واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رئیس اداره مشاوره تربیتی آموزش و پرورش فارس خبر داد: فعالیت 46 هسته و 13 مرکز مشاوره ای در فارس خبرگزاری پانا: حکمت گفت: از بین مراکز مشاوره ای 5 مورد در شیراز و بقیه در شهرستان های بزرگ استان مانند جهرم، کازرون و فسا و ... هستند.
۱۳۹۳ يکشنبه ۲۹ تير ساعت 08:56
به گزارش خبرگزاری پانا،کامران حکمت با اشاره به فعالیت 46 هسته و 13 مرکز مشاوره ای در فارس اظهار داشت: تفاوت مراکز و هسته های مشاوره در این است که مراکز، استقلال فضا و نیروهای بیش تری در اختیار دارند در حالیکه بیشتر هسته های مشاوره بخشی از اداره آموزش پرورش را در شهرستان ها در اختیار می گیرند و به دانش آموزان خدمات مشاوره ارائه می دهند.
رئیس اداره مشاوره تربیتی آموزش و پرورش فارس اعلام کرد: شاخص مورد نظر ما این است که تعداد مراکز مشاوره استان تا پایان سال به 30 مورد، یعنی به بیش از دو برابر، ارتقا یابد.
وی با بیان اینکه عمده مشاوره های ارائه شده به دانش آموزان به ترتیب در زمینه های مشکلات تحصیلی، اضطراب و افسردگی بوده است، گفت: 50 هزار دانش آموز در سال تحصیلی 92-93 از خدمات مشاوره ای آموزش و پرورش استفاده کرده اند.
حکمت با برشمردن حیطه های مختلف ارائه مشاوره اعم از عاطفی، رفتاری، تحصیلی، خانوادگی، یادگیری، روان سنجی، روان پزشکی و گفتار درمانی، ابراز کرد: در سطح فارس 46 هسته و 13 مرکز مشاوره ای فعالیت می کنند.
وی گفت: برنامه حمایت آموزش و پرورش درباره توسعه مراکز مشاوره در چارچوب ارتقای نرم افزارهای لازم و نیازهای سخت افزاری می باشد.
رئیس اداره مشاوره تربیتی آموزش و پرورش فارس ادامه داد: در بحث توسعه ما با ظرفیت خوب مناطق رو به رو هستیم در افزایش تعداد مراکز مشاوره باید فضا و تجهیزات لازم در اختیار مناطق مختلف قرار گیرد.
حکمت افزود: به روز شدن تجهیزات و امکانات مراکز مشاوره نیز اصلی است که همواره باید مورد توجه قرار گیرد و به این شکل نیست که این مراکز به حال خود رها شوند.
رئیس اداره مشاوره تربیتی آموزش و پرورش فارس گفت: ما در دبیرستان ها و بعضی از مدارس راهنمایی مشاور مدرسه را داریم و بنابراین بیش تر ارجاعات به مراکز مشاوره در درجه نخست مربوط به دبستانها و سپس مدارس راهنمایی (متوسطه اول) است.
حکمت عنوان کرد: مدرسه اگر مشاور نداشته باشد یا این که دانش آموز نیاز به خدمات تخصصی تری داشته باشد به مراکز مشاوره ناحیه خود ارجاع می شود.
وی ادامه داد: در موارد پیچیده ای که نیاز به مشاوره تخصصی تر باشد، دانش آموز به مرکز مشاوره آموزش و پرورش استان ارجاع داده می شود.
حکمت همچنین گفت: خدمات روان پزشکی و گفتار درمانی صرفا در مرکز مشاوره آموزش و پرورش استان ارائه می شود.
رئیس اداره مشاوره تربیتی آموزش و پرورش فارس با اعلام این که امسال 125 پایگاه دولتی مشاوره انتخاب رشته دانشگاه در استان فعالیت می کنند، تصریح کرد: 15 پایگاه در شیراز و 110 پایگاه در دیگر شهرستان های استان هستند.
حکمت گفت: پایگاه های دولتی از لحاظ ضریب ایمنی و استاندارد و دارا بودن مشاورین زبده و قابل اعتماد با ویژگی های اخلاقی و تربیتی مناسب، در سطح مطلوبی قرار دارد و ما سعی داریم باور عموم را به سمت مراجعه به این پایگاه ها سوق دهیم.
وی با بیان اینکه پایگاه های خصوصی انتخاب رشته دانشگاه معتبری نیز در فارس فعالیت می کنند، اظهار کرد: با این وجود پایگاه هایی هستند که نه تنها استاندارد و معتبر نیستند، حتی مجوز لازم را هم ندارند.
رئیس اداره مشاوره تربیتی آموزش و پرورش فارس تاکید کرد: داوطلبان باید دقت کنند به پایگاه هایی مراجعه کنند که شاخص های حرفه ای علمی مناسب را دارا بوده و از اعتبار لازم برخوردار باشند.
وی با بیان اینکه انتخاب رشته باید متناسب با توانمندی ها و ویژگی های روانی و شخصیتی دانش آموزان صورت بگیرد، گفت: پایگاه های دولتی تمام شاخص های لازم را دارا هستند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]