واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تحلیل العربیه از مذاکرات در وین
پایگاه اینترنتی شبکه العربیه در تحلیلی با اشاره به مذاکرات هستهای وین نوشت که وزیر خارجه آمریکا قبل از آنکه به وین سفر کند به کابل رفت و توافقی را قطعی کرد اما نباید انتظار داشت که حتماً در وین نیز بتواند به توافق نهایی برسد.
کد خبر: ۴۱۶۳۱۳
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۰ - 14 July 2014
پایگاه اینترنتی شبکه العربیه در تحلیلی با اشاره به مذاکرات هستهای وین نوشت که وزیر خارجه آمریکا قبل از آنکه به وین سفر کند به کابل رفت و توافقی را قطعی کرد اما نباید انتظار داشت که حتماً در وین نیز بتواند به توافق نهایی برسد.
به گزارش فارس، پایگاه اینترنتی شبکه العربیه در تحلیلی با اشاره به مذاکرات هستهای وین نوشت که وزیر خارجه آمریکا قبل از آنکه به وین سفر کند به کابل رفت و توافقی را قطعی کرد اما نباید انتظار داشت که حتماً در وین نیز بتواند به توافق نهایی برسد.
به گزارش شبکه العربیه، «جان کری» وزیر خارجه آمریکا بعد از آنکه معاهدهای را در کابل قطعی کرد و سپس برای یک توافق مهم دیگر عازم وین شد اما اینبار مثل افغانستان، معامله بین دو سیاستمدار رقیب نیست.
کری صبح روز گذشته وارد وین شد تا بررسی کند که آیا میتواند معامله و توافق بین ۷ کشور، (آمریکا،انگلیس، فرانسه، روسیه، چین بعلاوهآلمان و ایران) که در حال حاضر در وین در خصوص موضوع هستهای ایران گفتوگو میکنند را قطعی کند یا خیر.
وزیر خارجه آمریکا به محض ورود به وین گفت: به طور قطع ما هنوز شکافهای چشمگیری داریم بنابراین باید ببینیم که میتوانیم پیشرفتهایی را حاصل آوریم. این گزارش سپس ادامه داد که علیرغم آنکه احتمال زیادی وجود دارد که طرفین مذاکره قبل از مهلت ۲۰ ژوئیه به توافق نهایی دست پیدا کنند اما ایران وآمریکا برای احتمال شکست در مذاکرات آماده میشوند.
العربیه گزارش کرد، گرچه جو مذاکرات در وین مثبت است، اما ایران و آمریکا هر دو تمایل دارند انتظارات را پایین نگه دارند و این برای روزی است که ممکن است این مذاکرات به شکست بیانجامد. این گزارش ادامه داد که ایران به ویژه از زمان انتخاب «حسن روحانی» بعنوان رئیسجمهور ایران نشان داده است که تمایل سیاسی دارد که وارد مذاکرات جدی با جامعه بینالملل در خصوص برنامه هستهای خود شود و بارها اعلام کرده است که برنامه هستهای این کشور کاملاً اهدافی صلحآمیز را دنبال میکند و این مسئله خواه صحت داشته باشد یا خیر، نشان میدهد که ایران به وجهه خود در صحنه بینالمللی اهمیت میدهد.
العربیه تأکید کرد که حقایق موجود نشان میدهد که ایران در خصوص رسیدن به توافق بسیار صادق است، حتی اگر این توافق در دوره ۶ ماهه کنونی توافق موقت صورت نگیرد. این گزارش در پایان نوشت، هم باراک اوباما و هم روحانی به نمایندگان کشورهایشان در وین برای رسیدن به توافق اعتماد دارند و علیرغم موانعی که در این مسیر وجود دارد، آینده روشن به نظر میرسد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]