واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شرق > یزد ميرمحمدي:
طرح هاي نيمه تمام توزيع اعتبارات را دچار مشكل كرده است
يزد - خبرگزاري مهر: استاندار يزد گفت: حجم بالاي طرح هاي نيمه تمام در مناطق مختلف سبب شده توزيع اعتبارات در همه مناطق استان و حتي كشور با مشكل مواجه شود.
به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد میرمحمدی، ظهر یکشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان يزد با اشاره به مشكلات موجود در حوزه توزيع اعتبارات استاني اظهار داشت: نخستين مشکل این است که اعتبارات عمرانی در سطح کشور کاهش یافته و این امر یک مشکل اساسی است ضمن اینکه تعداد زیادی از طرح های نیمه تمام در جای جای استانهای کشور وجود دارد و همه به دنبال این هستند که با جذب حداقل اعتبارات، این پروژه ها به نحوی به اتمام برسد. وي يكي ديگر از مشكلات بر سر راه توزيع اعتبارات را مشکل روال سنتی توزیع بودجه اعلام كرد و افزود: به یکباره نمی توان به صورتی عمل كرد که بر یکسری پروژه ها متمرکز شد و برخی دیگر را نادیده گرفت. ميرمحمدي افزود: مجموعه این مسائل به ما این پیام را می دهد که راه چاره ای جز همین راه طی شده وجود ندارد مگر اینکه سیاستهای کلی بودجه کشور تغییر کند و بتوان شکل جدیدی به بحث توزیع اعتبارات داد. ظرفيت هاي تعيين شده در بودجه امسال يزد بايد به طور كامل استفاده شود استاندار يزد همچنين خواستار توجه به ظرفیتهای بودجه 93 کشور به عنوان یک امر بسیار مهم شد و خاطرنشان كرد: باید بتوانیم از ظرفیتهایی که در بحث بودجه برایمان فراهم شده استفاده کنیم و توجه مجموعه های مختلف را به نحوی به این ظرفیتها معطوف كرده و واحدهای مختلف نیز باید از این ظرفیت استفاده کنند و امیدواریم به این نحو، تا حدودی مشکلات جبران شود.
وی همچنين ابراز امیدواری كرد: تا نقایص موجود با برخی پیش بینی ها و تلاشهای آینده و منابع اعتباری جدید برطرف شود و صورت مطلوبی در توزیع اعتبارات داشته باشیم. میرمحمدی تخصیص اعتبار را بحث مهمی دانست و تصریح کرد: اگر تلاش خود را روی تخصیص کامل اعتبارات بگذاریم، راضی کننده است و امیدوارم بتوانیم کارهایی که در اثر توزیع اعتبار برنامه ریزی کرده ایم به سرانجام برسد و شاهد پیشرفت برنامه ها باشیم. لزوم برنامه ريزي صحيح در حوزه مشاغل خانگي/ ابتدا يافتن بازار هدف سپس توليد استاندار یزد در ادامه با اشاره به بحث لزوم بهره گیری از مشاغل خانگی خواستار برنامه ریزی مناسب در این خصوص از سوی مسئولان امر شد و خاطرنشان كرد: قبل از اینکه بحث مدیریت جهادی و عزم ملی را در رابطه با گسترش مشاغل خانگی مطرح کنیم باید برنامه ریزی مناسبی در این خصوص داشته باشیم تا به بن بست نخوریم چرا که در هر کار تولیدی ابتدا یافتن بازارهای هدف مطرح است و باید بازاریابی مناسبی برای محصولات تولیدی انجام شود و سلایق بازار و مشتری و نیازهای آن سنجیده و کار تولید در مشاغل خانگی بر اساس آن برنامه ریزی شود.
رئیس شورای برنامه ریزی و توسعه استان یزد تصریح کرد: وقتی از 340 رشته مشاغل خانگی صحبت به میان می آید، باید به همین اندازه نیز بازار هدف برای محصولات تولیدی آن پیدا كرد و تداوم بازار و عدم موقتی بودن آن را نیز تضمین کرد تا از مصارف مستمر اطمینان یافت و آنگاه به سراغ تولید رفت. توسعه بي برنامه مشاغل خانگي مشكلات جديد پيش روي مردم خواهد گذاشت وی افزود: اگر تولید کننده مشاغل خانگی بدون توجه به این مسائل به سراغ تولید برود، به مرور زمان با مشکل مواجه شده و بدهکاری تسهیلات اخذ شده بانکی و اقساط عقب افتاده، وی را با مشکلات جدیدی روبرو خواهد کرد. استاندار یزد همچنين خواستار طرح و بررسی موضوع مشاغل خانگی در کارگروه تخصصی اشتغال استان شد تا با توجه به همه جوانب امر، این موضوع به عنوان یکی از ضرورتهای فعلی و آتی جامعه دیده و دنبال شود. وي تاكيد كرد: باید به بهبود مناسبات بین المللی به عنوان عامل مهمی در گسترش بازاریابی و تجارت نگریسته شود و بدانیم که این امر زمینه ساز دستیابی هر چه بیشتر و بهتر به بازارهای هدف است و امیدوارم مجموعه این مسائل به گونه ای دنبال شود تا با عزمی راسخ و مدیریتی فعال، موضوع مشاغل خانگی به سرانجام مطلوب برسد.
۱۳۹۳/۴/۲۲ - ۱۹:۲۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]