقدام به اعلام این موضوع یا تلاش برای ساخت آن نداشته است.
موشک های هرمز 1 و 2
در نگاه اول می توان مشاهده کرد که این دو موشک جدید، شباهت زیادی به موشک های سری فاتح 110 داشته و می توان گفت که هرمز 1 و 2 نیز به نوعی اعضای جدید خانواده موشک های پر قدرت، دقیق و استراتژیک فاتح 110 هستند.
فاتح 110
در جریان یک گفت گوی تلویزیونی، سردار حاجی زاده فرمانده نیروی هوای فضای سپاه پاسداران به تشریح مشخصات این سامانه ها پرداخت. بر این اساس، برد موشک هرمز 1 در حدود 300 کیلومتر اعلام و سرعت موشک هرمز 2 نیز بین 4 الی 5 برابر سرعت صوت بیان شد. با توجه به شکل و ظاهر بسیار شبیه به هم هر دو سامانه، می توان اینگونه گمانه زنی کرد که سرعت موشک هرمز – 1 نیز در همین حدود 5 ماخ است.
اما هرمز 1 دارای چه مزایای و ویژگی های خاصی است؟
موشک هرمز 1 بر خلاف موشکی مثل خلیج فارس که از هدایت اپتیکی بهره می برد و یا موشک فاتح 110 که از یک جستجوگر راداری استفاده می کند، از جستجوگرهای امواج راداری بهره برده و در به منبع انتشار آنها حمله می کند.
موشک های بالستیک در این برد معمولا تا ارتفاع حدودا 60 کیلومتری بالا رفته و سپس حرکت به سمت هدف را آغاز می کنند. در این ارتفاع دمای هوا در حدود منفی 13 درجه سانتی گراد بوده و سرعت صوت نیز در این ارتفاع در حدود 323 متر بر ثانیه و یا به عبارتی 1163 کیلومتر بر ساعت است.
با رسیدن به سرعت 5 ماخ، در حقیقت سرعت موشک مورد نظر به حدود 5815 کیلومتر در ساعت می رسد. این سرعت در واحد متر بر ثانیه، در حدود 1600 متر بر ثانیه است و این بدین معنا است که موشک مورد نظر با این سرعت در زمانی برابر با 187 ثانیه یا به عبارت 3 دقیقه و 7 ثانیه به هدف خود در فاصله 300 کیلومتری می رسد.
وزن سر جنگی این موشک به طور رسمی اعلام نشده است اما با توجه به شباهت آن به خانواده موشکهای فاتح 110 و همچنین موشک خلیج فارس، می توان وزن سرجنگی این موشک را در حدود 600 الی 650 کیلوگرم تخمین زد.
این وزن سرجنگی به همراه سرعت بالای موشک در هنگام برخورد هرمز-1 را برای هر هدف به یک کابوس واقعی بدل می کند. همان گونه که در تصاویر مربوط به آزمایش این موشک نیز مشخص شد هرمز – 1 توانسته است کانتنری به طول تنها 6 متر را که راداری بر روی آن نصب شده بود را منهدم کند که دقت و عملکرد فوق العاده ای محسوب می شود.
یکی از هدف های بالقوه این موشک، می تواند سامانه دفاع هوایی مشهور و پرادعای پاتریوت باشد که در جریان همان مصاحبه سردار حاجی زاده به آن نیز اشاره شد.
سامانه پاتریوت که در حال حاضر ستون فقرات پدافند هوایی آمریکا و متحدانش را تشکیل داده، می تواند با طیفی از اهداف هوایی مثل هواپیماهای رزمی، پهپادها و موشک های بالستیک و کروز درگیر شود. موشک پاتریوت بر خلاف تبلیغات گسترده ای که در مورد آن شده است دارای نقاط ضعفی هم هست که از جمله آن می توان به از کار افتادن سامانه نرم افزاری آن در هنگام پردازش حجم بالای اطلاعات، چندین مورد سرنگون کردن هواپیماهای خودی در جریان عملیات طوفان صحرا و عدم موفقیت در برابر موشک های اسکاد عراقی در همان جنگ اشاره کرد.
در هر حال پاتریوت تحت چندین مرحله ارتقاء قرار گرفته و امروزه به عنوان PAC-3 در حال خدمت است.
اما چند نکته در مورد پاتریوت وجود دارد که آن را در برابر سامانه ای مثل هرمز – 1 آسیب پذیر می کند. اولا که سامانه پاتریوت از چندین بخش مختلف تشکیل شده و از تحرک کافی برخوردار نیست. بر اساس اطلاعات موجود، این سامانه برای تغییر جهت و عوض کردن محل استقرار خود به 30 دقیقه زمانی نیاز دارد در حالی که موشک هرمز 1 مسافت 300 کیلومتر را در حدود 3 دقیقه طی می کند.
رادار و پرتاب گر موشک پاتریوت
برد درگیری موشک پاتریوت در حدود 160 کیلومتر و ارتقاع درگیری آن 24 کیلومتر است. این بدین معنا است که خود موشک پاتریوت از زمان رصد موشک هرمز – 1 تا لحظه برخورد آن تقریبا تنها 1.5 دقیقه فرصت دارد. فراموش نکنیم که سامانه پاتریوت باید هدف خود را کشف، رهگیری کرده و سپس روی آن قفل کرده و موشک های خود را به سمت آن شلیک کند. فرآیندی که خود نیز تا حدودی زمان بر است.
یکی از نکات مثبت در مورد موشکهای ضد رادار این است که این سامانه ها در بسیاری از مواقع دشمن را مجبور می کنند که رادارهای خود را خاموش کرده تا موقعیت خود را در اصطلاح لو ندهند. این مسئله خود نیز یک نکته مثبت برای طرف مقابل محسوب شده و به نوعی شکافی را در سپر دفاعی طرف مقابل ایجاد می کند.
در این شرایط موشک های دیگر مثل فاتح 110 می توان برای حمله به هدف مورد نظر استفاده کرد.
هدف دیگری که می توان بر ضد آن از موشک هرمز 1 استفاده کرد، شناورهای نظامی هستند. فراموش نکنیم که موشک هرمز -1 یک موشک ضد رادار است و به دنبال امواج راداری حرکت می کند. سردار حاجی زاده خود در این مورد می گوید: «هرمز 1 ضد رادار است و میتواند رادارهای روی ناو هواپیمابر یا یک سایت پاتریوت در خشکی و یا یک سایت راداری جستجوگر را منهدم کند.»
این مسئله به این معنا است که نوع هدف برای هرمز-1 مطرح نیست و این موشک به دنبال امواج راداری به هر هدفی، چه بر روی خشکی و چه سطح آب حمله می کند.
باید توجه داشت که به طور کلی ناوهای هواپیمابر آمریکایی کلاس نیمیتز مثل ناو هواپیمابر جرج بوش از سه سامانه برای جستجوی هوایی بهره می برند؛ یکی رادار سه بعدی مدل " AN/SPS-48E " ، دیگری رادار دو بعدی " SPS-49A(V)1 " و دیگری سامانه " TAS " مارک 32.
ناو هواپیمابر جرج بوش
رادار " AN/SPS-48E " یک رادار سه بعدی جستجو گر هوایی است که در دو باند E و F و در فرکانسهای 2 تا 4 گیگاهرتز فعالیت می کند. این رادار در حدود 2 تن وزن داشته و در هر دقیقه می تواند 15 چرخش 360 درجه داشته باشد. این رادار اطلاعات کاملی را در خصوص فاصله، ارتفاع و سمت هدف مورد نظر را در اختیار کاربر می گذارد.
شرکت سازنده این رادار رسما اعلام کرده است که این رادار می تواند اهدافی را در فاصله 460 و ارتفاع 30 کیلومتری شناسایی کند. اطلاعات بدست آمده از این رادار برای تغذیه و هدایت سامانه های موشکی موجود در این ناو مثل سیستم Sea Sparrow و یا سامانه های موجود بر روی سایر شناورهای همراه ناو هواپیمابر مورد استفاده قرار می گیرد.
