واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ تير ۱۳۹۳ (۱۸:۵۳ب.ظ)
رئيس فرهنگستان علوم اسلامي: باطن شب قدر ولايت اميرالمومنين علي (ع) است رئيس فرهنگستان علوم اسلامي گفت: شب قدر يک ظاهري دارد و يک باطني و باطن اين شب، ولايت اميرالمومنين(ع) است.
به گزارش خبرگزاري موج، حجت الاسلام و المسلمين ميرباقري که در شب بيست و يکم ماه مبارک رمضان و در مسجد مقدس جمکران سخن مي گفت، با اشاره به ويژگي هاي امام علي(عليه السلام) اظهار کرد: يکي از ويژگي هاي امام علي(عليه السلام) عبادت بسيار سنگين ايشان بود و درباره ايشان گفته شده است که هيچ کس به اندازه ايشان عبد نبود و بندگي نميکرد.
استاد برجسته حوزه علميه قم تصريح کرد: ويژگي ممتاز ديگر امام علي(عليه السلام) نيز که نام بردني است شجاعت ايشان است و در ميدان جنگ گفته شده است که در يکي از ميادين، با فرياد الله اکبر ايشان تعداد زيادي از رعب جان داده بودند و در خندق جبرئيل گفت: «لا فتَي إلَّا عليٌّ لَا سَيف إلَّا ذُوالفَقَار».
رئيس فرهنگستان علوم اسلامي خاطرنشان کرد: از سوي ديگر ايشان با شجاعتي که داشت، در مقابل خانواده شهداي جنگ، بسيار متواضع بود و از خصوصيات ديگر ايشان انفاق بود که براي ديگران کار ميکرد و دستمزد خويش را انفاق ميکرد و به شکم خود سنگ مي بست.
حجت الاسلام و المسلمين ميرباقري تصريح کرد: داستان انفاق خانوادگي امام علي، همسر و فرزندانشان(عليهم السلام) را شيعه و سني نقل کردهاند که سه روز نان افطار خود را به ديگران بخشيدند و با آب افطار کردند و نقل شده است که گرسنگي در چهره ايشان مشخص بود.
اين استاد برجسته حوزه علميه قم خاطرنشان کرد: حضرت دست همه شيعيان خود را مي گيرند و داخل بهشت ميبرند و زهد ايشان نيز زبانزد عام و خاص بود و در کلام ايشان درباره زهدشان آمده است که مي فرمايند بعد از 25 سال به در خانه من ريختند و به زور از من بيعت گرفتند و اگر خداوند بر علما عهدي نگرفته بود، شتر خلافت را براي ديگران مي گذاشتم.
وي تاکيد کرد: شب قدر يک ظاهر و يک باطن دارد. باطن اين شب، ولايت اميرالمومنين(عليه السلام) است و مانند زيارت امام رضا(عليه السلام) است که کساني که به زيارت امام رضا(عليه السلام) مي روند، به قصد اين باطن مي روند. شب قدر يعني اين که از خواب و بستر و دنيا کنده شدن و به محضر امام زمان(عجل الله تعالي فرجه) رسيدن و اذن دخول خواستن که آيا ايشان اجازه ميدهد دنبال سر ايشان حرکت کنيم و وارد باطن شب قدر شويم.
رئيس فرهنگستان علوم اسلامي افزود: اگر کسي حقيقتا دنبال امام زمان(عجل الله تعالي فرجه) برود، در اين خانه به روي وي باز است زيرا ايشان اختيار مطلق دارد و هر دري به روي ايشان باز است و بهتر از ائمه کسي را نمي توان پيدا کرد که واسطه قرار داد.
حجت الاسلام ميرباقري در پايان گفت: اگر ما بخواهيم و دستمان را از دست حضرت جدا نکنيم، امام زمان(ارواحنا فداه) بار ما را به دوش ميکشند و اين را بايد به فال نيک بگيريم که خداوند متعال در اين شب ما را به در خانه حضرت آورده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]