واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۲ تير ۱۳۹۳ (۸:۴۸ق.ظ)
آفرينش: اسرائيل عسل لانه زنبور را در غزه چشيد
به گزارش خبرگزاري موج، روزنامه آفرينش چنين نوشت:
حملات بي رحمانه رژيم صهيونيستي به نوار غزه در طي چند روز گذشته نزديک به 1000 کشته و زخمي به جاي گذاشته و براساس آمار تاروز شنبه، منطقه غزه با 2061 حمله روبه رو شد که شامل 1402 حمله هوايي، 329 حمله از دريا و 330 گلوله شليک شده توسط توپخانه ها و تانک هاي اسرائيل بوده است.نوار غزه از جنوب غربي با مصر و از شمال و شرق با اسرائيل هم مرز است، وهم اکنون از دريا، زمين و آسمان تحت فشارحملات نظامي قرارگرفته و تنها روزنه رو به خارج آن گذرگاه رفح درمرز مصر مي باشد که بر روي مردمان آن بسته شده است. غزه درسال 2005 باخروج نظاميان و يهوديان اسرائيلي با برگزاري انتخابات مردمي به دست حماس افتاد و تاکنون اداره آن از طريق دولت منتخب حماس صورت مي گيرد.
تا پيش از اين حماس به پشتوانه قدرت مردمي و حمايت هاي علني کشورهايي همچون ايران، سوريه، عراق و بعضاً کمک هاي مالي ترکيه و قطر مقاومتي چشم گير از خود نشان داد و درکنار اين مقاومت با افزايش توان موشکي خود توانست سياست «آرامش در مقابل آرامش» را در مواجهه با زياده خواهي هاي مقامات تل آويو به اجرا بگذارد. اين آرامش تاحدودي با پشتوانه اعراب و مسلمانان جهان درحيطه اي نسبتاً امن به اجرا درمي آمد، ولي بسيار شکننده بود.
اما با نگاهي به وقايع و حوادث بين الملل، مشاهده مي کنيم که مسلمانان درتمام نقاط جهان به ويژه خاورميانه درگير تحولات و جنگ هاي داخلي شده اند و جالب اينکه مهمترين درگيري ها نيز در همسايگي اسرائيل به وقوع پيوسته است!. يا به عبارت بهتر کشورهايي که تاکنون به عنوان تهديدي براي امنيت اسرائيل به حساب مي آمدند، دچار اين تحولات گرديده اند. از سوي ديگر به واسطه اين درگيري ها تمام جهان اسلام به لحاظ سياسي دچار مشغوليت و اختلاف با يکديگر شده اند.
لذا ديگر هيچ بازدارندگي و تهديدي از جانب مسلمانان و اعراب براي اسرائيل متصور نيست. به همين دليل مقامات تل آويو با آسودگي خاطر از بابت امنيت خارجي خود به فشار بر خواسته هاي داخلي معطوف شده اند و دست به سرکوب خطرات داخلي زده اند. با يک نگاه گذرا به نقشه خاورميانه درمي يابيم که تمام کشورهاي حول مرزهاي تل آويو به درگيري هاي داخلي و فرقه اي دچار شده اند و اگرهم تواني براي دولت هاي آنها باقي باشد بايد آن را صرف حفظ بقا و امنيت داخلي خود بکنند. امروز مصر دچار درگيري هاي سياسي داخلي خود شده و با توسل به ارتش توانسته است دولتي تشکيل دهد که همچنان اختلافات برسر آن زياد است. درلبنان شاهديم که اختلافات گروهي تاچه حد است که تاکنون فرصت انتخاب رييس جمهور را به پارلمان نداده است. سوريه چند سال است درگير فتنه گروه هاي تروريستي گرديده و با خلع سلاح شيميايي هيچ تهديدي از جانب آن عليه اسرائيل متصورنيست.
تروريست هايي که زاييده حمايت هاي آمريکا و غرب هستند همچون خوره اي به جان سوريه افتاده اند و ديگر مجالي براي پرداختن به موضوع فلسطين براي دمشق باقي نگذاشته اند. اين فتنه غربي تحت عنوان داعش خود را به عراق نيز کشاند. چون عراق هم جزء کمربند مقاومت محسوب مي شد و با تجزيه و تضعيف آن خط مقدم تهديدات عليه رژيم صهيونيستي ازهم پاشيده خواهد شد.امروز پيوند خواسته هاي داعش با اهداف تل آويو کاملا مشخص است، وگرنه اگر داعشيان سوداي تشکيل حکومت و خلافت اسلامي را داشتند چرا به سمت عربستان و حجاز حرکت نکردند و سرزمين وحي را مدينه فاضله خود ندانستند و بسنده کردند به حکومت شام و عراق؟! لذا طرح اطلاعاتي و امنيتي انگليس که با همکاري سازمان سيا و موساد تحت عنوان "لانه زنبور" برنامه ريزي شده بود، امروز خود را درقالب موشک ها و بمب هايي که برسرمردم بي دفاع غزه فرود مي آيد، ظهور ونمود پيدا مي کند.
طرح "لانه زنبور" درپي تشکيل يک گروه با عقايد ديني افراطي بود که قابليت جذب افراط گرايان درسراسر جهان را داشته باشد و با حمايت هاي مالي و نظامي درميان مسلمانان ترويج پيدا کند، تابراساس آن امنيت اسرائيل از بابت مسلمانان و اعراب تامين و تضمين گردد. امروز بالعينه مشاهده مي شود که تمام کشورهاي مسلمان منطقه تحت جنگ هاي فرقه اي به اختلاف بايکديگر پرداخته اند و خواسته يا ناخواسته وحدت و قدرت جمعي مسلمين شکسته شده است.
نويسنده: حميدرضا عسگري
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]