واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
بیبیسی: جنگ غزه دروغ است، از توئیتر بپرسید
شبکه بیبیسی از زمان هجوم ارتش صهیونیستی به غزه، تمام تلاش خود را در جهت وارونه جلوه دادن حوادث و جنایات علیه غزه به کار برده است.
به گزارش نامه نیوز، روزنامه السفیر لبنان، طی گزارشی به موضوع جانبداری شبکه انگلیسی بی بیسی از رژیم صهیونیستی پرداخته و نوشته است:
ممکن است در مواقعی در شبکههای اجتماعی تصاویر جعلی به کار برده شود و روزنامه نگاران و خبرنگاران را به اشتباه بیاندازد، موضوعی که بسیار شایع است، اما شبکه بی بی سی، تحت شعار «دنیا باید حقیقت را بداند» در مورد عکسهای مربوط به جنایات غزه، و در راستای اینکه بخواهد بی طرفی خود را اعلام کند، در طی برنامهای اعلام میکند که بسیاری از عکسهای موجود در تویتر در مورد غزه، جعلی بوده یا برای یک زمان یا مکان دیگری است و بدین ترتیب جنگ رسانهای علیه فلسطینیها به راه انداخته و میخواهد چنین بگوید که جنگ غزه واقعیت ندارد و بر مبنای عکسهای جعلی است.
بی بی سی چه چیزی را کشف کرده؟ پس از شروع جنگ علیه مردم غزه، در شبکههای اجتماعی هشتاگ «GazaUnderAttack» بسیار پر کاربرد شد و همه در دفاع از غزه عکسها و فیلمهای خود را به اشتراک میگذاشتند، شبکه بی بی سی نیز در پی بررسی صحت و سقم این مستندات پیش رفته اما، صرفا 4 تصویر را بررسی کرده و این حکم کلی را میدهد که تصاویر گرفته شده از غزه جعلی هستند.
بی بی پس از اینکه این 4 تصویر را بررسی میکند، گزارش میدهد که یکی از آنها برای جنگ سال 2008 غزه است، یکی برای شهر حلب سوریه و دیگری در بغداد و چهارمی نیز در حلب گرفته شده است.
این تصاویر به نیت غزه در تویتر منتشر شده است، اما آیا با نیت گمراه کردن افکار عمومی بوده است؟ در شرایطی که به سرعت سیل اخبار منتقل میشود و سرعت در خبررسانی نیز ملاک است، اما موضوع اصلی در این جاست که در هفته های گذشته هزاران تصویر مستند از غزه توسط خبرگزاریهای معروف و معتبر منتشر شده است ولی بی بی سی صرفا به این 4 عکس استناد میکند و در صحت کل ماجرا تشکیک ایجاد میکند. شبکه بی بی سی نیز در خبری در مورد جنگ 2003 عراق تصویری از جنایات شهر «الحوله» سوریه در سال 2012 را منتشر کرده است، اما نمیتوان واقعه 2003 عراق را منکر شد.
«اوین جونز» روزنامه نگار انگلیسی در روزنامه «گاردین» می نویسد: یک حقیقت تنفر انگیز وجود دارد و آن اینکه برای رسانههای غربی زنده ماندن اسرائیل بیشتر از جان فلسطینیان ارزش دارد، گویی مرگ را بر مبنای طبقه اجتماعی، طبقهبندی میکنند».
به گزارش فارس، پوشش رسانهای غربی، به ندرت حقیقت را منعکس میکند، رسانهها، قدرت نظامی، هواپیماهای جنگی، بدون سرنشین و جتی بمبهای هستهای را که به روی باریکه غزه نشانه رفته اند را نمیبیند، باریکهای که همچون پادگانی برای زندانیان میماند و «بی بی سی» در این اثنا به چند تصویر استناد کرده و بر آن اساس روایت خود را منعکس میکند، بی بی سی، هزاران تصویر مستند از جنایات اسرائیل را نمیبیند، بیش از 200 شهید فلسطینی را نمیبیند.
1393/4/25
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]