رادار بعدی که بر روی این ناوها نصب شده است رادار دو بعدی SPS-49A(V)1 ساخت شرکت ریتهون است. این رادار برد بلند نیز وظیفه جستجو و کشف اهداف هوایی در ارتفاع پایین و بالا را داشته و می تواند اطلاعات بدست آمده را با سایر سیستم های موجود بر روی ناو هواپیمابر و یا کشتی های همراه آن به اشتراک بگذارد.
رادار دو بعدی SPS-49A(V)1
این رادار برد بلند در باند ال و در فرکانسهای 851 تا 942 مگا هرتز فعالیت می کند و می تواند تا فاصله 474 کیلومتری و تا ارتفاع 45 کیلومتری را کاوش کند. این رادار به صورت اختصاصی برای بحث جنگ ضد هوایی طراحی شده و در صورت لزوم توان پشتیبانی از رادارهای سه بعدی را نیز دارد.
در این رادار از پردازنده های دیجیتال با قابلیت تجزیه و تحلیل سریع اطلاعات استفاده شده و از مقاومت بالایی در برابر اخلال های الکترونیکی برخوردار است.
اما سومین سامانه راداری موجود در این ناوها، سیستمی موسوم به "TAS" است که به صورت اختصاصی برای شناسایی ، رهگیری و اندازه گیری میزان تهدید اهداف هوایی با سطح مقطع راداری پایین در ارتفاع بسیار بالا و یا پایین طراحی و ساخته شده است. این سامانه که در فرکانس 1215 تا 1400 مگاهرتز فعالیت می کند در حقیقت بخشی از سامانه کنترل آتش موشکی مارک 91 است که بر اساس اطلاعات به دست آمده از "TAS" ، به درگیری با اهداف هوایی می پردازد.
تمامی رادارهای فوق که وظیفه کشف و شناسایی و جستجوی محیط اطراف ناوهواپیمابر را بر عهده دارند از گونه رادارهای فعال هستند و با فرستادن امواج به اطراف فعالیت می کنند که این امر آنها را به اهدافی مناسب برای موشک هرمز -1 تبدیل می کند. اصابت حتی یک فروند از موشکهای هرمز 1 به پل فرماندهی ناوهای هواپیمابر آمریکا که محل قرار گیری این رادارهای می باشد به راحتی می تواند این شناورهای عظیم را از حالت عملیاتی خارج کند.
باید گفت نکته دیگر در مورد سامانه موشکی هرمز -1 بحث تحرک بالای این سامانه است که بر روی یک پرتابگر با تحرک بالا قرار دارد. شلیک این موشک به همراه شلیک موشکی مثل خلیج فارس می تواند برای هر دشمنی در سطح دریا یک کابوس واقعی باشد، زیرا حالا دشمن با دو نوع موشک فوق العاده سریع رو به رو است که از دو سیستم هدایتی کاملا متفاوت بهره برده و مقابله با هر کدام از آنها مشکلات خاص خود را دارد.
در عین حال، با توجه به تلاش گسترده رژیم صهیونیستی برای قتل عام گسترده مردم بی دفاع فلسطین اشغالی و حملات اخیر این رژیم به غزه، انتقال چنین موشک هایی به حامیان و رزمندگان مقاومت در اطراف رژیم صهیونیستی می تواند ضمن از بین بردن گنبد آهنین و سایر سامانه های دفاعی و پدافندی اسرائیل در زمین و دریا، شرایط لازم را برای انتقام گیری از کشتار دهها کودک مطلوم فلسطینی در طول روزهای اخیر را فراهم کرد.
منبع: مشرق نيوز
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]
صفحات پیشنهادی
وقتی خسرو با آبیها تمدید کرد+عکس
وقتی خسرو با آبیها تمدید کرد عکس خسرو حیدری قرارداد خود را با باشگاه استقلال تمدید کرد هر چند هنوز احتمال جدایی وی وجود دارد به گزارش جام جم ورزشی خسروحیدری را در کنار نظری جویباری پس از تمدید قرارداد می بینید او از سوی یک تیم آلمانی هم پیشنهاد دارد و ممکن است اتفاقات جدیدیماه مهمانی/6 وقت نیت روزه چه زمانی است+صوت و فیلم
ماه مهمانی 6وقت نیت روزه چه زمانی است صوت و فیلمزمان نیت برای انواع روزه متفاوت است به گونهای که یک قسم از روزه زمان نیت آن تنها تا قبل از اذان ظهر و قسم دیگر آن تا اذان مغرب فرصت برای ادای نیت روزه از سوی شارع قرار داده شده است به گزارش خبرگار آیین و اندیشه خبرگزاری فارس روزوقتی عمران زاده کفش گاز می زند! +عکس
وقتی عمران زاده کفش گاز می زند عکس حنیف عمران زاده رفتارهای عجیبی دارد او بخشی از این رفتارهای عجیب خود را فضای مجازی نشان می دهد به گزارش جام جم ورزشی آرش برهانی و حنیف عمران زاده دو تن از فعال ترین استقلالی ها در دنیای مجازی هستند و تقریبا هر روز یک عکس از خودشان در شبکهوقتي رضازاده را قلمدوش ميكنند + عكس
وقتي رضازاده را قلمدوش ميكنند عكس فردي حسين رضازاده را قلمدوش كرده است همانطور كه در عكس ميبينيد فردي حسين رضازاده را قلمدوش كرده است اين فرد كه هويت او براي ما نامشخص است قويترين مرد جهان در حالي قلمدوش كرده است كه خود شايد نصف وزن رضازاده را داشته باشد خانه ورزش ®عکس/ وقتی مارادونا نمک روی زخم برزیل میپاشد!
عکس وقتی مارادونا نمک روی زخم برزیل میپاشد بانک ورزش این دیگو مارادوناست احتمالا ضدبرزیلیترین موجود روی کره زمین به روایت یورو اسپورت او دقایقی بعد از تحقیر سلسائو با انگشتانش عدد هفت را به دورینها نشان داده است 1393 4 18عکس: کشتی یونانی در حال نابودی
عکس کشتی یونانی در حال نابودی کشتی یونانی یکی از جاذبههای گردشگری جزیره کیش است این کشتی در ۴ مرداد ۱۳۴۵ در نزدیکی روستای باغو به گِل نشست خبرگزاری ایسنا کشتی یونانی یکی از جاذبههای گردشگری جزیره کیش است این کشتی در ۴ مرداد ۱۳۴۵ در نزدیکی روستای باغو به گِل نشست این کوقتی مارادونا برزیلی ها را مسخر می کند!+عکس
پس لرزه های شکست برزیل مقابل آلمان وقتی مارادونا برزیلی ها را مسخر می کند عکس مارادونا را می توان یکی از بزرگ ترین دشمنان فوتبال برزیل معرفی کرد او با شکست تحقیر آمیز برزیلی ها مقابل آلمان اکنون روی ابرها سیر می کند به گزارش جام جم ورزشی اسطوره فوتبال آرژانتین از شکست تحقیرآمفوتبال یعنی وقتی ژرمن ها برزیلی ها را در آغوش گرفتند/عکس
بغض مانشافت مثله شدن رویای سلسائو فوتبال یعنی وقتی ژرمن ها برزیلی ها را در آغوش گرفتند عکس تاریخ دنیای فوتبال بازنویسی شد و به دو قسمت متفاوت تقسیم گردید قبل از جام جهانی 2014 برزیل و بعد از آن به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگارانآن روزها به خاطر ستارگان سلسائو طرفدار برزیل بوقتیکهآلنایرتعجبکاربرانرابرانگیخت/عکس
