تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):انسان، با نيّت خوب و اخلاق خوب، به تمام آنچه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امني...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820520257




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حریص‌‌بودن برای درک شب قدر ویژگی افراد ایمانی است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:



معاون تهذیب حوزه علمیه قم:
حریص‌‌بودن برای درک شب قدر ویژگی افراد ایمانی است خبر گزاری رسا ـ حجت‏الاسلام حسین‏خانی گفت: وقتی خداوند یک سوره کامل را در این شب نازل می‏کند و آن را بهتر از هزار ماه بر می‏شمارد بی شک انسان را برای درک این شب حریص می‏کند.



حجت‏الاسلام هادی حسین‏خانی معاون تهذیب حوزه علمیه قم در گفت‏وگو با خبرگزاری رسا در اهمیت شب‏های قدر گفت: ارتباط با خداوند مقوله‏ای مهم، طبیعی و لازم برای انسان از ابتدا تاکنون بوده و انسان از همان روزهای اولیه خلقت سعی در این داشت که زمان‏های خاصی را برای دعا و ارتباط با خداوند قرار دهد.
 
معاون تهذیب حوزه علمیه قم در ادامه افزود: اسلام که شب قدر را زمان نزول دفعی قرآن بر قلب رسول خدا(ص) می‏شمارد این شب را از مهم‏ترین و بهترین زمان‏ها برای دعا و استغفار از خداوند منان معرفی می‏کند، که البته درک این شب اهمیت ویژه ای دارد.
 
استاد حوزه علمیه با اشاره به سوره مبارکه قدر خاطرنشان کرد: وقتی خداوند یک سوره کامل را در این شب نازل می‏کند و آن را بهتر از هزار ماه بر می‏شمارد بی شک انسان را برای درک این شب حریص می‏کند.
 
وی درباره درک بهتر از شب‏های قدر گفت: همه شب‏ها و روزهای سال ارزشمند هستند و کسی که به دنبال کمال و رسیدن به مقصود و درک حضوری خالق خود باشد بدون شک از همه فرصت‏ها‏، روزها و شب‏های خود استفاده می‏کند و از همه ظرفیت‏ها بهره می‏برد درک شب قدر بالاتر از هزار ماه است.
 
حجت‏الاسلام حسین‏خانی درباره فلسفه نا‏مشخص بودن شب قدر اظهار داشت: طبق برداشت‏های علما از روایات به احتمال زیاد شب قدر شب بیست‏و سوم ماه مبارک رمضان است ولی در بعضی روایات مفاهیمی است که بیان می‏کند در شب نوزدهم بعضی مقدرات انسان رقم می‏خورد و در  شب بیست‏یکم این مقدرات کامل‏تر می‏شود و در شب بیست‏ و سوم این مقدرات به امضای نهایی می‏رسد.
 
وی شهادت امام علی(ع) را از مسائل درخور توجه در شب قدر دانست و گفت: مسأله شهادت و ضربت خوردن ایشان در شب قدر مسأله‏ای است که در آن اهمیت دادن به بصیرت نهفته است، زیرا افراد نادان مانند خوارج که مشکلات اسلام را از سوی چند نفر از جمله امام(ع) می‏دانستند دست به این ترور زدند، که در عصر ما هم گروهک‏های تروریستی همان نقش خوارج را بازی می‏کنند.
 
وی در پایان درباره چگونگی استمرار بخشی پاکی و تقوا در طول سال یادآور شد: برای پاک ماندن در طول زندگی به اولین چیزی که نیاز داریم توفیق الهی است و اگر خداوند نظر لطف به کسی داشته باشد بدون شک در صراط الهی خواهد ماند و در مرحله بعد ارتباط با قرآن، اهل بیت(ع) و علما است که انسان را از غفلت جدا می‏کند و رضایت الهی را به‏دنبال دارد. /1329/ت302/س




۱۳۹۳/۴/۲۶






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[مشاهده در: www.rasanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن