محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826356274
بررسی ابعاد سیاسی و حقوقی رای تازه دیوان داوری دعاوی ایران و آمریکا
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob در گفت و گو با صاحبنظران بررسی شد؛ بررسی ابعاد سیاسی و حقوقی رای تازه دیوان داوری دعاوی ایران و آمریکا تهران-ایرنا- دیوان داوری دعاوی میان ایران و آمریکا که در لاهه مستقر است، چندی پیش پس از گذشت ۳۰ سال، واشنگتن را مسوول نقض تعهداتش در قبال بیانیه الجزایر دانست؛ رویداد مهمی که شایسته ی بررسی حقوقی و سیاسی است.
بیانیه ی الجزایر قراردادی است که با میانجیگری کشور الجزایر، میان نمایندگان نظام جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا در 29 دی 1359 خورشیدی (۱۹ ژانویه ۱۹۸۱ میلادی) به امضا رسید و به بحران تصرف سفارت آمریکا در تهران پایان داد.
طبق این بیانیه آمریکا متعهد شد که به تمام دعاوی حقوقی اتباع و موسسه های آمریکایی علیه ایران و موسسه های دولتی در محاکم آمریکا پایان دهد و همه ی احکام توقیف و احکام قضایی صادره را لغو، سایر دعاوی بر اساس چنین ادعاهایی را ممنوع و موجبات خاتمه دادن به چنین ادعاهایی را از طریق یک داوری لازم الاجرا فراهم کند.
ایران و آمریکا با امضای بیانیه ی الجزایر پذیرفتند که ادعاها و دعاوی مالی میان خود را از طریق یک داوری بین المللی حل و فصل کنند. در این راستا، دیوان داوری دعاوی ایران-ایالات متحده آمریکا متشکل از 9 نفر داور شامل سه آمریکایی، سه ایرانی و سه نفر داور ثالث تشکیل شد.
طی سال های گذشته ایران بارها از آمریکا به دلیل عمل نکردن به تعهدات خود و نقض کردن بیانیه ی الجزایر به این دیوان شکایت کرده بود.
به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی مرکز امور حقوقی بین الملل نهاد ریاست جمهوری، اینک پس از چند سال، دیوان داوری سرانجام آمریکا را به پرداخت بخشی از حق الوکاله ها و هزینه های حقوقی ایران در پرونده های باقیمانده در محاکم آمریکا پس از امضای بیانیه الجزایر محکوم کرده است.
بر اساس این گزارش هیات عمومی دیوان داوری دعاوی ایران-ایالات متحده در لاهه طبق این حکم 114 صفحه ای که در تاریخ 11 تیرماه 93 در دو پرونده الف 15(قسمت 4) و الف 24 صادر کرد، ایالات متحده آمریکا را مسوول نقض تعهدات آن کشور طبق بیانیه الجزایر شناخت و مبلغ 842 هزار و 468 دلار و 14 سنت به نفع ایران حکم داد.
دیوان داوری همچنین آمریکا را به پرداخت بهره ی ساده پس از صدور حکم نسبت به مبلغ محکومٌ به مطابق نرخ بهره ی وام بانک های تراز اول آمریکا برای دوره یی که پرداخت مبلغ حکم صورت نگرفته به نفع ایران محکوم کرد.
***دیوان داوری ایران- ایالات متحده از گذشته تا کنون
پس از انقلاب اسلامی بسیاری از اتباع خارجی به ویژه آمریکایی از کشور خارج شدند و همه طرح ها و قراردادهای خود با ایران را تعطیل کردند. از طرف دیگر نظام جمهوری اسلامی نیز برخی قراردادهای منعقد شده با کشورهای دیگر به ویژه آمریکا را مورد تجدید نظر قرار داد یا حتی فسخ کرد که در میان آن ها تعداد زیادی شرکت آمریکایی به چشم می خورد.
شورای انقلاب نیز با تصویب قوانینی بانک ها، بیمه ها، صنایع و کارخانجات بزرگ را ملی اعلام کرد و به همین دلیل اموال بسیاری از ایرانی هایی که به آمریکا فرار کرده بودند یا سهام برخی شرکت های آمریکایی در بنگاه های ایرانی، ملی و زیر مدیریت دولت قرار گرفت و همین موضوع زمینه های زیادی را برای تنش های مالی و اقتصادی میان دو کشور ایجاد کرد.
علاوه بر این موضوع واقعه ی اشغال سفارت آمریکا در سال 1358 و حوادث بعد از آن نیز باعث شد که روابط سیاسی میان ایران و غرب و به ویژه با آمریکایی ها بسیار پر تنش شود. برخی اتباع و شرکت های آمریکایی نیز مدعی متحمل شدن خسارت در نتیجه ی انقلاب یا تصمیم گیری های بعد از آن شدند و علیه ایران و موسسه های دولتی ایران در دادگاه های آمریکا طرح دعوی کردند.
پس از اشغال سفارت آمریکا در تهران و گروگان گرفته شدن دیپلمات های آمریکایی از طرف دانشجویان پیرو خط امام، بحران میان آمریکا و ایران به حدی تشدید شد که «جیمی کارتر» رییس جمهوری وقت آمریکا در روابط ایران و آمریکا وضعیت فوق العاده اعلام کرد و دارایی ها و اموال دولت، سازمان ها و شرکت های دولتی ایران در آمریکا و نزد بانک های داخل و خارج این کشور را مسدود کرد.
در 29 دی 1359 دولت های جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده با میانجیگری دولت الجزایر به منظور حل و فصل بحران موجود در روابط دو کشور (به ویژه پایان گروگانگیری)، ترتیبات و تعهداتی را درقالب بیانیه های الجزایر پذیرفتند و نهادی را برای پرداختن و حل این دعاوی با نام «دیوان داوری دعاوی ایران - ایالات متحده» ایجاد کردند.
دولت الجزایر به عنوان میانجی در صدد یافتن یک راه حل مورد توافق دو کشور برای حل موضوعات مورد اختلاف بود. پس از رایزنی های بسیار با دو دولت در خصوص تعهدها و توافق های مورد قبول دو طرف، دولت الجزایر تعهدهای مورد پذیرش دو طرف را در قالب دو سند منتشر کرد. سند نخست موسوم به بیانیه ی کلی شامل چهار ماده و هفده بند است و دومین سند نیز درباره ی حل و فصل دعاوی است که مکمل بیانیه ی نخست است. بیانیه ها و اسناد تعهد به طور همزمان در تاریخ یادشده بوسیله ی دو دولت ایران و آمریکا امضا و از طرف دولت الجزایر منتشر و لازم الاجرا شد.
در این راستا، دیوان داوری دعاوی ایران – ایالات متحده آمریکا متشکل از 9 نفر داور شامل سه آمریکایی،سه ایرانی و سه نفر داور ثالث تشکیل شد.
دیوان داوری دعاوی ایران- ایالات متحده از ابتدای آغاز به کار توانسته است حجم گسترده یی از ادعاهای هر دو کشور را مورد بررسی قرار داده و از بزرگتر شدن تنش جلوگیری کند؛ ضمن اینکه توانسته رویه ی جدیدی را عرصه های حقوقی بین المللی ایجاد کند.
این دیوان پرونده های مرتبط با داوری میان ایران و آمریکا را در چهار دسته مورد بررسی قرار داده است: نخست پرونده هایی که دو دولت ایران و آمریکا در تفسیر یا اجرای بیانیه های الجزایر اختلاف نظر داشته و به همین دلیل نظر تفسیری دیوان را در موضوع ها خواستار شده اند؛ دوم پرونده هایی هستند که دو دولت ایران و ایالات متحده آمریکا علیه یکدیگر طرح کرده اند و موضوع آن ها ناشی از قراردادهای فروش کالا یا خدمات است؛ سوم پرونده های بزرگ که ادعای عنوان شده در آن ها بیش از 250 هزار دلار است و چهارم پرونده های کوچک که دعاوی ارایه شده در آن ها کمتر از مبلغ 250 هزار دلار است.
به نوشته «سید بهروز هاشمی » در مقاله یی با عنوان «دیوان داوری ایران و ایالات متحده»، اصول مهم مندرج در توافق الجزایر شامل چهار اصل مهم بوده است که در برگیرنده ی تعهدات دو طرف بود. آمریکا متعهد شد که وضع مالی ایران را به وضعیت پیش از آبان 1358 بازگرداند، به صورت مستقیم و غیر مستقیم در امور داخلی ایران دخالت سیاسی و نظامی نداشته باشد، تمامی محدودیت های مالی علیه ایران را لغو و به احکام صادر شده پایان دهد و در نهایت اموال خانواده ی پهلوی را به ایران بازگرداند. در عوض ایران نیز متعهد شد پنجاه و دو گروگان آمریکایی را آزاد کند و برای تسویه بدهی ها و ادعاها و رای دیوان یک حساب تضمینی به مبلغ یک میلیارد دلار در بانک «تسویه هلند» به نام بانک مرکزی الجزایر ایجاد کند.
اما رای تازه ی دیوان به نفع ایران از این جهت دارای اهمیت است که نشان می دهد دولت ایالات متحده به تعهدات خود نسبت به بیانیه ی الجزایر عمل نکرده است.
کارشناسان حقوقی معتقدند گرچه مبلغ محکومٌ به این رای (بدون بهره) قابل توجه نیست اما ارزش واقعی این رای در احراز و اعلام محکومیت و تخلفات آمریکا از تعهدات عهدنامه ی خود نهفته است.
البته دعاوی باقیمانده در این دیوان، دعاوی اختلافات مالی بین دو دولت است؛ با وجود اختلاف نظر سیاسی بین دو دولت، این دیوان داوری که بر اساس یک معاهده بین المللی (موسوم به بیانیه های الجزایر) تاسیس شده، به عنوان یک مرجع بین المللی و حقوقی ، همچنان به کار خود ادامه داده و مشغول به کار است.
***علی خرم: رای دیوان مانعی در برابر تندروهای آمریکا خواهد بود
«علی خرم» کارشناس ارشد مسایل بین المللی در گفت و گو با گروه پژوهش های خبری ایرنا ارزیابی خود از رای تازه ی دیوان را این گونه بیان کرد: گرچه صدور این حکم سال ها به طول انجامید ضمن اینکه رای های بسیاری به نفع ایران از طرف این دیوان صادر شد، اما نکته ی مهم در این حکم، زیر سوال بردن سیاست های تنبیهی آمریکا علیه ایران و یا به عبارتی انتقاد از سیاست ایالات متحده طی حدود سی سال گذشته در نادیده گرفتن تعهداتش به ایران است. دیوان به این دلیل ادعاها علیه ایران را نفی می کند که پیش از این در همان زمان که قرار داد الجزایر امضا شد، واشنگتن متعهد شده بود که مانع از ارجاع و اجرای این گونه دعاوی علیه ایران از طریق دادگاه های آمریکا شود. به طور کلی دیوان داوری ایران و ایالات متحده به این دلیل ایجاد شد که به موضوع های مطرح به ویژه در حوزه اقتصادی و سیاسی میان دو کشور پایان دهد و تلاش کند وضع را به دوران پیش از آن بازگرداند.
وی تاکید کرد: رای دادگاه ها تنها در همان زمینه یی که صادر شده اند کاربرد دارد و نمی توان آن را به دیگر موضوع ها تسرّی داد اما ممکن است این رای اثر روانی داشته باشد.
با وجود این، خرم این حکم را از این جهت راهگشا می داند که از نظر حقوقی می تواند مانع از رای و تحریم علیه جمهوری اسلامی ایران شود؛ ضمن اینکه می تواند آثار سیاسی و فرهنگی نیز به همراه داشته باشد و مانع دشمنی بیشتر میان ایران و آمریکا در این موضوع شود.
این تحلیلگر ارشد مسایل بین المللی افزود: با این که حکم دیوان، حقوقی است اما از نظر سیاسی این رای می تواند مانع از تندروهایی در آمریکا شود که به استناد گروگانگیری یا موضوع مشابه، خواستار اعمال فشار بیشتر بر ایران هستند. اکنون اوباما می تواند با ارجاع به حکم دیوان داوری لاهه به تندروها عنوان کند که این قضیه تمام شده است و نباید اقدام جدیدی در این زمینه صورت بگیرد. به همین دلیل این رای جلوی تندروی ها را می گیرد.
خرم در پاسخ به این پرسش که این رای در آینده ی روابط ایران و آمریکا چه تاثیری می تواند داشته باشد گفت: این رای رویه ی حقوقی در آمریکا در موضوع گروگانگیری را بدون اثر و خنثی می کند. مشکل دولت آمریکا در بحث هسته یی اعمال فشار از سوی تندروها بوده و آن ها سعی داشته اند علیه ایران سخت گیری بیشتری داشته باشند. ضمن اینکه در آمریکا گرفتن یک حکم محکومیت، باعث تقویت احکام محکومیت دیگر می شود. کشوری که بد سابقه شود، این بدسابقه بودن به دیگر موضوع ها نیز تسرّی پیدا می کند و به همین دلیل حکم اخیر دیوان می تواند جلوی بدسابقه بودن ایران را بگیرد. حکم دیوان تصریح می کند که ایران و آمریکا در سال 1360 توافق کردند و اکنون نباید پیگیری حقوقی ادامه پیدا کند البته می توان در سطوح دانشگاهی به ریشه های سیاسی و تاریخی و اثرات این واقعه پرداخته شود اما این حکم اقدام حقوقی و مصادره اموال را نفی می کند.
***مولایی: این رای می تواند گشایشی در روابط ایران و آمریکا باشد
« یوسف مولایی» استاد حقوق بین الملل دانشگاه تهران در گفت و گو با گروه پژوهش های خبری ایرنا تصریح کرد: از نظر حقوقی این رای به تخلف دولت آمریکا به طور صرف از بیانیه الجزایر می پردازد و عنوان می کند که آمریکا تخلفاتی را در زمینه تعهداتش در این بیانیه مرتکب شده است.
این استاد حقوق بین الملل در پاسخ به این پرسش که آیا این رای می تواند احکام مصادره ی اموال ایران در آمریکا را لغو کند، گفت: حکم دیوان محدود است و تنها به بیانیه ی الجزایر می پردازد. آرای مصادره ی اموال به موضوع های دیگری که در خارج از بیانیه قرار دارند مربوط می شود و بعید است بتوان از این رای برای طرح دعوا علیه مصادره ها استفاده کرد.
مولایی با مثبت ارزیابی کردن پیامدهای رای دیوان گفت: این رای می تواند دارای نتایج سیاسی نیز باشد؛ زیرا ایران و آمریکا در مرحله ی خاصی از مناسبات هستند و گفت و گوهایی را در زمینه ی پرونده هسته یی در جریان دارند؛ شاید رای بتواند گشایشی ایجاد کند و فضای جدیدی را به وجود آورد تا در آینده گفت وگوها از بحث هسته یی فراتر برود.
***فلاحت پیشه: ایران باید حداکثر استفاده را از این حکم بکند
«حشمت الله فلاحت پیشه» استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی و نماینده ی پیشین مجلس نیز در مورد این رای درگفت و گو با گروه پژوهش های خبری ایرنا گفت: این رای از نظر حقوقی می تواند رای مهمی باشد و جا دارد که دفتر حقوقی ریاست جمهوری حداکثر استفاده را از آن برای پیشبرد اهداف جمهوری اسلامی ببرد.
به گفته ی فلاحت پیشه نگاه مقایسه یی احکامی که به نفع ایران و آمریکا داده شده نشان می دهد که ظلم تاریخی علیه ایران صورت گرفته است و به عبارت دیگر آمریکایی ها ظلم سیاسی خود را با ظلم حقوقی علیه ایران تکمیل و تشدید کردند. دادگاه ها در آمریکا در حدود 60 میلیارد دلار حکم قطعی و 40 میلیارد دلار حکم فرعی علیه ایران صادر کرده اند و به همین دلیل بخشی از اموال جمهوری اسلامی ایران در آمریکا در آستانه ی مصادر قرار گرفته است. این رای نشان می دهد که این اقدامات برخلاف تعهدات پذیرفته شده ی دو طرف در بیانیه ی الجزایر انجام گرفت و آمریکایی ها بدون توجه الزام آور به این تعهدات و قوانین بین المللی، احکام داخلی و یک جانبه یی را صادر کردند که هدفش حراج دارایی های ایران بوده است.
این نماینده ی پیشین مجلس افزود: این حکم می تواند بدعت سیاسی و قضایی در آمریکا را زیر سوال ببرد. از نظر سیاسی با توجه به غلبه ی تدریجی اختلاف ها و مباحث حقوقی بر مسایل امنیتی و کم رنگ تر شدن موضوع های سیاسی و امنیتی، مباحث حقوقی از این دست اهمیت بیشتری پیدا می کنند و می توان از این فرصت استفاده کرد. با توجه به رویه های جدید میان دو طرف در کاهش تنش ها و حل مسایل و همچنین احتمال توافق میان ایران و غرب این رای با کار کارشناسی حقوقی جدی می تواند نقطه ی عطفی میان دو طرف حتی در کاهش تنش ها و تحریم ها ارزیابی شود.
*گروه پژوهش های خبری
پژوهشم**9130**9275**2054
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
25/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]
صفحات پیشنهادی
پیروزی حقوقی ایران بر آمریکا در دیوان داوری لاهه پس از 30 سال
به خاطر نقض تعهدات در بیانیه الجزایر صورت گرفت پیروزی حقوقی ایران بر آمریکا در دیوان داوری لاهه پس از 30 سال تهران - ایرنا - هیات عمومی دیوان داوری دعاوی جمهوری اسلامی ایران - ایالات متحده آمریکا در لاهه پس از گذشت 30سال واشنگتن را مسوول نقض تعهداتش در قبال بیانیه الجزایر دانستموسسه آمریکایی «سرمایهگذاری برای صلح» گزارش داد رشد قابل ملاحظه ایران از لحاظ شاخصهای اقتصادی، اجت
موسسه آمریکایی سرمایهگذاری برای صلح گزارش دادرشد قابل ملاحظه ایران از لحاظ شاخصهای اقتصادی اجتماعی و سیاسیآخرین بررسیهای صورت گرفته از سوی یک موسسه آمریکایی حکایت از جهش قابل ملاحظه ایران از لحاظ اقتصادی سیاسی و اجتماعی دارد به گزارش خبرگزاری فارس به نقلاز پایگاه خبری آموسویان:پذیرش تمام و کمال خواستههای غرب به منزله خودکشی سیاسی دولت ایران است/گفتگوهای مستقیم بین ایران و آمری
موسویان پذیرش تمام و کمال خواستههای غرب به منزله خودکشی سیاسی دولت ایران است گفتگوهای مستقیم بین ایران و آمریکا برای هرگونه توافق لازم و ضروری است دیپلمات و سخنگوی اسبق تیم مذاکرهکننده هستهای کشورمان با اشاره به مجموعه خواستههای غیرواقعگرایانه غرب از ایران تصریح کرد که دولتراي ديوان لاهه عليه آمريکا به نفع ايران
راي ديوان لاهه عليه آمريکا به نفع ايران آمريکا مکلف شده بود که تمام اقدامات حقوقي اتباع آن کشور در دادگاه هاي آمريکا که متضمن ادعاهايي است که احتمالا در صلاحيت ديوان قرار دارند را مختومه نمايد کد خبر ۴۱۴۲۷۵ تاریخ انتشار ۱۷ تير ۱۳۹۳ - ۰۷ ۰۹ - 08 July 2014 ديوان داوري ايران - آمرنشست مدیران سیاسی ۱+۵ برای بررسی تماسهای بیشتر با ایران
نشست مدیران سیاسی ۱ ۵ برای بررسی تماسهای بیشتر با ایران یک دیپلمات مطلع به خبرگزاری روسی ایتارتاس گفت مدیران سیاسی کشورهای ۱ ۵ برای بررسی تماس های بیشتر با ایران جلسه ای تشکیل می دهند به گزارش نامه نیوز یک دیپلمات مطلع به خبرگزاری روسی ایتارتاس گفت مدیران سیاسی کشورهای 1 5 براترقی در دیدار رایزن سیاسی سفارت کره جنوبی: تبعیت سئول از سیاستهای اقتصاد تحریمی آمریکا علیه ایران اشتباه است
ترقی در دیدار رایزن سیاسی سفارت کره جنوبی تبعیت سئول از سیاستهای اقتصاد تحریمی آمریکا علیه ایران اشتباه استرئیس مرکز بینالملل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه تبعیت کره جنوبی از سیاستهای اقتصاد تحریمی آمریکا علیه ایران اشتباه است اظهار داشت ما خواستار اتحاد و صلح و دوستی بین دوزیر خارجه آمریکا برای بهبود روابط با ایران جدی است/ مقایسه جان کری با ریچارد نیکسون
وزیر خارجه آمریکا برای بهبود روابط با ایران جدی است مقایسه جان کری با ریچارد نیکسون سیاست > دیپلماسی - مهر نوشت آرتور سایر استاد اقتصاد سیاسی و معاون سابق شورای روابط خارجی شیکاگو با مقایسه تلاش های وزیر خارجه آمریکا برای بهبود روابط با ایران را با تلاش های ریچاردرایزنی سهجانبه معاونان وزیران خارجه ایران و آمریکا و معاون اشتون
رایزنی سهجانبه معاونان وزیران خارجه ایران و آمریکا و معاون اشتون معاونان وزیران خارجه ایران و آمریکا و نیز معاون کاترین اشتون در چهارمین روز مذاکرات هستهای با یکدیگر دیدار کردند آفتاب به گزارش ایسنا چهارمین روز از مذاکرات ایران و 1 5 با دیدار عراقچی و اشمید برای ادامه نگارشدر میزگردی درباره داعش عنوان شد: در خاورمیانه هیچ گروه سیاسی مستقلی وجود ندارد/بزرگترین اشتباه بلند مدت آمریکا
در میزگردی درباره داعش عنوان شد در خاورمیانه هیچ گروه سیاسی مستقلی وجود ندارد بزرگترین اشتباه بلند مدت آمریکا سکوت در برابر تلاش سعودیها برای ترویج افراطگرایی در عراق بوددر پی تحرکات اخیر گروهک تروریستی داعش در سوریه و به دنبال آن در عراق ۲ تن از اساتید دانشگاه با حضور در خبرگزبررسی چشم انداز اقتصاد- سیاسی شرکای ایران/ اروپا به چه سمتی می رود؟
بررسی چشم انداز اقتصاد- سیاسی شرکای ایران اروپا به چه سمتی می رود روابط ایران با کشورهای منطقه یورو طی یکسال گذشته تقویت شده است به همین جهت پیش بینی می شود همزمان با بهبود اقتصاد منطقه ایران نیز بیش از گذشته ارتباطات خود با این کشورها را تقویت کند به گزارش نامه نیوز به نقلشروط جدید سناتورهای آمریکایی برای برداشتن تحریمهای ایران
شروط جدید سناتورهای آمریکایی برای برداشتن تحریمهای ایران در حالی که تنها چند روز دیگر به پایان ضرب الاجل اولیه تعیین شده برای دستیابی ایران و گروه 1 5 به توافق جامع هسته ای باقی مانده عناصر تندرو و جنگ طلب آمریکایی بار دیگر تلاش خود برای افزایش فشار بر ایران را شدت بخشیده اندجنساکی: حل موضوع هستهای ایران برای امنیت ملی آمریکا و منطقه اهمیت دارد
جنساکی حل موضوع هستهای ایران برای امنیت ملی آمریکا و منطقه اهمیت داردسخنگوی وزارت خارجه آمریکا در کنفرانس خبری روزانه خود تصریح کرد که حل موضوع هستهای ایران یکی از موضوعات مهمی است که برای امنیت ملی آمریکا و امنیت منطقه حائز اهمیت است به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاهرایزنی های دو جانبه ظریف با سه همتای اروپایی/ دیدار وزرای خارجه ایران و آمریکا تا ساعتی دیگر
رایزنی های دو جانبه ظریف با سه همتای اروپایی دیدار وزرای خارجه ایران و آمریکا تا ساعتی دیگر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه پس از دیدار چهار جانبه با سه وزیر اروپایی ابتدا با معاون وزیر خارجه چین و سپس با وزیران خارجه آلمان انگلیس و فرانسه به طور دوجانبه دیدار و گفت و گو کرد بآغاز رایزنی دو جانبه ایران و آمریکا / نشست ایران با سه کشور اروپایی بعدازظهر امروز
آغاز رایزنی دو جانبه ایران و آمریکا نشست ایران با سه کشور اروپایی بعدازظهر امروزرایزنی دو جانبه هیاتهای ایران و آمریکا آغاز شد و قرار است بعدازظهر نیز هیات مذاکرهکننده ایرانی با نمایندگان سه کشور اروپایی آلمان فرانسه و بریتانیا بهصورت چهارجانبه به گفتگو بنشینند به گزارشبیش از 35 کشته و 63 زخمی حاصل تازهترین خشونتها دولت لیبی مداخله نیروهای بین المللی برای توقف درگیریها را بر
بیش از 35 کشته و 63 زخمی حاصل تازهترین خشونتهادولت لیبی مداخله نیروهای بین المللی برای توقف درگیریها را بررسی میکنددولت لیبی مداخله نیروهای بین المللی برای توقف درگیریها در این کشور که طی دو روز گذشته تاکنون شدت گرفته است بررسی میکند به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاهتوافق آمریکا و آلمان برای همکاری درباره ایران
توافق آمریکا و آلمان برای همکاری درباره ایران خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت آلمان و آمریکا با وجود بحران جدید جاسوسی میان دو کشور بر همکاریهای دوجانبه خود در مساله هستهای ایران تاکید کردند کد خبر ۴۱۶۰۲۴ تاریخ انتشار ۲۲ تير ۱۳۹۳ - ۲۲ ۴۶ - 13 July 2014 خبرگزاری رویترز در گزاشرط آمریکا برای تمدید دوره مذاکرات هستهای ایران
شرط آمریکا برای تمدید دوره مذاکرات هستهای ایران در شرایطی که مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1 5 در وین همچنان ادامه دارد دو طرف هنوز نتوانسته اند بر سر برخی از مهمترین موضوعات به توافق دست یابند و همین امر گمانه هایی را درباره احتمال تمدید دوره مذاکرات برانگیخته است با این حال-
گوناگون
پربازدیدترینها