تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):چه آسان است مرگى كه در راه رسيدن به عزّت و احياى حق باشد، مرگ عزتمندانه جز زندگى جاو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844425509




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اشتباه محاسباتی صهیونیست ها در یورش به غزه


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

اشتباه محاسباتی صهیونیست ها در یورش به غزه تهران- ایرنا- صهیونیست ها به پشتوانه محاسبات خود درباره اوضاع بین المللی، منطقه ای و داخلی در برهه کنونی به غزه یورش آورده اند. با این همه، محور مقاومت با اتکا به عوامل قدرت زای خود طعم شکست را به اشغالگران خواهد چشاند.


رژیم صهیونیستی پس از روزها سرکوب ساکنان کرانه باختری رود اردن و بمباران و کشتار مردم بی گناه غزه، بیستم تیرماه یورش زمینی به این باریکه را آغاز کرد.
پرسش اینجا است که چرا اشغالگران قدس، این روزها را برای جولان نظامی و راه انداختن ماشین جنگی خود برگزیده اند.
گرچه آغاز ناآرامی ها در فلسطین به بیست و دوم خردادماه و ناپدید شدن سه نوجوان صهیونیست و سپس کشف جنازه آنان برمی گردد اما آنچه سبب شد آتش خشم این رژیم حتی با زنده سوزاندن یک نوجوان فلسطینی پس از شکنجه او و کشتن نوجوانان دیگر و حتی یک دختر بچه سه ساله فروننشیند، محاسبات آنان درباره اوضاع کنونی در سطح بین المللی و نیز منطقه و سرزمین اشغالی است.
** اوضاع بین المللی
رژیم صهیونیستی پس از به بن بست کشاندن گفت و گوهای سازش به دلیل سرپیچی از آزادسازی آخرین گروه اسیران مورد توافق و نیز ادامه شهرک سازی ها، با انتقاد بسیاری از همپیمانان غربی روبرو شد تا جایی که فرانسه، آلمان، انگلیس، اسپانیا و ایتالیا به شهروندان خود درباره سرمایه گذاری در شهرک ها و همکاری با شرکت های صهیونیستی هشدار دادند.
حتی تلاش های «خورخه ماریو برگوگلیو» دویست و شصت و ششمین رهبر کلیسای کاتولیک مشهور به پاپ «فرانسیس»، در سفر چهارم خردادماه به فلسطین اشغالی برای برقراری صلح نتیجه چندانی نداد.
همچنین ناتوانی های اطلاعاتی این رژیم در اموری مانند کشته شدن یک زوج ساکن تل آویو و از ماموران باسابقه اطلاعاتی این رژیم در موزه یهودیان بروکسل و نیز یافتن جنازه سه نوجوان صهیونیست آن هم 17 روز پس از ناپدید شدن، از چشم بسیاری از همپیمانان غربی این رژیم پنهان نماند.
از سوی دیگر، ناآرامی های اوکراین که به عرصه هماوردی میان اروپا و آمریکا با روسیه تبدیل شده، مدتها فکر و توان سیاسی بسیاری را به خود معطوف ساخت.
از این رو، رژیم صهیونیستی مقطع کنونی را برای یورش به غزه برگزید تا از کمند انتقادها علیه خود بگریزد و از خلاء ایجاد شده در عرصه بین الملل برای پیاده سازی نقشه ای شوم بهره گیرد.
** اوضاع منطقه
نقش رژیم صهیونیستی در ناآرامی های سوریه بارها افشا شده است، از فرستادن سلاح و ارایه کمک های اطلاعاتی به شورشیان سوری گرفته تا مداوای آنها در سرزمین اشغالی.
گسترش دامنه فعالیت گروه های تکفیری- تروریستی به لبنان و بلاتکلیفی این کشور در تعیین دولت و نیز یورش «دولت اسلامی عراق و شام» (داعش) به عراق و اشغال شهرها و کشتار بیگناهان شیعه و سنی که آن هم با به تاخیر افتادن تشکیل دولت همراه شده، این کشورهای کلیدی منطقه را درگیر خود کرده است.
ترکیه هم در آستانه برگزاری نخستین انتخابات ریاست جمهوری است و در موضوع حضور داعش در عراق کژدار و مریز رفتار می کند تا هم از نفت اقلیم کردستان بهره مند شود و هم شهروندان خود را از آسیب داعشی ها برهاند.
عربستان، کویت و اردن نیز گرچه از پشتیبانان کلیدی داعش و دیگر گروه های تکفیری در سوریه و عراق هستند اما اینک خود را پشت تهدیدهای ظاهری داعش درباره یورش به خاک خود پنهان کرده اند.
مصر هم به تازگی فرمانده پیشین ارتش را به عنوان رییس جمهوری برگزیده و هنوز با هواداران گروه های گوناگون از اخوان المسلمین گرفته تا تندروهای صحرای سینا، درگیر است.
در پاکستان و افغانستان گروه های تندرو همچنان دولت را آزار می دهند. افزون بر این، کابل به دنبال بروز اختلاف ها بر سر اعلام نخستین نتایج انتخابات ریاست جمهوری در شرایطی ناآرام به سر می برد.
جمهوری اسلامی ایران نیز این روزها بخشی از تمرکز سیاست خارجی خود را روی گفت و گوهای هسته ای با گروه 1+5 در وین گذاشته است تا پیش از سی ام تیرماه تکلیف راه حل جامع را روشن کند.
به نظر می رسد از دید رژیم صهیونیستی، این زمان که بازتنظیم مسائل داخلی و تنش و درگیری با تکفیری ها و تندروها بسیاری از کشورهای مهم اسلامی و عربی را به خود سرگرم کرده، فرصت مناسبی برای آغاز یورش به غزه است.
** اوضاع داخلی
پس از توقف گفت و گوهای سازش و ادامه شهرک سازی ها، برخی گروه ها و احزاب کنست (مجلس این رژیم) تهدید کردند دولت را به تعطیلی کشانده و زمینه برگزاری دوباره انتخابات مجلس را فراهم می کنند.
البته گروهی دیگر، با توجه به بالا گرفتن اعتراض های عمومی دولت را به سوی شهرک سازی های بیشتر سوق دادند. اعتصاب یکهزار مهاجر آفریقایی در اعتراض به وضع زندگی و بازداشت های گشترده خود تنش های داخلی را افزایش داده است.
از سوی دیگر، از دید تندروها اینکه پاپ فرانسیس برخلاف دیگر مقام های رسمی، نخست به دیدار مقام های فلسطینی در «بیت اللحم» در کرانه باختری رود اردن رفت و سپس در «تل آویو» با رهبران رژیم صهیونیستی گفت و گو کرد، نشان دهنده کاهش جایگاه این رژیم بود.
همچنین درگیری های ارتش این رژیم با وزارت دارایی به سبب بحران بودجه ای به لغو چندین رزمایش، تمرین نظامی و... انجامیده بود. پس از آن بود که حادثه موزه یهودیان بروکسل و ناتوانی 17 روزه در یافتن سه نوجوان صهیونیست زبان انتقاد مخالفان را به روی دولت «بنیامین نتانیاهو» گشود؛ به ویژه آنکه دوران ریاست «شیمون پرز» رو به پایان است و از چند روز دیگر «اوون ریولین» عضو راستگرا و افراطی حزب لیکود، رییس این رژیم می شود.
به هر روی، دولت زیر این فشارها وادار شد به گزارش نوزدهم خردادماه رادیو رژیم صهیونیستی، بودجه سال آینده ارتش در حوزه «ابزارهای ویژه» (تجهیزات و تسلیحات کشتار جمعی) را با 13 درصد افزایش به پنج میلیارد و یکصد میلیون شیکل (واحد پول این رژیم) برساند.
همچنین دوم تیرماه روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» نوشت دولت با افزایش چهار درصدی بودجه دستگاه های اطلاعاتی و اختصاص 2 میلیارد دلار به «شین بت» دستگاه جاسوسی داخلی و «موساد» سازمان اطلاعاتی این رژیم، موافقت کرد.
2 روز بعد هم روزنامه صهیونیستی «تایمز اسراییل» نوشت مجلس نمایندگان آمریکا با افزایش بودجه سامانه های دفاع موشکی رژیم صهیونیستی، 351 میلیون دلار برای سامانه موشکی «گنبد آهنین» و 270 میلیون دلار برای سامانه موشکی «آرو3» اختصاص داد.
با توجه به فراخوانی یک هزار نیروی ذخیره و دریافت مجوز جذب 40 هزار سرباز از کابینه و نیز هزینه های جنگ غزه، بودجه نظامی هنگفتی بر دوش دولت صهیونیستی تحمیل شده است.
** جمع بندی
رژیم صهیونیستی یورش به نوار غزه و افزایش سرکوب ها در نوار باختری را فقط به بهانه ای خودساخته آغاز کرده است زیرا در حالی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) را به دست داشتن در ناپدید شدن نوجوانان صهیونیست متهم می کند که این گروه خود را در این موضوع بیگناه می داند.
به هر روی، اشغالگران صهیونیست این برهه را که کشورهای غربی با موضوع های گوناگون درگیرند و کشورهای منطقه نیز سرگرم سامان دادن به امور داخلی و خارجی خود بوده یا با تنش های حاصل از فعالیت گروه های تکفیری روبرویند، برای آغاز نبرد نابرابر دیگری در فلسطین و کشتار زنان و کودکان بی دفاع مناسب دیده اند.
البته همراهی کشورهای غربی با این رژیم و سکوت و مماشات برخی اعراب در برابر فاجعه ای که در ماه مبارک رمضان بر سر مسلمانان فلسطین می رود، نشان دهنده توخالی بودن شعارهای حقوق بشری غرب و نیز بی پشتوانه بودن ادعاهای کشورهای عرب در پشتیبانی از فلسطینیان است.
با این همه، کشورها و ملت های آزاده ای در منطقه هستند که باور دارند رژیم صهیونیستی بزرگ ترین معضل خاورمیانه است، از پس پرده بسیاری از ناآرامی ها و تنش های منطقه دست این رژیم را تشخیص می دهند و در برابر یورش تازه این رژیم به مردم بیگناه فلسطین ساکت نمی نشینند.
محور مقاومت هم، آنچنان قدرتی دارد که فشارها و تحریم ها و بی اعتنایی ها را پشت سر گذاشته و با نوآوری های تازه خود در مواردی چون افزایش برد موشک های دفاعی، انجام عملیات دریایی، هدف قرار دادن جنگنده های صهیونیستی و... شکننده و پوشالی بودن تمام سدهای دفاعی این رژیم را به اثبات رسانیده است.
در چنین شرایطی، و در آستانه روز جهانی قدس، تنها دستاورد رژیم صهیونیستی از حمله نابرابر به غزه، تجربه شکستی دیگر از مقاومت آن هم پس از نبردهای 22 روزه و هشت روزه و در هم شکسته شدن دوباره هیمنه پوشالی آن خواهد بود.
از مریم مسعود- گروه تحقیق و تفسیر خبر
پژوهشم**1961**1358

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




21/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن