واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > جنوب > خوزستان ممبيني:
لزوم بيمارستان سازي با سودهاي انباشته تامين اجتماعي
اهواز ـ خبرگزاري مهر: مشاور بهداشت، درمان و آموزش پزشكي استانداري خوزستان عنوان کرد: تامين اجتماعي استان بايد از سود سرمايه هاي انباشته براي بیمارستان سازی در استان سرمايه گذاري كند.
به گزارش خبرنگار مهر، حيات ممبيني شامگاه چهارشنبه در جلسه شوراي اداري اظهار كرد: در اين چند سال گذشته ما بيمارستان خوب در استان نساختيم. بيمارستان های اصلي ما در اهواز دو بیمارستان گلستان و امام خمینی (ره) است. تامين اجتماعي استان بايد از سود سرمايه هاي انباشته براي استان سرمايه گذاري كند. چرا در تهران بيمارستان ميلاد به خوبي و با كيفيت درست مي شود ولي ما در استان نمي توانيم چنین چیزی داشته باشیم. بنابراين تقاضا داريم بيمارستان سازي در تامين اجتماعي بهتر و فعال تر شود. در استان يك بيمارستان وجود دارد كه با گذشت ده سال كار ساخت آن هنوز تمام نشده است. اين روزها سيل بيماران به طرف بيمارستان گلستان و امام زياد شده است ولي ما ظرفيت بستري همه را نداريم.
وي افزود: 29 بيمه تكميلي خصوصي داريم ولي دولت تاكنون هيچ گونه نظارتي بر اين بيمه هاي تكميلي نداشته است. قوه قضائيه به عنوان مدعي العموم هيچ گونه نظارتي بر اين بيمه هاي تكميلي ندارد و هيچ وقت از آنها نخواسته كه پرداخت هاي خود را به بيمارستان ها به روز كنند.
مشاور بهداشت، درمان و آموزش پزشكي استانداري خوزستان تصريح كرد: سلامت براي جسم، روح، روان و آي كيو است. كشوري كه آي كيو داشته باشد برنده است. عقل سالم در بدن سالم وجود دارد. بنابراين همه بايد اين اعتقاد را داشته باشند كه هزينه در بهداشت و درمان سرمايه گذاري شود. تاكيد مقام معظم رهبري بر حل مشكلات بهداشت و درمان با تامين اجتماعي و اينكه مانع بخش خصوصي نباشيم، است.
ممبيني خاطرنشان كرد: هيچ كدام از كشورهاي دنيا كه كمتر از 10 تا 12 درصد بودجه بگذارند نمي توانند ادعاي ايجاد بهداشت و درمان و داشتن تأمين اجتماعي خوب را داشته باشد.
مشاور بهداشت، درمان و آموزش پزشكي استانداري خوزستان اذعان كرد: يكي از اقدامات مفيد دولت فعلي اين بوده است كه بهداشت و درمان را از رتبه يازدهم به رتبه سوم رسانده است. بودجه اي كه براي بهداشت و درمان 495 درصدبود. كه اين بودجه پنج برابر رشد داشت. با توجه به نقايصي كه در گذشته در زمينه درمان وجود داشت كار به جايي رسيد كه بسياري از مردم مجبور به فروش طلاهاي زن و بچه خود شدند و اين نشان دهنده اين است كه ما در بخش درمان مردم را رها كرديم.
وی بيان كرد: در زمينه تربيت پزشك كشور ما استثنا است و تعداد شماره هاي نظام پزشكي ما به مرز 200 هزار نزديك شده است. در حقيقت هيچ كشوري نتوانست در عرض سه دهه و با وجود يك دهه جنگ اينقدر نيروي تخصصي و پيراپزشك توليد كنيد.
ممبینی در پايان گفت: زود بازنشسته كردن نتيجه اش بيكار كردن جوانان است. تمام كارهاي حجمي سازمان ها در حال حاضر در دست بازنشستگان است. استفاده از بازنشستگان در كارهاي دولتي بايد استثنا و در رده هاي بالا باشد. كارهاي حجمي سازمان ها بايد به جوانان سپرده شود تا بيكاري را كاهش دهيم.
۱۳۹۳/۴/۲۶ - ۱۲:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]