تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868012648




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه در سریال مدینه برف می بارد ؟+عکس


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
چگونه در سریال مدینه برف می بارد ؟+عکس
پخش هشتمین قسمت سریال مدینه و نمایش تصاویر زمستانی و برفی در این سریال که تصویربرداری آن اردیبهشت امسال انجام شده، برای بسیاری از مخاطبان این شبهه دلپذیر را ایجاد کرد که شاید این نماهای برفی به کمک جلوه‌های ویژه ایجاد شده باشد اما این تصاویر در شمال کشور ضبط شده که در اردیبهشت شاهد بارش برف بوده است.
فرض کنیم برف سریال مدینه براستی از آسمان نباریده و مخلوق فناوری و جلوه‌های ویژه است؛ آنگاه می‌شد گفت سیروس مقدم یک اثر به‌روز و حرفه‌ای به نمایش گذاشته و توانسته در شرایطی که همه سریال‌های تلویزیونی به شیوه سنتی تولید می‌شوند یک گام در مسیر سریال‌سازی مدرن بردارد. گرچه او از این بارش برف در شمال کشور برای نشان دادن گذر زمان بهره گرفته و تا همین قدر هم می‌توان به هوشمندی او آفرین گفت. قطعا برای هر کارگردانی بسیار شیرین است که در یک سریال تلویزیونی براحتی گذر فصل‌ها را به نمایش بگذارد و از تنوع بصری آن و البته از امکانات و قابلیت‌هایی که نمایش گذر زمان در قصه یک سریال ایجاد می‌کند، بهره بگیرد. بی‌شک مخاطب هم از تماشای سریال‌هایی که به کمک تکنولوژی می‌توانند تصاویر متنوع و ماجراهای متعدد به نمایش بگذارند، لذت خواهند برد؛ اما فقط به همین دلایل ساده نیست که سریال‌سازی در کشور ما باید از شیوه سنتی فاصله بگیرد و آرام آرام به سمت مدرن شدن گام بردارد.



چگونه در سریال مدینه برف می بارد ؟+عکس



سریال‌سازی به شیوه سنتی دیگر با هیچ دیدگاهی منطقی و به صرفه نیست. در غیاب تکنولوژی‌های نوین فیلمسازی، هزینه‌ها و دشواری‌های ساخت سریال به شیوه سنتی، نویسندگان را به نگارش صحنه‌ها و نماهای بی‌دردسر و درنتیجه تکراری مجبور خواهد کرد و کارگردان‌ها ساختن سریال‌های آپارتمانی را به تولید سریال‌هایی دیدنی و باورپذیر بر اساس جریان زندگی واقعی ترجیح خواهند داد. ساخت سریال‌هایی که در بستری گسترده به لحاظ زمانی و مکانی داستان‌گویی می‌کنند و رخدادهای متنوع دارند، کاری بس دشوار و پرهزینه است که در آینده کمتر کارگردانی تن به آن خواهد داد و تلویزیون هم مجبور خواهد بود تعداد چنین سریال‌هایی را به ساخت چند اثر مهم و استراتژیک محدود کند.

از سویی سریال‌های آپارتمانی به دلیل محدودیت‌های فضایی عمدتا روایتی فانتزی دارند و ساخت این آثار هم اگر در روند تصویربرداری هزینه و زمان زیادی طلب نکند، در مرحله نگارش حتما نیازمند توجه ویژه است زیرا خلق چنین داستان‌هایی کار تعداد معدودی نویسنده توانمند است که باید برایشان سنگ‌تمام گذاشت و فرصت کافی در اختیارشان قرارداد، زیرا در غیر این صورت از سریال‌های آپارتمانی هم بعد از مدتی دودی بلند نخواهد شد.

سریال‌سازی بویژه در رسانه ملی که بیشتر شبکه‌هایش سریال نمایش می‌دهد، چاره‌ای جز صنعتی شدن ندارد و باید بتدریج امکاناتش فراهم شود. همچنین در رسانه‌ای که می‌خواهد آثارش را به کشورهای دور و نزدیک صادر کند، سریال‌سازی خواسته یا ناخواسته باید به سمت صنعتی شدن گام بردارد و محقق شدن چنین هدفی جز با فراهم آوردم امکانات و فناوری‌های مدرن و ساخت استودیوهای فیلم‌سازی مقدور نیست.
جام‌جم




1393/4/20





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن