تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس خداى عزوجل را اطاعت كند خدا را ياد كرده است، هر چند نماز خواندن و روزه گرفتن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871426541




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدرسه تابستانی کسب و کار دانشگاه شریف؛ آغازی برای کشف کارآفرینان خلاق آینده


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدرسه تابستانی کسب و کار دانشگاه شریف؛ آغازی برای کشف کارآفرینان خلاق آینده خبرگزاری پانا:دانشگاه صنعتی شریف به منظور کشف و پرورش استعدادهای نهفته دانش آموزان و دانشجویان در زمینه کارآفرینی، اولین مدرسه تابستانی کسب و کار خود را در مردادماه امسال افتتاح می کند.
۱۳۹۳ يکشنبه ۲۹ تير ساعت 10:50



به گزارش خبرنگار سرویس آموزش و پرورش پانا، مجری مدرسه تابستانی کسب و کار دانشگاه صنعتی شریف روز چهارشنبه در تشریح دلایل شکل گیری و ایده های راه اندازی این مدرسه آموزشی در یک نشست خبری اظهار داشت: ضعف مهارت های ارتباطی در میان دانش آموزان رتبه اول و بسیاری از دانشجویان برتر دانشگاه های مطرح کشور ما را به این فکر واداشت که مدرسه تابستانی را خارج از محیط آموزش های رسمی برای تقویت مهارت ها و استعدادهای جوان کشور راه اندازی کنیم.
دکتر سید علیرضا فیض بخش افزود: در سال های اخیر شاهدیم که دانش آموزان از سن 14 سالگی تمام وقت خود را به کلاس های آموزشی و تست کنکور می گذرانند و از بسیاری تجربه های نوجوانان نسل های قبل که در نتیجه مراودات و تعاملات اجتماعی به دست می آمد محروم هستند.
وی به مشکلات تعداد زیادی از دانشجویان رتبه های زیر 100 کنکور که دانشگاه های مطرح و بزرگ کشور را برای تحصیل انتخاب می کنند اشاره کرد و گفت: این جوانان فقط یاد گرفته اند که خوب درس بخوانند و متاسفانه شاهدیم بسیاری از آنها در روابط شخصی و حتی زندگی خانوادگی و ازدواج خود دچار مشکل می شوند و بعضا مهارت های ارتباطی یک فارغ التحصیل کارشناسی ارشد با 30 سال سن در حد یک نوجوان 14 ساله باقی مانده است.
استاد دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف تاکید کرد: مهم نیست که در این ماجرا چه کسی مقصر است اما این اتفاق در جامعه ما افتاده و باید برای آن چاره ای اندیشیده شود.
وی ادامه داد: بسیاری از این بچه ها نمی دانند بعد از فارغ التحصیلی باید چه کار کنند و حتی نمی توانند از یک مصاحبه شغلی، با موفقیت بیرون بیایند و اولین چیزی که به ذهنشان می رسد این است که از دانشگاه های خارجی، پذیرش بگیرند و معمولا هم تجربه نشان داده است که بسیاری از آنها هیچگاه به کشور برنمی گردند و علم و تخصص آنها فایده ای برای کشور به بار نخواهد آورد.
**شیوه های تست زنی، مانع خلاقیت افراد است
فیض بخش به معایب روش تست زنی در امتحانات مدارس و دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: تست زدن، خلاقیت را از بچه ها می گیرد زیرا این موضوع را القا می کند که برای هر مساله، فقط یک جواب صحیح وجود دارد درحالیکه بچه ها باید برای حل مشکلات و مسائل، راه حل های متنوع و متعددی را پیدا کنند.
وی به شکل گیری ایده راه اندازی مدرسه تابستانی کسب و کار در دانشگاه صنعتی شریف از سال گذشته اشاره کرد و گفت: متاسفانه این ایده، سال گذشته عملی نشد اما امسال در مردادماه شاهد برپایی اولین مدرسه تابستانی کسب و کار در دانشگاه شریف خواهیم بود.
فیض بخش درباره جزییات برگزاری این مدرسه تابستانی گفت: ثبت نام متقاضیان از روز گذشته از طریق پایگاه اینترنتی به نشانی www.sharifsummerschool.ir آغاز شده و علاقه مندان می توانند در دو گروه دانش آموزی و دانشجویی با تکمیل فرم های مربوطه نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
وی ادامه داد: پس از ثبت نام اولیه در سایت، متقاضیان در زمان تعیین شده باید در مصاحبه حضوری شرکت کنند که در این مرحله، معدل یا رشته آنها اهمیتی ندارد بلکه هوش، مهارت های ارتباطی و اجتماعی آنها مورد سنجش قرار خواهد گرفت و افرادی که مصاحبه را با موفقیت بگذرانند از 20 مردادماه در مدرسه تابستانی حضور خواهند یافت.
فیض بخش درباره هزینه های شرکت در این مدرسه آموزشی نیز اظهار کرد: هزینه شرکت در این مدرسه آموزشی، چهار میلیون و 750 هزار تومان درنظر گرفته شده است اما افرادی که مشکل مالی دارند و قادر به پرداخت هزینه های آن نیستند درصورتیکه استعداد و خلاقیت لازم را داشته باشند می توانند از بورسیه آموزشی برخوردار شوند.
وی ادامه داد: رایزنی هایی با چندین وزارتخانه و شرکت و مجموعه های کارآفرین داشتیم که آنها پرداخت 20 تا 80 درصد هزینه های تحصیل این دسته از دانش آموزان را برعهده گرفته اند.
**آموزش مدرسه تابستانی کسب و کار دانشگاه شریف در طول سال استمرار دارد
مجری مدرسه تابستانی کسب و کار دانشگاه صنعتی شریف از استمرار آموزش های این مدرسه در طول سال خبر داد و گفت: ثبت نام کنندگانی که در این مدرسه پذیرفته شوند از 20 مردادماه تا اواخر شهریورماه در کلاس های آموزشی شرکت می کنند و بعد از شروع سال تحصیلی از مهرماه، آموزش و ارتباط میان این افراد از طریق شبکه های مجازی خواهد بود و هر دو تا سه هفته یکبار هم به صورت حضوری گردهم خواهند آمد.
وی درباره مباحث آموزشی این مدرسه تابستانی نیز گفت: دانش آموزان و دانشجویان در این مدرسه با مباحث برنامه ریزی شخصی، تفکر سیستمی، فضای کسب و کار، مباحث مالی و حسابداری، فعالیت تیمی و گروهی و همچنین رشته های مختلف تحصیلی و حرفه های مرتبط با آنها آشنا خواهند شد.
استاد دانشگاه صنعتی شریف اضافه کرد: دانش آموزان و دانشجویان در این مدرسه از طریق شرکت در کلاس های مذاکره، سخنرانی، ارائه کردن و چانه زدن، مهارت های ارتباطی خود را ارتقا می دهند.
وی برقراری ارتباط با کارآفرینان برتر ایرانی داخل و خارج کشور و شرح داستان موفقیت آنها را از دیگر برنامه های این مدرسه تابستانی ذکر کرد و گفت: شرکت کنندگان در این مدرسه به عضویت باشگاه کارآفرینان جوان دانشگاه صنعتی شریف در می آیند.
فیض بخش به برنامه 10 ساله دانشگاه صنعتی شریف برای شناسایی استعدادهای برتر کارآفرینی کشور اشاره کرد و گفت: با تست هایی که از شرکت کنندگان در این مدرسه تابستانی گرفته می شود استعدادهای برتر حوزه کسب و کار کشف خواهند شد و با برنامه 10 ساله ای که برای آنها داریم کارآفرینان بزرگ آینده کشور را شناسایی خواهیم کرد.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن