واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
وزیر ورزش و جوانان: دولت نمی تواند کمک زیادی به فوتبال کند تهران - ایرنا - وزیر ورزش و جوانان گفت: دولت نمی تواند حمایت زیادی از فوتبال بکند و این نقش بیشتر بر عهده باشگاه ها است.

به گزارش ایرنا، «محمود گودرزی» در باره حمایت دولت از فوتبال تصریح کرد: دولت نمی تواند حمایت زیادی از فوتبال کند و این نقش بیشتر بر عهده باشگاه ها است و امیدوارم برای حمایت بیشتر از ورزش هایی همچون والیبال نیز باشگاه ها فعال شوند. البته دولت هم در حد توان به والیبال کمک می کند.
وزیر ورزش و جوانان که یکشنبه شب در حاشیه آیین تقدیر و بدرقه تیم ملی والیبال ایران برای حضور در مرحله نهایی لیگ جهانی والیبال در جمع خبرنگاران صحبت می کرد، اظهار داشت: کادر فنی و مربیان خوبی با تیم ملی والیبال همکاری می کنند که در موفقیت این تیم نقش بسزایی دارند.
وی افزود: البته نباید از استعدادهای ایران در این رشته ورزشی نیز غافل شویم، چرا که بازیکنانی با میانگین قد بالا و توانمند در اختیار داریم.
گودرزی از خبرنگاران خواست سوالات آنها بیشتر با هدف تقویت تکنیک و استحکام و هماهنگی تیم های ورزشی کشورمان باشد و کمتر به مسایل حاشیه ای بپردازند.
وی در خصوص انتظارش از تیم ملی والیبال ایران در مرحله نهایی لیگ جهانی والیبال در شهر فلورانس ایتالیا گفت: طبیعی است که انتظار ما موفقیت این تیم همراه با ارایه نمایشی مطلوب از سوی ملی پوشان است.
وزیر ورزش و جوانان در باره اینکه گفته می شود ورزش ایران در بازی های آسیایی 2014 اینچئون کره جنوبی نمی تواند رتبه چهارم دوره گذشته را تکرار کند، اظهار داشت: دو کارگروه مستقل در کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان تشکیل داده ایم تا ارزیابی از رقبا و توانایی ملی پوشان کشورمان داشته باشند.
گودرزی افزود: از توانایی رقبا اطلاع خوبی داریم و می دانیم که کار دشواری در پیش است. در بازی های آسیایی 2010 گوانگ ژو چین به رغم داشتن 20 مدال کمتر نسبت به کاروان پنجم بازی ها، با اختلاف یک مدال طلا موفق به کسب عنوان چهارم شدیم.
وی خاطرنشان کرد: در بازی های آسیایی 2014 اینچئون کره جنوبی به موفقیت زنان ورزشکار کشورمان نیز امید فراوانی داریم.
وزیر ورزش و جوانان در باره وضعیت برخی فدراسیون های بلاتکلیف گفت: از بدو مسوولیت تلاش کرده ایم فدراسیون ها را سر و سامان دهیم و بر این اساس انتخابات 18 فدراسیون ورزشی برگزار شده است.
گودرزی افزود: انتخابات چند فدراسیون باقی مانده نیز به زودی برگزار خواهد شد.
در مراسم یکشنبه شب، هر یک از اعضای تیم ملی والیبال ایران از سوی وزیر ورزش و جوانان 10 سکه بهار آزادی به عنوان پاداش دریافت کردند.
ورزشی (3). ** 1379 ** 7537 ** 1589
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
22/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 180]