واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۲ تير ۱۳۹۳ (۹:۲۹ق.ظ)
استاندار آذربايجان شرقي: تعداد شاغلين استان در سال ۹۲ کمتر از سال ۸۵ بود اسماعيل جبارزاده گفت: متاسفانه تعداد شاغلين استان در سال ۹۲ کمتر از سال ۸۵ بود، و امروز براي اينکه به نرخ بيکاري سال ۸۵ برسيم بايد تا چهار سال آينده سالانه ۴۰ هزار شغل جديد ايجاد کنيم.
به گزارش خبرگزاري موج، جبارزاده استاندار آذربايجان شرقي گفت: گزارشهاي مسوولان امور مالياتي و همچنين گزارش بازرسان استانداري، نشاندهنده صداقت و سلامت دستگاه مالياتي استان است که اين موضوع جاي تقدير دارد.
اسماعيل جبارزاده در ديدار با مديران و کارگزاران امور مالياتي استان به مناسبت هفته ماليات، اظهار داشت: در سالهاي اخير به دليل محدوديت فروش نفت، دولت حساب ويژهاي روي درآمدهاي مالياتي و شرکتهاي دولتي باز کرده و از اين نظر فعاليت دستاندرکاران امور مالياتي در اين مقطع، متفاوت از گذشته است.
استاندار آذربايجان شرقي در ادامه با بيان اينکه براي حل مشکلات کشور چارهاي جز تغيير اقتصاد دولتي و متکي به نفت نداريم، افزود: انرژي دولت بايد صرف امور حاکميتي مانند تامين امنيت، بهداشت و آموزش شود، اما در دهههاي گذشته دولت در تمام امور وارد شده و امروز نيز دستگاههاي دولتي حاضر به واگذاري تصديگري خود نيستند.
وي با اشاره به اينکه واگذاري خدمات دولت در استان آذربايجان شرقي در قالب حمايت از سرمايهگذاري شروع شده، افزود: البته در گذشته نيز تلاشهايي در اين راستا انجام شده بود، اما متاسفانه بهره کافي حاصل نشده است.
جبارزاده با تاکيد بر بهبود فضاي کسب و کار استان، خاطرنشان کرد: رتبه استان در اين زمينه بيست و يکم است و ما مصمم هستيم با تلاش و پيگيري جدي تا يک سال آينده رتبه استان را تکرقمي کنيم.
وي با بيان اينکه متاسفانه تعداد شاغلين استان در سال ۹۲ کمتر از سال ۸۵ بود، افزود: اين آمار در شرايطي به دست آمده است که در اين هفت سال تسهيلات ويژهاي براي ايجاد اشتغال پرداخت شده بود و امروز براي اينکه به نرخ بيکاري سال ۸۵ برسيم بايد تا چهار سال آينده سالانه ۴۰ هزار شغل جديد ايجاد کنيم.
جبارزاده، اعتياد، درآمد پايين مردم و تورم بالا را از ديگر مشکلات استان ذکر کرد و گفت: گذر از اين شرايط بحراني نيازمند همدلي و همکاري همگان براي ايجاد شرايط امن سرمايهگذاري و بهبود فضاي کسب و کار است.
استاندار آذربايجان شرقي با بيان اينکه هيچ مشکل سياسي، فرهنگي و اجتماعي براي سرمايهگذاري در استان وجود ندارد، گفت: عملکرد دستگاه مالياتي و امور اقتصادي استان در برخورد و تعامل با سرمايهگذاران خوب است، اما؛ بايد با نگاهي جديد اين مسير را ادامه دهيم و جزو استانهاي طراز اول در جذب سرمايهگذاري باشيم.
وي با تاکيد بر اينکه عملکرد دستگاه مالياتي و تفکيک مالياتي بايد رسانهاي شود، افزود: درآمدهاي مالياتي کشور از منابع مختلف وصول ميشود و نبايد اقشار خاصي تصور کنند که بار ماليات کشور بر دوش آنهاست و کشور با ماليات آنها اداره ميشود.
جبارزاده تشکيل حسابهاي منطقهاي توسط سازمان امور اقتصادي و دارايي استان را اقدامي مثبت در جهت توسعه استان ارزيابي کرد و اظهار داشت: يکي از مشکلاتي که در جهت توسعه استان وجود داشت ارايه آمارهاي غيرواقعي بود که تصوير نادرستي از وضعيت استان نشان ميداد، در حالي که آمار واقعي و صحيح لازمه اتخاذ راهحلهاي مناسب براي حل مشکلات است.
وي با اشاره به قانون ماليات بر ارزش افزوده، گفت: اين قانون يک بسته کامل است که همه آن بايد اجرا شود، اما ملزومات آن اجرا نشده و مشکلات موجود نيز به همين خاطر است.
جبارزاده مکانيزه شدن امور مالياتي را يکي از اقدامات قابل تحسين دستگاه مالياتي استان عنوان کرد و با اشاره به عزم جدي دولت در مکانيزه کردن خدمات، افزود: هرچه رابطه مراجعهکنندگان و ماموران دولت کمتر شود به همان اندازه سلامت سيستم اداري بيشتر ميشود.
وي همچنين افزايش نظارت در سيستم مالياتي استان را خواستار شد و گفت: نبايد خطاي يک فرد در يک سيستم، کل خدمات آن را زير سوال ببرد، لذا نظارت و برخورد جدي با تخلفات ضروري است و اين برخوردها بايد به اطلاع مردم نيز رسانده شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]