واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ تير ۱۳۹۳ (۲۲:۷ب.ظ)
با حضور کارشناس جنگ نرم صورت گرفت؛ بررسي آماري و مضرات برنامه هاي ماهواره در همايش فرهنگيان بسيجي استان قم همايش بررسي آسيب هاي دجال واره(ماهواره) با رويکرد ارائه آمار و اهداف برنامه هاي مخرب ماهواره با حضور کارشناس جنگ نرم و به همت سازمان بسيج فرهنگيان استان قم، در سينما تربيت برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، حجت الاسلام سعيد عبداللهي مسئول مرکز تحقيقات و آموزش جنگ نرم نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها طي سخناني در همايش بررسي آسيب هاي برنامه هاي مخرب ماهواره ابتدا با ارائه تعريفي از جنگ نرم و مقايسه آن با نبرد سخت گفت: تصميم گيري در جنگ سخت بر اساس اجبار و ضرورت اما در جنگ نرم بر اساس ميل و اقناع مخاطب است.
وي با بيان اينکه جنگ نرم عقول و قلوب جامعه را تسخير مي کند، افزود: در اين جنگ، دشمن در جهت تغيير ارزش ها، باورها، افکار و رفتار جامعه اقدام مي کند.
اين کارشناس جنگ نرم سپس به ارائه آماري از شبکه هاي ماهواره اي پرداخت و ادامه داد: حداکثر 2300 شبکه ماهواره اي در 6 جهت اصلي امواج مي فرستند که براي دريافت آن، وجود حداقل 4 آنتن گيرنده ماهواره اي ضرورت دارد.
وي با اشاره به اينکه 120 شبکه فارسي زبان داريم که تقريبا 100 شبکه از آنها تاثير گذار است، گفت: اين شبکه ها در زمينه هاي سياسي، اعتقادي، تغيير سبک زندگي، کودک و اقوام ايراني فعاليت مي کنند.
عبداللهي تصريح کرد: 4 شبکه در باره کودک، 24 شبکه با موضوعات اعتقادي، 11 شبکه در باره موضوعات سياسي بيگانه و اپوزيسيون، 48 شبکه در باره تغيير سبک زندگي و 8 شبکه درباره اقوام ايراني به توليد و پخش برنامه مي پردازند.
وي تبليغ مسيحيت تبشيري، وهابيت، فعاليت به اسم شيعه و سني و در واقع ضد هر دو، تغيير نام هفته وحدت به نام هفته برائت و نيز پخش برنامه هايي بر عليه فلسطين را موضوع فعاليت عمده شبکه هاي مخرب خواند و افزود: برخي شبکه هاي ماهواره اي نيز عشق هاي مثلثي، حيا زدايي، روابط نامشروع و ...را تبليغ مي کنند.
مسئول مرکز تحقيقات و آموزش جنگ نرم نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها در ادامه با بيان نوع نگرش انسان به جهان ابراز داشت: اصالت خدا بر انسان و اصالت آخرت بر دنيا موضوعي است که در اين برنامه ها به هيچ وجه در نظر گرفته نمي شود و موجب فساد و بي بندوباري و اصالت سود مي گردد.
وي با تاکيد بر استفاده از رسانه منبر، تلويزيون و ... در جهت تنوير افکار عمومي گفت: شرم و حيا به معني قبول مرزها و حريم ها نقطه مقابل ليبراليسم است و بايد از طريق رسانه نسبت به توجه به معنويات و دورنشدن از مصاديق حيا و دينداري در جامعه اطلاع رساني کرد.
عبداللهي در پايان، احترام به پدر و مادر، کسب لقمه حلال، رعايت حرمت ائمه(ع) و اهل بيت(ع) بخصوص حضرت زهراي مرضيه(س) و سخاوتمندي و دستگيري از نيازمندان را از جمله سنت هاي نيکو و حريم هاي معنوي دانست که باعث سعادتمندي انسان مي شود و با ذکر شواهد تاريخي از هر يک، از فرهنگيان بسيجي خواست نسبت به انتقال اين ارزش ها به نسل جوان همت کنند.
در اين همايش، حسيني مديرکل حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس استان قم، حمزه اي معاون پرورشي اداره کل آموزش و پرورش، عباس روحي مسئول سازمان بسيج فرهنگيان استان، ملکي رئيس اداره آموزش و پرورش ناحيه 3 به همراه مديران کانون هاي بسيج فرهنگيان نواحي آموزش و پرورش و جمع کثيري از فرهنگيان بسيجي استان حضور داشتند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]