تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى بهشت درى است‏بنام (ريان) كه از آن فقط روزه داران وارد مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815456549




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استفاده از روش ایزوکراتیک HPLC برای بررسی بیماری فنیل کتونوری


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: بجنورد/برای نخستین بار در خراسان شمالی/
استفاده از روش ایزوکراتیک HPLC برای بررسی بیماری فنیل کتونوری
برای نخستین بار در استان جهت بررسی بیماری فنیل کتونوری و اندازه گیری غلظت فنیل آلانین پلاسما از روش ایزوکراتیک HPLC استفاده شد.



به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بجنورد،به نقل از «وب دا»رئیس مرکز تحقیقات سلامت فرآورده های طبیعی دانشگاه علوم پزشکی استان اظهار داشت: در این روش از آشکارساز UV-VIS استفاده می شود و مراحل آماده سازی نمونه ساده و سریع است. طوبی احمد زاده گفت: تاکنون بالغ بر 150 نمونه خونی از بیماران مبتلا به pku در استان با این روش آنالیز شده است . وی گفت : قبلا آنالیز خونی این بیماران توسط آزمایشگاه خصوصی درمشهد انجام می شد و بایستی نمونه های ارسالی از بجنورد به مشهد تا زمان آنالیز در یخچال های مخصوص نگهداری می شدکه متاسفانه گاهی به این شیوه منتقل نمی گردید لذا داده های بدست آمده قابل اعتماد نبودند. احمدزاده خاطرنشان کرد: فنيل کتونوری (PKU) کلاسیک یا هیپرفنیل آلانینمی نوع I، یک بیماری مغلوب ارثی است و چنان چه والدین هر دو حامل این ژن باشند احتمال دارد که 25 درصد فرزندانشان به فنیل کتونوریا مبتلا شوند. وی افزود :کودک مبتلا به PKU در ابتدای تولد بدون علامت است اما به تدریج در پایان ماه های اول دچار تاخیر در تکامل،استفراغ،کاهش رشد، روشن شدن رنگ موهای سر و چشم و تشنج می شود. وی افزود: با افزایش سن، کوچکی دور سر ، بیقراری،کاهش توجه،حرکات تکراری دست ها و اندام ها و عقب ماندگی ذهنی بروز می کند. وی تصریح کرد : نقص اساسی در بروز این بیماری فقدان آنزیم فنیل آلانین هیدروکسیلاز است، در نتیجه فنیل آلانین به تیروزین تبدیل نمی شود و غلظت آن در پلاسما افزایش می یابدب/.





تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن