واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۲ تير ۱۳۹۳ (۱۴:۵۳ب.ظ)
معاون رئيس جمهور: تلاش درجهت تجاري سازي توليدات نخبگان ضروري است معاون علمي و فناوري رئيس جمهور و رئيس بنياد نخبگان كشور گفت: تلاش لازم مي بايست در جهت تجاري سازي توليدات نخبگان صورت گيرد و اين يك امر ضروري است.
به گزارش خبرگزاري موج، سورنا ستاري در كارگروه پژوهش، فناوري و تحول اداري استان قزوين با بيان اين مطلب افزود: در حوزه اقتصاد دانش بنيان اگر مراكز تحقيقاتي و دانشگاهي يكي باشند با به كار آوردن صنعت نيز حوزه كار رونق خواهد گرفت.
ايشان در ادامه بيان كرد: نظامات اقتصادي در كشور بر ضد توليد است و در دانشگاهها به دنبال توليد ارزش افزوده نيستيم ما از دانشگاهها و مراكز پژوهشي درخواست حل مشكلات استان را داريم.
وي تصريح كرد: از پژوهشكده دولتي چيزي در نمي آيد زيرا در اين مراكز پژوهشي تا به حال با وجود چند هزار عضو نتوانستيم مشكلات كشور را حل كنيم و نوآوري بوجود آوريم.
معاون رئيس جمهور افزود: در حوزه نوآوري يكي از حلقه هاي واسط، مي توانند شركت هاي دانش بنيان، پارك هاي علم و فناوري باشند.
ستاري افزود: علم دو بخش است يكي از بخش هاي آن مغز دانش است كه بعد از چند سال تجاري مي شود خيلي از اين تكنولوژي ها قابليت تجاري شدن را دارند و در حوزه كار تجاري تنها اعطاي تسهيلات منهاي قوانين اضافي دولت و پاگير مي تواند موثر باشد.
معاون ريس جمهور تاكيد كرد:ما خواهان اين هستيم كه استان مشكلاتش را خود حل كند و قطعاً داراي اين پتانسيل با توجه به مراكز تحقيقاتي و دانشگاهي هست.
وي افزود: صندوق نوآوري و شكوفايي كشور را به همت مجلس شوراي اسلامي راه اندازي كرديم و با يك هزار ميليارد ريال تسهيلات كار را آغاز كرديم. در حال حاضر نيز ما آمادگي داريم تمامي امكانات را در اختيار استان قرار دهيم تا از ليزينگ 12 درصد استفاده كند.
معاون رئيس جمهور بيان كرد: يكي از وظايف بنياد نخبگان استاني اين است كه بتواند نخبگان استاني را حفظ كند و از مهاجرت آنها با اختصاص تسهيلاتي جلوگيري كند.
وي افزود: بايد به طرق مختلف بنياد نخبگان استاني زمينه جلب و جذب نخبگان را در مراكز استان فراهم سازد.
وي افزود: در حوزه علوم انساني نيز اقتصاد دانش بنيان قابل تعريف است و اين امر يك كار فرهنگي در حوزه علوم انساني است.
ستاري حوزه آموزش و پرورش را نيز حوزه مهمي اعلام كرد و افزود: طرح شهاب با بودجه بنياد ملي نخبگان با هدف شناسايي نخبگان از سطح كودكستان نيز در سراسر كشور اجرايي شده است كه بايستي توسط آموزش و پرورش استان ها جدي گرفته شود.
وي افزود: در حوزه اختراعات نيز آئين نامه جديدي ابلاغ شده است كه تنها حوه تجاري سازي اين حوزه در بنياد ملي نخبگان آغاز شده است.
معاون رئيس جمهور در ادامه تصريح كرد: ما انتظار داريم دانشگاههاي استان مشكلات استان را حل كنند و بخش عمده ي درآمد در بخش فناوري استان باشد و به اساتيد حوزه ي پژوهشي و فناوري ارزش و اهميت در محل دانشگاه قايل شوند.
معاون رئيس جمهور افزود: امكانات ستادهاي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در اختيار فعاليت هاي شركت هاي دانش بنيان است زيرا در حال حاضر امكانات زيادي بوجود آمده و قوانين دست و پاگير و اضافي نيز در اين حوزه حذف شده است كه مي تواند فرصت مناسبي براي تقويت بخش فناوري و پژوهشي باشد.
ايشان درخواست كرد تا صندوق پژوهش و فناوري در استان قزوين نيز فعال شود و افزود: اين صندوق مي تواند در پارك علم و فناوري استان مستقر شود تا زمينه مناسب را جهت پرداخت تسهيلات به متقاضيان فراهم سازد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]