تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند به شكل شما و اموال شما نگاه نمى كند بلكه به دلها و اعمال شما توجه مى نمايد....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826635850




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کدام اقلام در صدر واردات کالاست؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: کدام اقلام در صدر واردات کالاست؟
در بین کالاهای وارداتی دانه سخت گندم در صدر وارداتی‌ها با دومیلیون‌و143هزارتن به ارزش 751میلیون‌دلار قرار دارد و در رتبه‌های سوم تا هفتم نیز به‌ترتیب برنج، دانه ذرت دامی، کنجاله سویا، شکر تصفیه‌نشده و روغن خام سویا جای گرفته است.
آفتاب: اگرچه هنوز مذاکرات هسته‌ای به نتیجه نرسیده و تحریم‌ها لغو نشده است اما آمار تبادلات تجاری کشورمان نشان می‌دهد روند صعودی واردات و صادرات در ماه سوم امسال نیز ادامه یافته است.

به گزارش شرق، بر اساس جداول منتشر شده از سوی گمرک در سه‌ماهه امسال 25میلیون‌و518هزارتن کالا به ارزش 11میلیاردو859میلیون‌دلار صادر شده است که از نظر وزن نسبت به‌مدت مشابه سال گذشته 67/16درصد و از لحاظ ارزش 53/20 درصد افزایش داشته است. اما روند واردات کشور با سرعت قابل‌ملاحظه‌تری رو به افزایش بوده است به‌طوری‌که در مدت مورد اشاره 9میلیون‌و755هزارتن کالا به ارزش 12میلیاردو386میلیون‌دلار به کشور وارد شده که نسبت به‌مدت مشابه سال 92 از نظر وزن 10/48 و از حیث ارزش 63/35درصد رشد یافته است.

کسری 4 /10میلیارددلاری تجاری

ولی تراز بازرگانی ایران در این مدت رو به افزایش رفت و طی پنج‌ماهه نخست سال 2014 میلادی، 10میلیاردو435میلیون‌دلار کسری تجاری عایدمان شد در حالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته مبلغ پنج‌میلیاردو551میلیون‌دلار بوده است. محاسبه این دو رقم نشان می‌دهد که در پنج‌ماهه نخست سال میلادی جاری تراز بازرگانی ایران 87درصد کمتر از مدت مشابه سال قبل شده است. با توجه به اینکه میزان صادرات کشورمان از واردات صورت‌گرفته به لحاظ وزنی رقم بالاتری است بنابراین با کسری حادث‌شده؛ می‌توان به این نتیجه رسید که ارزش هر تن کالای صادراتی ایران نسبت به ارزش هر تن کالای وارداتی رقم به‌مراتب پایین‌تری است. از میان 168 کشور طرف معامله در مدت مذکور تراز بازرگانی با 79 کشور، مثبت و با 89 کشور دیگر به‌نفع طرف مقابل بوده است.

متوسط قیمت کالاهای وارداتی سه‌برابر کالای صادراتی است

بر اساس گزارش گمرک متوسط قیمت هر تن کالای صادراتی در سه‌ماهه امسال 409 دلار بوده در حالی که متوسط قیمت هر تن کالای وارداتی یک‌هزارو270دلار برآورد شده است. البته این جداول نشان می‌دهد در مدت مورد بررسی متوسط قیمت کالاهای وارداتی نسبت به مدت مشابه سال قبل 37/8 درصد کاهش و متوسط قیمت کالاهای صادراتی 28/3 درصد افزایش یافته است. با این حال همچنان متوسط ارزش هرتن کالای وارداتی بیش از سه‌برابر قیمت هر تن کالای صادراتی است. نکته قابل‌توجه دیگر در این جداول آن است که در اقلام عمده کالاهای وارداتی مواد غذایی سهم قابل‌ملاحظه‌ای دارد. در بین کالاهای وارداتی دانه سخت گندم در صدر وارداتی‌ها با دومیلیون‌و143هزارتن به ارزش 751میلیون‌دلار قرار دارد و در رتبه‌های سوم تا هفتم نیز به‌ترتیب برنج، دانه ذرت دامی، کنجاله سویا، شکر تصفیه‌نشده و روغن خام سویا جای گرفته است. در مقابل پروپان مایع‌شده به ارزش 810میلیون‌دلار و سهم ارزشی 92/5 درصد، سنگ‌آهن هماتیت دانه‌بندی به ارزش 735میلیون‌دلار و سهم ارزشی 36/5 درصد، قیر نفت به ارزش 578میلیون‌دلار و سهم ارزشی 22/4 درصد عمده‌ترین محصولات صادراتی کشور در این مدت بوده است.

واردات گوشت 290 درصد افزایش یافت

آمارهای گمرک نشان می‌دهد در بین اقلام عمده وارداتی، واردات گوشت یخ‌زده 290درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است. در سه‌ماهه نخست امسال 29هزارتن گوشت یخ‌زده گاو به ارزش 151میلیون‌دلار به کشور وارد شده در حالی که این رقم در سه‌ماهه سال گذشته هشت‌هزارتن به ارزش 39میلیون‌دلار بوده است. در بین اقلام عمده واردتی همچنین واردات شکر نیز با رشد قابل‌ملاحظه و 126 درصد از نظر ارزش مواجه بوده است. واردات این محصول در سه‌ماهه نخست امسال 513هزارتن به ارزش 247میلیون‌دلار بوده در حالی که واردات آن در مدت مشابه سال قبل 191هزارتن به ارزش 109میلیون‌دلار محاسبه شده است. در مقابل کنجاله سویا با کاهش 35 درصدی و برنج با افت 38درصدی به لحاظ ارزش همراه بوده‌اند.

کشورهای عمده طرف مبادله

بر اساس این گزارش در مدت مورد بررسی چین با سهم وزنی 58/46 درصد و سهم ارزشی 63/27درصد، عراق با سهم وزنی 71/19 درصد و سهم ارزشی 31/18 درصد، امارات‌متحده‌عربی با سهم وزنی 88/6 درصد و سهم ارزشی 24/11درصد به‌ترتیب اصلی‌ترین کشورهای مقصد صادرات بوده‌اند. همچنین امارات‌متحده‌عربی با سهم وزنی 06/24 درصد و ارزشی 06/26 درصد، چین با سهم وزنی 21/12 درصد و سهم ارزشی 7/20 درصد، هند با سهم وزنی 95/10 درصد و سهم ارزشی 42/8 درصد به‌ترتیب اصلی‌ترین کشورهای مبدا واردات بوده‌اند.




تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن