تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه براى من است و من پاداش آن را مى‏دهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872201337




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قاضی‌پور:آقای رئیس جمهور مانع هزینه‌های تجملی در دستگاه‌های دولتی شوید/ چرا هیات رئیسه استیضاح وزیر نیرو را اعلام نمی‌‌کند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
قاضی‌پور:آقای رئیس جمهور مانع هزینه‌های تجملی در دستگاه‌های دولتی شوید/ چرا هیات رئیسه استیضاح وزیر نیرو را اعلام نمی‌‌کند

قاضی‌پور:آقای رئیس جمهور مانع هزینه‌های تجملی در دستگاه‌های دولتی شوید/ چرا هیات رئیسه استیضاح وزیر نیرو را اعلام نمی‌‌کند
نماینده مردم ارومیه از رئیس جمهور خواست مانع از هزینه‌های تجملی گزاف در دستگاه‌های دولتی شود.
به گزارش نامه نیوز به نقل از ایلنا، نادر قاضی‌پور در نطق میان دستور خویش در صحن علنی امروز مجلس شورای اسلامی با اشاره به سالروز شهادت امام علی(ع) گفت: ما راه این امام همام را ادامه می‌دهیم و کوتاهی نخواهیم کرد و امروز نیز این راه را که راه ولایت فقیه است، ادامه می‌دهیم.

وی با اشاره به روز قدس اظهار داشت: امیدوارم ملت قهرمان ایران با قدرت و برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین و غزه در این راه‌پیمایی کنند. اگر کشورهای اسلامی دعوت امام (ره) را اجابت کرده بودند دیگر اثری از رژیم صیهونیستی نبود تا این گونه مردم مظلوم غزه را مورد هجوم قرار دهد.

عضو فراکسیون رهروان ولایت از نیروهای ستاد کل نیروهای مسلح و نیروهای امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی که در امر حفاظت از مرزها تلاش می‌کنند، تشکر کرد.

نماینده مردم ارومیه با اشاره به حضور عسگری‌آزاد در صحن غیرعلنی مجلس در هفته گذشته تصریح کرد: ایشان در حضورشان مصوبات مجلس درباره استخدام زیر سوال برد. مسئله مربیان پیش‌دبستانی، کارمندان وزارت نفت، مربیان فنی و حرفه‌ای و بارزسان وزارت صنعت و معدن از جمله مصوبات مجلس هستند.

قاضی‌پور ادامه داد: وزارت کشور و نفت 2 سالی است که آزمون استخدامی برگزار کرده‌اند ولی 2 سالی است که در خانه‌شان نشسته‌اند و منتظر هستند، غافل از اینکه آقای عسکری‌آزاد و رئیس جمهور‌ مانع شده‌اند.

وی خطاب به وزیر ارتباطات نیز ابراز داشت: شما نمی‌توانید حق و حقوق کارگران شرکت مخابرات را نادیده بگیرد.

عضو فراکسیون رهروان ولایت خطاب به وزیر کشور بیان کرد: آقای وزیر به وضعیت تاکسیرانان چه در تهران و چه حومه ان و چه در کلانشهرهای دیگر اقدام کنید و به بازسازی وضعیت ناوگان تاکسیرانی اقدام کنید.

نماینده مردم ارومیه خطاب به وزیر تعاون عنوان کرد: چرا آقای وزیر مصوبه ماده 10 مجلس درباره مشاغل سخت و زیان‌آور را اجرا نمی‌کنید؟

قاضی‌پور خطاب به رئیس جمهور هم گفت: آقای رئیس جمهور مانع از خرج‌های تجملی شوید چرا که این خرج‌ها و هزینه‌ها از بیت‌المال حرام است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس خطاب به بیان وزیر صنعت و معدن اظهار داشت: آقای نعمت‌زاده! چرا به صنایع مادری چون صنعت آلمینیوم مانند صنعت خودرو توجه نمی‌کنید؟ نگذارید تا صنایعی مانند شرکت آلمینیوم المهدی تعطیل شود.

وی افزود: آقای وزیر! حال که ارز پایان آمده و رئیس جمهور هم از پائین آمدن تورم خبر داده‌اند چرا قیمت خوردرو افزایش یافته است؟

عضو فراکسیون رهروان ولایت با اشاره به مشکل کم‌آبی بیان کرد: چرا هیات رئیسه استیضاح وزیر نیرو را اعلام نمی‌‌کند؟ چرا آقای لاریجانی اقدامی نمی‌کنید؟ دولت دریاچه ارومیه را خشک کرد و به احیا زاینده‌رود هم نپرداخته است. مشکل، مشکل مدیریتی است.

نماینده مردم ارومیه در ادامه، خطاب به وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: قرار بود در سال 88 راه‌آهن ارومیه افتتاح شود. چرا این پروژه تعطیل شده است؟

قاضی‌پور خطاب به وزیر نفت یادآور شد: شهرهای سنی‌نشین مرزی آذربایجان غربی قرار بود تا پایان 91 گازرسانی شوند. چرا این امر را صورت نگرفته‌ است. وزارت نفت تا کی می‌خواهد حق ما پایمال کند.



1393/4/29





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن