واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ابوطالبی: اصولگرایان و اصلاحطلبان هر دو به دنبال اصلاح هستند، تفاوت در روش است
معاون سیاسی دفتر رییس جمهوری گفت: هم اصولگرایان به دنبال اصلاح هستند و هم اصلاح طلبان قصد اصلاح دارند؛ اختلاف در روش وشیوه است، پس انتخاب روش، شیوه و مجری را به رای مردم واگذاریم.
آفتاب: حمید ابوطالبی در صفحه شخصی خود در توئیتر با ارزیابی مهمانی های افطار رییس جمهوری با اصولگرایان و اصلاح طلبان، افزود: اصلاح طلبان و اصولگرایان حاضر در ضیافت افطار روحانی دارای اشتراکات بسیاری از جمله دین مداری، اسلام محوری، ایران دوستی، انقلاب، نظام و مقام معظم رهبری، مردمسالاری، قانون مداری، افراط و تفریط ستیزی، مهربانی، صداقت و غیره با یکدیگر بودند.
به گزارش ایرنا، وی افزود: دیشب مهمانی افطار دکتر روحانی به جامعه سیاسی از اصولگرا و اصلاح طلب خاتمه یافت و ضمن ارایه نقد و پیشنهاد، دوستانی از دو طرف سخن گفتند و روحانی هم اصول سیاست هایش را بیان کرد.
گزینه معرفی شده جمهوری اسلامی ایران برای نمایندگی در سازمان ملل در ادامه؛ دیدار و گفت وگو با دوستان فراوانی از هر دو جناح در این مهمانی ها را جالب توصیف و سپس سه نتیجه گیری عمده از این مهمانی ها ارایه کرد.
١ - سیاست در کشور ما نیاز به بازتعریف دارد تا:
الف) به جای آنکه اخلاق ما سیاسی شود، سیاست ما اخلاقی شود.
ب) به جای آنکه برداشت های شخصی تعیین کننده باشد، مبانی هویتی و اصول و اشتراکات فوق، سیاست را رقم بزند.
ج) به جای آنکه افتراقات زمینه تخریب شود، اشتراکات مبنای تعامل باشد.
د) به جای آنکه منافع گروهی و فردی حاکم باشد، سیاست ورزی شکل ملی بگیرد.
2 - جامعه سیاسی در کشور ما نیاز به نوسازی دارد تا:
الف) سرمایه اجتماعی از رهگذر نوسازی ارتقا، احساس اعتماد و امنیت روانی و امید گسترش و مشارکت مدنی و حضور اجتماعی مورد نظر رهبری توسعه یابد.
ب) مسوولیت پذیری سیاسی-اجتماعی به جای مسوولیت گریزی بنشیند.
ج) ذهنیت تقسیم بندی های درهم فرورفته و غیرمشخصِ جناحی 35 ساله کشور تغییر کند.
د) تعاملات بینشی-کنشی افراد در حوزه اجتماع و در صحنه سیاست، تاریخ و شناسنامه زندگی آنان شود.
3 - هم اصولگرایان به دنبال اصلاح هستند و هم اصلاح طلبان قصد اصلاح دارند؛ اختلاف در روش و شیوه است. پس انتخاب روش و شیوه ومجری را به رای مردم واگذاریم.
معاون سیاسی دفتر رییس جمهوری ادامه داد: رییس جمهور در این مهمانی ها گفته است قدرت ملی را نباید تقسیم بر دو کرد و آنگاه دو جناح سیاسی در برابر هم قرار گرفته و آن را تخریب کنند؛ چرا که رقابت صحیح با تخریب متفاوت است.
ابوطالبی افزود: به دکتر روحانی پیشنهاد کردم اوج اعتدال آن است که از این پس برای ارتقا و تحکیم قدرت ملی و انسجام بیشتر به سمتی برویم که هر دو جناح را با هم دعوت کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]