تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسد نمى ورزد، و منافق حسد مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805419332




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تولد یک کودک حین تماشای فیلم در سینما!


واضح آرشیو وب فارسی:الف: تولد یک کودک حین تماشای فیلم در سینما!

تاریخ انتشار : شنبه ۲۱ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۱۱
 اگر پدر و مادرش دیر جنبیده بودند، او در حین تماشای فیلم به دنیا آمده بود. فکر کنید:  کودک با گریه تولد خود را به دیگران خبر می‎دهد، آن هم در میانه‎ی یک فیلم وسترن هنگامی که کابوی‎ها با سرخپوست‌ها در حال تعقیب و گریزند و صدای شلیک گلوله فضا را پرکرده است... این صحنه زیبای برای یک رمان، کم مانده بود برای یک رمان‎نویس اتفاق بیفتد، شاید به همین خاطر بود که کارلوس فوئنتس در تمام طول زندگی علاقه زیادی به سینما داشت. فوئنتس در کتاب منتشرنشده خود «پرده نقره‌ای»به این خاطره پدر و مادرش اشاره‌کرده است.این نویسنده مکزیکی در طول عمرش چندین فیلم‌نامه به نگارش درآورد. او فیلم‌نامه «خروس طلایی» و «زمانی برای مردن» را به همراه «گابریل گارسیا مارکز» دیگر غول ادبیات آمریکای لاتین و برنده جایزه نوبل ادبیات نوشت. فوئنتس همچنین سریال اقتباسی «آیینه‌ سوخته» را در کارنامه خود دارد که در سال ۱۹۹۲ به روی آنتن رفت.به گزارش الفِ کتاب، به نقل از ایسنا، اثری که کارلوس فوئنتس، نویسنده‌ی بزرگ مکزیکی به نگارش درآورده، پس از مرگش با همکاری اعضای خانواده‌ی این شخصیت فرهنگی آمریکای لاتین در ماه اکتبر امسال منتشر می‌شود.

«آنگالوارا» ناشری است که چاپ «پرده نقره‌ای» فوئنتس را برعهده دارد. سینما یکی از علاقه‌مندی‌های این رمان‌نویس فقید بود و یادگاری او دربردارنده‌ مقالاتی درباره این هنر است.به گفته‌ی ناشر این اثر‌، «پرده نقره‌ای» متنی ناآشنا از یکی از بزرگ‌ترین نویسندگان دهه‌های گذشته است که مقالاتش مملو از خرد و احساس است.ناشر «پرده نقره‌ای» اعلام کرد: فوئنتس در مکزیک همچون آرژانتین،‌ شیلی و آمریکا یکی از عشاق طراز اول سینما بود که این اشتیاق را در درجه اول وامدار پدرش است که یک سینمایی تمام‌عیار بود. آشنایی و علاقه‌ی فوئنتس علاوه بر ادبیات به سینما‌، فیلم ،‌ بازیگران ‌، کارگردانان و دنیای پشت‌صحنه امری ماندگار است.به گزارش پیریودیکودیجیتال‌، نویسنده «گرینگوی پیر» در «پرده نقره‌ای» از پدرش «رافائل فوئنتس» سخن گفته و وی را اولین راهنمای خود به‌سوی تجربیات سینمایی دانسته است.در این کتاب ماجراهایی درباره ارتباط فوئنتس و سینما روایت‌شده است. برای مثال ۱۱ نوامبر ۱۹۲۸ بود که والدین او به سینما رفته بودند و نزدیک بود کارلوس در سالن سینما به دنیا بیاید.کارلوس فوئنتس که یکی از برجسته‌ترین نویسندگان ادبیات اسپانیولی به‌حساب می‌آید، در ۱۱ نوامبر ۱۹۲۸ چشم به جهان گشود. وی جوایز ملی و بین‌المللی بسیاری را از آن خود کرد، اما هیچ‌گاه موفق به دریافت جایزه‌ی نوبل ادبیات نشد.«مرگ آرتمیو کروز»، «آئورا»، «سلطنت عقاب»، «خانواده‌های خوشبخت» و «تقدیر و آرزو» ازجمله معروف‌ترین آثار وی هستند. فوئنتس که در ۱۵ می ۲۰۱۲ درگذشت، در طول عمر ۸۴ ساله‌ی خود جوایز مهمی چون پرنس آستوریاس‌، جایزه ملی ادبیات مکزیک‌، جایزه سروانتس و مدال آکادمی ملی اسپانیا را به خود اختصاص داد.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن