محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829839243
فتنه 18 تیر؛ صحنه تقابل مدرنیته با انقلاب اسلامی
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
فتنه 18 تیر؛ صحنه تقابل مدرنیته با انقلاب اسلامی
فتنهی 18 تیر 78 نشاندهنده مناسب بودن بستر دانشگاه برای ایجاد قشری از تحصیلکردگان غربگراست که بدنهی فعال رسانهای و کنشگران جریانات غربباور میشوند که در مواقع مورد نیاز، آلت دست جریانات سیاسی شده و بهعنوان پیادهنظام در منازعه با انقلاب اسلامی قرار میگیرند.
به این مطلب امتیاز دهید
به گزارش جام نیوز به نقل از برهان/ 15 سال از فتنهی تلخ تیرماه 1378 میگذرد. حادثهای که ابعاد گوناگون آن همچنان نیازمند تحلیل و واکاوی است. تاکنون تحلیلهای گوناگونی از این فتنه، خصوصاً از جنبهی بررسی عملکرد کنشگران سیاسی و اقدامات جریان تجدیدنظرطلب مستقر در دولت وقت، شده است؛ ولی کمتر به چرایی رخداد آن در فضای دانشگاهی و دانشجویی پرداخته شده است. در این نوشتار، تلاش میشود تا به زمینههای گفتمانی شکلگیری فتنهی فوق در فضای دانشگاهی پرداخته شود.
کشور ایران با تاریخ چندهزارسالهی خود، یکی از پایههای فرهنگی و تمدنی بشری است. مواجههی این فرهنگ دارای خصیصهی یکتاپرستی با فرهنگ و آموزههای اسلام، پیوندی عمیق و ناگسستنی بین این دو به وجود آورد و ایران را اصلیترین پایهی تمدن اسلامی قرار داد. پیگیری تاریخ چندهزارسالهی این سرزمین کهن نشاندهندهی آن است که خداباوری و یکتاپرستی همواره خصیصهی برجستهی آن بوده و در روح جمعی آن متجلی گشته است.
تحولات چند قرن اخیر در غرب و غلبهی روح سرکش غریزه بر فطرت در آن، موجب به کنار زدن حقیقت دین و توجه تام و کامل و یکسویه به بُعد نفسانی انسان گردید. مدرنیته در قامت اندیشهای که ادعای رهاییبخشی انسان غربی از غلوزنجیر سنت دینی داشت، فطرت انسان را به نفع روح غریزیاش زندان کرد و عرصه را برای یکهتازی غریزهی بشری تحت عنوان عقل رهاشده و آزاد فراهم ساخت.
مواجههی جامعهی ایران با فرهنگ و تمدن غرب طی یکصد سال اخیر، در حقیقت مواجههی دو وجه فرهنگ و تمدن بشری است که یکی در ساحت قدسی به سر میبرد و دیگری در ساحت ناسوتی. یکی برپایهی فطرت شکل گرفته و اصل و اساس حقیقت انسان را فطرت میداند و دیگری برپایهی غریزه شکل گرفته است و انسان را حیوانی هوشمند بیش نمیداند که در تنازع برای بقا، به علت وجود قابلیتهایی توانسته است سطحی از توانمندی و هوشمندی را کسب کرده و بر بقیهی حیوانات برتری یابد.
به علت زرقوبرق غریزهپسند رویهی تمدن غرب، از ابتدای مواجههی جامعهی ایران با فرهنگ و تمدن مدرن غرب، گرایشهایی هرچند اندک در جامعهی ایران به سمت آن پیدا شد که از همان ابتدا به علت مواجههی بیشتر اقشار مرفه و تحصیلکرده با آن (که برای تحصیل به غرب سفر میکردند) خاستگاهی کاملاً شبهروشنفکرانه و متعلق به طبقهی مرفه جامعه پیدا نمود. نفوذ و یارگیری ایدئولوژیهای مدرنی همچون ناسیونالیسم، سوسیالیسم و لیبرالیسم در بین نخبگان سیاسی و تحصیلکرده و تلاش برای حاکم کردن این ایدئولوژیها در حیات فردی و اجتماعی مردم نشاندهندهی نفوذ جریان غربگرا در عرصهی نخبگانی و تلاش برای تغییر جامعه در همهی سطوح آن، بهخصوص سطح سیاسی، به نفع حاکم شدن کامل مدرنیته در تاروپود جامعهی ایران بود. از این روی، طی یک قرن اخیر، امواج سهمگین و مهاجم مدرنیته در کنار مدرنیزاسیون دستوری رژیم پهلوی باعث شکلگیری دو روند رودررو گردید که طی این مدت، بارها در تقابل با یکدیگر قرار گرفتند و نقطهی عطف آن، شکلگیری و پیروزی انقلاب اسلامی است.
در واقع انقلاب اسلامی نقطهی عطف تقابل و کشاکش تاریخی جریان غربگرا و جریان اصیل اسلامی بود. جریان اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) از حالت سستی و رخوت و بیعملی ناشی از تجربیات تلخ گذشته خارج گشت و توانست با رهبری حکیمانهی ایشان، عقلانیت موجود در آرمانهای اسلام را نشان دهد و اسلام را بهعنوان یک مکتب جامع و کامل و کارآمد برای مدیریت عرصههای فردی، اجتماعی و سیاسی معرفی کند.
طی یکصد سال گذشته، ایدئولوژیهای مدرن وارداتی تمام همت خود را برای سیطرهی کامل بر فضای گفتمانی و عینی جامعهی ایران به کار بستهاند. ایدئولوژی لیبرالیسم تلاشی فراوان برای مسلط شدن بر انقلاب مشروطه و بهرهبرداری از آن برای قبضهی قدرت سیاسی به کار بست. تلاشی که نتیجهاش شکست نهضت مشروطه و سرخوردگی نیروهای مذهبی جامعه و زمینهسازی برای به قدرت رسیدن رژیم پهلوی و رضاخان قلدر بود. رژیم پهلوی با پیگیری سیاستهای خاص فرهنگی که ملغمهای از ناسیونالیسم افراطی و لیبرالیسم بود، به دنبال مدرنیزاسیونی تمامعیار و دستوری برای بسط سلطهی خود و به محاق کشاندن نیروهایی بود که از ناحیهی آنها احساس خطر میکرد.
ناسیونالیسم در ایران رویهی دیگری هم داشت؛ ملیگرایی با رویکرد سیاسی مخالفت با سلطهی بیگانه که خود را در قامت چهرهای چون دکتر مصدق نشان میداد. این نسخه از ناسیونالیسم به علت رویکرد دفاع از منفعت ملی در ماجرای ملی شدن صنعت نفت و همراهی جریانات مذهبی در حمایت از آن، جایگاهی مقطعی در بین مردم یافت، ولی به علت دارا بودن رویکرد سلبی و موفق نبودن در عرصهی ایجابی که باعث گرایش به سمت لیبرالیسم و تقابل با فرهنگ اسلامی میشد، بهسرعت جایگاه خود را در بین مردم از دست داد و از عرصهی کشاکش گفتمانی کنار رفت.
ایدئولوژی مدرن دیگری که در ایران تلاش زیادی برای سلطهی خود به کار برد، ایدئولوژی مارکسیستی بود. ماجرای مارکسیسم در ایران ماجرایی عبرتآموز است. اولین چهرههای مارکسیستی که در گروه 53 نفرهی تقی ارانی و بعدها در حزب توده به دور هم گرد آمدند، تحصیلکردگان غرب بودند که با رویکرد نرم و فرهنگی تلاش برای یارگیری بیشتر میکردند. این جریان نیز به علت مغایرت با فرهنگ اسلامی جامعه و وابستگی کامل سیاسی به اردوگاه شرق، روند افول خود را طی کرد. ولی با این حال، با رسوخی که در بین قشر جوان دانشگاهی پیدا کرد، توان عظیمی از آنها را در کشمکشهای مباحث جذاب ایدئولوژیک به بیراهه و فرسایش برده و به نابودی کشاند.
بیداری روح اسلامی در ایران، که در کالبد این جامعه دمیده شده است، در زمانهای رخ داد که بیشترین منازعات و کشمکشهای ایدئولوژیک در میان بود و جهان عرصهی رقابتها و ستیزهجویی ایدئولوژیهای مدرن بود. انقلاب اسلامی با ارائهی چهرهی حقیقی و تابناک اسلام، مدرنیته را به چالشی بزرگ فراخواند. در میانهی رقابتها و کشمکشهای ایدئولوژیهای مدرن، بهناگاه خورشید انقلاب اسلامی درخشیدن گرفت و فضایی را ترسیم کرد که خارج از پارادایم مدرنیته بود.
آنچه مسلم است، انقلاب اسلامی نه آغاز تقابل بین گفتمان انقلاب اسلامی بود و نه پایان آن. جریانات ایدئولوژیک غربگرا، که در برابر طرح گفتمان اسلامی توسط امام خمینی(ره) و پذیرش عمومی مردم و برای حذف نشدن از صحنهی تحولات، چارهای جز سکوت و یا همراهی ظاهری با انقلاب اسلامی نداشتند، منتظر فرصتهای آینده بودند تا بتوانند به هدف خود، که حاکم کردن ایدئولوژیهای غربی در عرصههای فرهنگی و سیاسی جامعه بود، نائل شوند.
همانگونه که اشاره شد، مهمترین قشری که در ایران گرایش به ایدئولوژیهای غربی پیدا کرد، قشر دانشگاهی بود و دانشگاه از بدو شکلگیری در ایران، پایگاه گروههای ایدئولوژیک مورد اشاره بوده است. با توجه به مبانی نظری علوم انسانی که بهشدت جهتدهیشده و برخلاف ادعای مشهور ولی بیپایه بیطرفی علمی، سخت دارای جهتگیری ایدئولوژیک به نفع نگرش مادی و معناستیز مدرن است و اساس تمدن غرب بر آن بنا نهاده شده است. میتوان علوم انسانی را میدان بازی خارج از انقلاب اسلامی دانست. انقلابی که مبنای نظری خود را از اسلام ناب و نگاه توحیدی آن میگیرد. شاید بتوان علوم انسانی را همانگونه که اگوست کنت، پدر جامعهشناسی، در مورد جامعهشناسی در نظر داشت، دین دنیای مدرن به حساب آورد که بدیلی برای به کنار زدن ادیان الهی بوده است.[1] از این روی، میتوان از علوم انسانی غربی بهعنوان نوع خاصی از نگرش بر جهان و پدیدهها سخن به میان آورد و از پارادایم تفکر مدرن سخن گفت که با پیشفرضهای ارزشی خاص خود و مبتنی بر یک جهانبینی مادی و وحیستیزانه شکل گرفته و بهعنوان بدیلی برای نقش دین در حیات فردی و اجتماعی بشری است.
از بدو رویارویی تمدن غرب با ایران، ایدئولوژیهای مختلف غربی به دنبال نفوذ و یارگیری در جامعهی ایران برآمدند. از آنجایی که بیشترین ارتباط با غرب از طریق اعزام دانشجوهای ایرانی به غرب و بعدها تأسیس مدارس غربی در ایران بود، بیشترین قشری که جذب این ایدئولوژیها شد، قشر دانشجو بود. طنز قضیه این بود که این اعزامها به غرب با هدف تربیت دانشجویانی در رشتههای فنی و پزشکی بود، ولی رهاورد آنان از غرب بیش و پیش از آنکه علوم و فنون عملی و کاربردی تمدن غرب باشد، اندیشهی ایدئولوژیک آن بود. این مسئله در کنار ماهیت علوم انسانی غربی، که بهطور کامل و بدون نقد و واکاوی جدی آن در دانشگاههای ایران تدریس میشود، زمینهساز شکلگیری جریان غربگرا و غربباور در بستر دانشگاهی کشور شده است.
ماجرای 18 تیر که جرقهاش با مستمسک قرار دادن توقیف قانونی روزنامهی «سلام» توسط جریانات خاص دانشجویی زده شد، یکی از نقاطی است که هماوردطلبی جریان غربگرا در کشور و تقابل آن با انقلاب اسلامی را نشان میدهد. آنچه در 18 تیر سال 1378 و روزهای بعد از آن رخ داد نه یک حرکت اجتماعی مردمی بود و نه مطالبات برحق یک جنبش دانشجویی؛ چه اینکه فاقد ویژگیهای جامعهشناختی یک جنبش اجتماعی یا دانشجویی بود، ولی آنچه زمینهساز رخداد آن را فراهم کرد، از جنبهی سیاسی زمینهسازی و همافزایی جریانات سیاسی غربگرای بهافولرفته همچون نهضت آزادی با تجدیدنظرطلبان مستقر در دولت وقت بود. از منظر گفتمانی هم گفتمان غربگرایی و غربباوری به رغم کمفروغی و عدم پذیرش در میان عامهی جامعه، هیچگاه پس از انقلاب از عرصهی نخبگانی و دانشگاهی به کنار نرفت و همانگونه که اشاره شد، با حاکمیت مطلق علوم انسانی غربی در دانشگاهها و تأثیر آن بر شکلدهی بینشی جهتدهیشده با ویژگیهای حقیقتانکاری، نیستانگاری، وحیستیزی، علمپرستی و لذتطلبی، جایگاه خود را مستحکمتر نمود.
وقوع فتنهی 18 تیر 78 نشاندهندهی مناسب بودن بستر دانشگاهی برای ایجاد قشری از دانشجویان و تحصیلکردگان غربگراست که بدنهی فعال رسانهای و کنشگران جریانات سیاسی غربباور میشوند که در مواقع مورد نیاز، آلت دست جریانات سیاسی شده و بهعنوان پیادهنظام در خدمت اهداف غرب در منازعه و دشمنی آن با انقلاب اسلامی قرار میگیرند. از این رو، لازم است که جبههی فکری انقلاب اسلامی با برنامهریزی دقیق، به فکر تغییر شرایط در دانشگاهها از طریق تلاش برای تولید فکر و اندیشهی ناب مبتنی بر نگرش انقلاب اسلامی باشد تا مطابق دیدگاه امام خمینی (ره) و دغدغههای مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) دانشگاهها به معنی واقعی کلمه مبدأ تحولات اساسی شوند و در خدمت آرمانهای انقلاب اسلامی قرار گیرند، نه اینکه محل بسط و تسری گفتمان غربگرایی شده و به گسترش و بازتولید آن کمک رسانند.*
*حمیدرضا شاهنظری/ کارشناس ارشد مسائل سیاسی
پی نوشت ها
[1]. اگوست کنت خود را کاهن بزرگ دین نوین بشریت میدانست. وی به جهانی در آینده معتقد بود که کاهنان جامعهشناس آن را اداره خواهند کرد. رجوع کنید به: جرج ریتزر، «نظریهی جامعهشناسی در دوران معاصر»، ترجمهی محسن ثلاثی، تهران، انتشارات علمی، 1374. 104
۲۲/۰۴/۱۳۹۳ - ۰۱:۵۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]
صفحات پیشنهادی
امام جمعه بشرویه: عدالتگستری نقطه تقابل استکبار با انقلاب اسلامی است
امام جمعه بشرویه عدالتگستری نقطه تقابل استکبار با انقلاب اسلامی استامام جمعه بشرویه گفت عدالتگستری و حمایت از مظلومان جهان نقطه تقابل و اختلاف استکبار جهانی با نظام انقلاب اسلامی است به گزارش خبرگزاری فارس از بشرویه حجتالاسلام محمد شمسالدین ظهر امروز در جمع مسئولان این شهربیانیه جامعه اسلامی دانشجویان درحمایت از بیانات رهبر معظم انقلاب
یکشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۱ جامعه اسلامی دانشجویان پیرو بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اساتید دانشگاه بیانیه ای صادر کرد به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا متن کامل این بیانیه به شرح زیر است بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اساتید دانشگاه ها نقطشهدای هفتم تیرماه انقلاب اسلامی ایران را بیمه کردند
استانها جنوب بوشهر آیتالله صفایی بوشهری شهدای هفتم تیرماه انقلاب اسلامی ایران را بیمه کردند بوشهر - خبرگزاری مهر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت شهدای هفتم تیرماه انقلاب اسلامی ایران را بیمه کردند به گزارش خبرگزاری مهر آیتالله غلامعلی صفاییبوهمایش نقش نوجوانان در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی
۲۱۲۳۱۷ ۱۳۹۳ ۴ ۱۷ - ۸ ۵۸عکس خبری همایش نقش نوجوانان در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی عکاس محمد دلکش اجرا توقف ذخيره تمام تصاوير ۱۳۹۳ ۴ ۱۷ - ۸ ۵۸وزیر سابق ارشاد «مبانی راهبردی در شکل گیری انقلاب اسلامی» را کتاب کرد
فرهنگ و ادب بازار نشر وزیر سابق ارشاد مبانی راهبردی در شکل گیری انقلاب اسلامی را کتاب کرد گروه انتشاراتی الهدی کتاب مبانی راهبردی در شکل گیری انقلاب اسلامی شامل دیدگاههای اندیشمندان و سیاستمداران مشهور دنیا در مورد انقلاب اسلامی را به قلم سیدمحمد حسینی وزیر سابق فرهنگ و اانقلاب اسلامی ایران بهترین الگو برای ملت بحرین است
دبیرکل الوفاق بحرین انقلاب اسلامی ایران بهترین الگو برای ملت بحرین است خبرگزاری رسا – دبیرکل جمعیت الوفاق اسلامی بحرین استقامت و پایداری در برابر اقدامات نظام آل خلیفه را رمز پیروزی در انقلاب این کشور خواند و بیان داشت که انقلاب اسلامی ایران بهترین الگو برای ملت بحرین است  غربيها انقلاب اسلامي را با محوريت مهدويت مطالعه ميکنند
۲۱ تير ۱۳۹۳ ۳ ۴۷ق ظ استاد مرکز تخصصي مهدويت غربيها انقلاب اسلامي را با محوريت مهدويت مطالعه ميکنند استاد مرکز تخصصي مهدويت با بيان اينکه غربيها انقلاب اسلامي را با محوريت مهدويت مورد مطالعه قرار دادهاند گفت محققان و نويسندگان شبکهها و سايتهاي اينترنتي فراواني مشغول فعانماینده مردم میانه: تامین اجتماعی بر مبنای اهداف ذاتی انقلاب اسلامی شکل گرفته است
نماینده مردم میانه تامین اجتماعی بر مبنای اهداف ذاتی انقلاب اسلامی شکل گرفته است میانه - تبریز ایرنا - نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی گفت سازمان تامین اجتماعی از جمله سازمانهایی است که براساس اهداف ذاتی انقلاب اسلامی تعریف شده است به گزارش خبرنگار ایرنا سید بهلولحجتالاسلام فومنی در گفتوگو با فارس کادرسازی برای انقلاب اسلامی با ترور شهید بهشتی متوقف نشد
حجتالاسلام فومنی در گفتوگو با فارسکادرسازی برای انقلاب اسلامی با ترور شهید بهشتی متوقف نشددبیرکل حزب مردمی اصلاحات با بیان اینکه شهید بهشتی نقش عمدهای در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی داشت گفت کادرسازی برای انقلاب اسلامی با ترور شهید بهشتی متوقف نشد حجتالاسلام محمد زارع فومنیمدیر بنیاد فرهنگی خاتمالاوصیاء: داعش تیزر تبلیغاتی دشمن علیه انقلاب اسلامی است
مدیر بنیاد فرهنگی خاتمالاوصیاء داعش تیزر تبلیغاتی دشمن علیه انقلاب اسلامی استمدیر بنیاد فرهنگی خاتمالاوصیاء گفت تمام جنایتهای داعش تیزر تبلیغاتی دشمن علیه انقلاب اسلامی است به گزارش خبرگزاری فارس از رشت حسین یکتا امشب در همایش فعالان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گیلان با اشارهفرمانده سپاه صاحب الامر(عج) قزوین: بسیج حافظ ارزشهای انقلاب اسلامی است
فرمانده سپاه صاحب الامر عج قزوین بسیج حافظ ارزشهای انقلاب اسلامی استفرمانده سپاه صاحب الامر عج استان قزوین گفت بسیج در تمام ابعاد حافظ ارزشها اهداف و آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی است و با تمام وجود از این اهداف پاسداری میکند به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین سردار محمامانی نشست دبیران حزب موتلفه اسلامی: دولت در مناصب از افراد پاک و وفادار به نظام استفاده کند/صورت مسئله فتنه پ
امانی نشست دبیران حزب موتلفه اسلامی دولت در مناصب از افراد پاک و وفادار به نظام استفاده کند صورت مسئله فتنه پاک نشده استقائم مقام دبیر کل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد لازم است دولت در مناصب از افراد پاک و وفادار به نظام استفاده کند به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری فارس محمد علی اماتبعیت از ولایت فقیه عامل اساسی استمرار و موفقیت انقلاب اسلامی ایران است
حجتالاسلام والمسلمین حسینی قزوینی تبعیت از ولایت فقیه عامل اساسی استمرار و موفقیت انقلاب اسلامی ایران است خبرگزاری رسا ـ مدیر شبکه بین المللی ولایت با اشاره به اهمیت رهبری در جامعه اسلامی گفت برای استمرار تداوم و موفقیت نظام اسلامی تبعیت از رهبری اساسی ترین و مهمترین وظیفهفارس چگونه فارس شد (15) ماجرای انتشار خبر سلامتی رهبر انقلاب اسلامی؛ از شایعات تا واقعیت
فارس چگونه فارس شد 15 ماجرای انتشار خبر سلامتی رهبر انقلاب اسلامی از شایعات تا واقعیتاولین مدیرعامل خبرگزاری فارس از انتشار گزارش خبری در واکنش به شایعات مایکل لدین یهودی می گوید که بازتاب وسیعی نیز در بین رسانه های خارجی داشت خبرگزاری فارس - گروه جامعه دست اندرکاران عرصه رسامقدمات ساخت سریال کابوس نتانیاهو در حال انجام است/ تفاهم نامهی میان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و شبکه سه سیم
معرفی سریال تلویزیونی سرلشگر شهید دکتر حسن تهرانی مقدم مقدمات ساخت سریال کابوس نتانیاهو در حال انجام است تفاهم نامهی میان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و شبکه سه سیما امضا شد معرفی سریال کابوس نتانیاهو با حضور مقدم فر معاون فرهنگی هنری سپاه پاسداران و با حضور رئیس مرکز سیماکتاب «مبانی راهبردی شکل گیری انقلاب اسلامی» منتشر میشود
تاریخ انتشار 12 تیر 1393 ساعت 14 21 | شماره خبر 1554454961724007996 انتشارات الهدی کتاب مبانی راهبردی در شکل گیری انقلاب اسلامی شامل دیدگاه های اندیشمندان و سیاستمداران مشهور دنیا در مورد انقلاب اسلامی را به قلم سید محمد حسینی به چاپخانه برد کتاب حاضر قصد دارد تا با ارسیزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت بهمنی: جشنواره مقاومت برخلاف فجر از بستر انقلاب اسلامی با جهان روبرو م
سیزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومتبهمنی جشنواره مقاومت برخلاف فجر از بستر انقلاب اسلامی با جهان روبرو میشودحبیبالله بهمنی گفت جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت زمانی مفهوم پیدا میکند که تولیدات زیادی در این زمینه وجود داشته باشد یعنی جریان تولید طوری برنامه ریزی کرده باشد ک-
گوناگون
پربازدیدترینها