وقتیکهآلنایرتعجبکاربرانرابرانگیخت عکس هر چند که آلن ایر در استفاده تقلیدوار از تکیهکلامها و ضربالمثلهای فارسی شهره است اما اینبار خود را شبیه یک مسلمان ایرانی درآورده است مشرق آلن ایر سخنگوی فارسی زبان وزارت امورخارجه ایالات متحده در یکی از توئیتهای خود که به تازگیعکس/ وقتی بازیکنان بارسا تبدیل به لاله های نارنجی می شوند
عکس وقتی بازیکنان بارسا تبدیل به لاله های نارنجی می شوند بارسا بار دیگر از رنگ نارنجی برای پیراهن های دوم خود استفاده کرده است به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز آبی و اناری های کاتالان امروز از پیراهن دوم خود در این فصل رونمایی کردند بارسا بار دیگروقتي انگليسيها طرفدار آلمان ميشوند/عکس
وقتي انگليسيها طرفدار آلمان ميشوند عکس چند هوادار انگلیسی برای حمایت از تیم ملی آلمان به ورزشگاه ماراکانا رفتند به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگارانبه نقل از بانك ورزش شب گذشته در مرحله يك چهارم نهايي جام جهاني دو تيم آلمان و فرانسه به مصاف هم رفتند كه اين ديدار در نهايت باوقتی ایربگ در صورت یک دختر خانم باز بشه! +عکس
وقتی ایربگ در صورت یک دختر خانم باز بشه عکس وقتی ایربگ در صورت یک دختر خانم باز بشه وقتی ایربگ در صورت یک دختر خانم باز بشه مجله زیرمیزی اخبار مرتبط 2 عکس بدون شرح از خوابکاه دخترانعکس اين ارايش چشم در فسبوك لقب جذاب ترين چشم را گرفت آرایش جالب یک عروس عکس سهعکسی جالب در واکنش به شکست سنگین طلایی پوشان/وقتی آلمان برزیل را خورد!
عکسی جالب در واکنش به شکست سنگین طلایی پوشان وقتی آلمان برزیل را خورد ورزش > فوتبال جهان - تحقیر برزیلی ها مقابل آلمان واکنش های مختلفی را در جهان به همراه داشته است به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین تیم ملی فوتبال آلمان موفق شد با نتیجه 7 بر یک برزیل را در هم بکوبد پس اعکس / وقتي عقاب آسيا آرزوي کودک نيازمند را برآورده کرد
عکس وقتي عقاب آسيا آرزوي کودک نيازمند را برآورده کرد اين حرکت زيبا در شبکه تهران انجام مي شود به اين صورت است که آدم هاي محبوب کشور يکي از آرزهاي کودکان نيازمند را برآورده مي کنند امير عابدزاده عکسهايي از حرکت انسان دوستانه پدرش در اينستاگرام منتشر کرده است احمدرضا عابدزادهوقتی شواشتایگر، مسی را دلداری میدهد/ عکس
وقتی شواشتایگر مسی را دلداری میدهد عکس 1393 4 23عکس های باردار شدن سحر قریشی در ازدواج موقت
عکس های باردار شدن سحر قریشی در ازدواج موقت   عکسهای جدید سحر قریشی و دیگر بازیگران فیلم سینمای آنچه مردان درباره زنان نمی دانند که در این فیلم سحر قریشی نقش یک دختر را دارد که ازدواج موقت داشته و باردار شده است را در ادامه مشاهده کنید داستان این فیلم درباتک نگاره مقاومت/ خدا اینجاست+عکس
تک نگاره مقاومت خدا اینجاست عکسکسی که خدا را می بیند برایش فرقی نمی کند که در بالای قله باشد یا زیر زمین خدا در پس نگاه او تنها فاصله ای به اندازه یک ندا دارد بنده خدا را میخواند و خدا اجابتش میکند به گزارش گروه حماسه و مقاومت خبرگزاری فارس کسی که خدا را می بیند برایش فرقی-
گوناگون
پربازدیدترینها