تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):رسول خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله هرگز با مردم به اندازه عقل خود سخن نگفتند و فرمودند:...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871457198




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نخست وزیر ژاپن:نسبت به ادامه حضور در روند مذاکره و گفت و گو با پوتین متعهد هستم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

فیسبوک تویتر Google+ Cloob نخست وزیر ژاپن:نسبت به ادامه حضور در روند مذاکره و گفت و گو با پوتین متعهد هستم تهران-ایرنا- نخست وزیر ژاپن قول داد روند گفت و گو و مذاکره با رییس جمهوری روسیه را ادامه دهد؛ موضع گیری که نسبت به واکنش برخی از قدرت های غربی در قبال روسیه پس از سرنگونی هواپیمای خطوط هوایی مالزی ملایم تر بوده است.


به گزارش خبرگزاری رویترز از توکیو، ˈشینزو آبهˈ نخست وزیر ژاپن از زمان آغاز فعالیتش در این سمت بهبود روابط کشورش با روسیه را در سیاست های خود جای داده است و وی بارها در محافل مختلف در مورد این مساله سخن به میان آورده است.
شینزو آبه در این باره به رسانه های ژاپنی گفت: روسیه باید در مورد یکسری مسایل بین المللی به عنوان یک کشور مسوول متعهد به انجام اقدامات سازنده باشد. هر مناقشه و تنشی نباید با زور و قدرت بلکه باید با ابزارهای دیپلماتیک براساس قوانین بین المللی حل و فصل شود.
این اظهارات نخست وزیر ژاپن در حالی اعلام شده که اوکراین، روسیه و شبه نظامیان جدایی طلب تحت حمایت مسکو را عامل نابودی شواهد و مدارکی که نشان می داد آنها عامل سرنگونی هواپیمای خطوط هوایی مالزی بوده اند، متهم کرده است.
به دنبال سرنگونی این هواپیما در آسمان اوکراین، باراک اوباما به طور مستقیم روسیه را عامل سرنگونی این هواپیما معرفی نکرد اما هشدار داد که وی آماده تشدید تحریم ها علیه این کشور است.
انگلیس نیز روز یکشنبه اعلام کرد که به دنبال متقاعد کردن کشورهای اروپایی در نشست روز سه شنبه برای تشدید تحریم ها علیه روسیه است.
یک فروند هواپیمای بویینگ 777 شرکت هواپیمای مالزی پنجشنبه گذشته (در حال سفر از آمستردام هلند به استرالیا پس از پرواز از فرودگاه آمستردام در شرق اوکراین سقوط کرد. کارشناسان سعی دارند با تحقیق، از علت سقوط هواپیما که احتمالا هدف قرار گرفته است، آگاه شوند. دولت و جدایی خواهان اوکراین هریک دیگری را مسبب جلوگیری از انجام تحقیقات در این زمینه معرفی کرده اند.
به دنبال سرنگونی این هواپیما رهبران جهان خواستار انجام تحقیقات سریع در مورد علت سرنگونی این هواپیما شده اند. برخی کارشناسان معتقدند که این حادثه می تواند تنش ها میان غرب و روسیه را تشدید کند.
آمریکا و انگلیس اعلام کرده اند که به نظر می رسد موشک زمین به هوا از منطقه تحت تصرف شبه نظامیان جدایی طلب شرق اوکراین به سوی این هواپیما شلیک شده است.
نخست وزیر ژاپن در نخستین سال حضور جدیدش در این سمت پنج مرتبه با پوتین دیدار کرد . این در حالی است که وی در تعیین یک اجلاس چهارجانبه با حضور رهبران این دو کشور با چین و کره جنوبی برای حل و فصل تنش های ارضی ناکام بوده است.
رسانام**9234**1010

انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]


تماس بی واسطه با مسئولین





29/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن