محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844807013
تداوم تبعات بحران برف مازندران/ مرگ تدریجی 800 قطعه ماهیان نادر خاویاری در رامسر
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران مهر گزارش می دهد؛
تداوم تبعات بحران برف مازندران/ مرگ تدریجی 800 قطعه ماهیان نادر خاویاری در رامسر
رامسر - خبرگزاری مهر: بیش از پنج ماه از بحران برف غرب مازندران می گذرد و قصه آن همچنان بر دل تولیدکنندگان و اهالی غرب مازندران باقی است. مرگ تدریجی و تلف شدن 800 قطعه ماهی خاویاری و 13 ماهی مولد از پیامدهای این بحران غافلگیرکننده محسوب می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، تبعات بحران برف بهمن ماه سال گذشته که حدود 13 هزار میلیارد ریال به بخش های مختلف مازندران صدمه زده است، همچنان خودنمایی می کند و در اقدامی کم سابقه، سبب تلفات ماهیان خاویاری یک شرکت تولیدی در هفته های اخیر شده است. شرکت تولید ماهیان خاویاری هیرکان کشت رامسر که کلنگ آن در سال 82 به زمین زده شد ، در سال 83 به مرحله بهره برداری رسید. این شرکت با رویکرد تولید و صادرات ماهیان خاویاری آغاز بکار کرده و توانست طرح مذکور را برای نخستین بار در کشور، در شهرستان رامسر اجرایی کند.
شرکت تولید ماهیان خاویاری که نام تجاری آن هیرکان کشت است، از جمله تولید کنندگان آبزی پرور رامسر است که در اثر بارش برف متحمل 95 درصد خسارت شیلاتی و سازه شد و بازتاب این خسارت کماکان ادامه داشته و به واسطه نداشتن دستگاههای هواده و امکانات اولیه ماهیان مولدش یکی پس از دیگری تلف می شوند.
نورالدین قربانی مدیرعامل شرکت تولید ماهیان خاویاری هیرکان کشت رامسر در گفتگو با خبرنگار مهر در رامسر اظهار داشت: ظرفیت اسمی این واحد تولیدی ، 30 تن ماهی است و سالانه باید حدود شش هزار و 500 قطعه بچه ماهی از سوی شیلات به ما واگذار شود، ولی از سال 83 تا 85 حدود هزار قطعه بچه ماهی و در 10 سال فعالیت شرکت هیرکان کشت، 18 هزار قطعه به ما دادند که همین مسئله عاملی شد تا میزان تولید ما کاهش یافته و در نتیجه بازدهی اقتصادی خوبی هم نداشتیم و از پرداخت اقساط تسهیلات بانکی عقب افتادیم.
نورالدین قربانی با اشاره به بارش سنگین برف در سال گذشته اضافه کرد: بر اساس برآورد کارشناسان شیلات و بنیاد مسکن میزان خسارت این واحد تولیدی 95 درصد و 1.5 میلیارد تومان بوده است.
تلف شدن ماهیان نادر خاویاری
وی افزود: حدود 13 قطعه ماهی مولد 10 تا 11 ساله که ارزش مالی هرکدام بیش از 40 میلیون تومان است و 800 قطعه ماهی 3 تا 12 کیلویی که زمان بهره برداری خاویاری آنان فرا رسیده بود در اثر بارش برف تلف شدند.
قربانی ادامه داد: متاسفانه با وجود آنکه مسئولین رده بالای ملی و استانی از جمله وزیر جهاد کشاورزی ، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، استاندار و مدیران ارشد شهرستانی از نزدیک شاهد خسارات وارده به این واحد تولیدی ماهی خاویاری بودند ولی تاکنون هیچ کدام ازوعده های آنان عملی نشد و هر روز شاهد تلف شدن ماهیان خاویاری که نسل شان نیز رو به انقراض است هستم که سالها سرمایه مالی و انسانی و وقتم را برای پرورش آنان هزینه کرده ام.
مدیر عامل شرکت تولید ماهیان خاویاری هیرکان کشت رامسر گفت: با توجه به دستور ویژه وزیر جهاد کشاورزی به استاندار برای تامین حداقل امکانات اولیه جهت نجات بخشی بقیه ماهی ها هنوز اقدامی صورت نگرفته و در طی این مدت دو قطعه ماهی 11 ساله و 50 قطعه ماهی سه کیلویی خاویاری تلف شدند.
وی اظهار داشت: امکانات اولیه نظیر دستگاههای هواده و پمپ های آب در اثر خسارت برف از بین رفت و معاون رئیس جمهور قول دادند که آهن الات و تجهیزات مربوط به باز سازی سقف سازه را به ما واگذار کنند ولی حتی یک ورق ایرانیت هم تاکنون به این واحد تولیدی نداده اند.
قربانی در ادامه گفت: در بازدید ابوترابی فرد نایب رییس مجلس شورای اسلامی نیز مقرر شد تا 500 میلیون تومان تسهیلات به ما واگذار شود ولی حتی به نامه ما پاسخ داده نشد.
این کار آفرین رامسری بیان داشت: بعد از بحران برف بجز خسارت ناشی از برف 200 میلیون تومان دیگر بدلیل تلف شدن ماهی ها خسارت دیده ام و هیچ کس به آن اهمیت نمی دهد، ای کاش مسئولین بجای صرف هزینه جهت بازدید از این واحد ، همان هزینه را به ما می دادند تا ما سازه را بازسازی کنیم.
بانک بجای حمایت برگه اجراییه صادر می کند وی از بانک کشاورزی نیز به جهت صدور برگه اجراییه لازم اجرای ثبتی برای ضامنین گلایه کرد و افزود: در این شرایط وانفسا بانک بجای آنکه برایمان شرایط استمهال و امهال در نظر بگیرد ، ضامنین را تحت فشار می گذارد.
قربانی همچنین به دستور ویژه وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر تامین بچه ماهی به میزان 2400 قطعه برای این واحد تولیدی اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه مکاتبات انجام شده مبنی بر واگذاری بچه ماهی به صورت ترویجی و رایگان بود ولی شیلات در قبال بچه ماهی ها از ما پول می خواهد.
نورالدین قربانی گفت: طی 10 سال به عنوان پرورش دهنده نمونه ماهیان خاویاری در کشور بوده و لوح تقدیرم با امضای مدیر کل شیلات مازندران موجود است حال چگونه پس از بحران برف سودجو شده و تبدیل به مدیری ضعیف شدم نمی دانم.
وی افزود: در خصوص واگذاری دستگاه هواده ترویجی که شیلات بابت آن یک میلیون تومان از من وثیقه گرفت, متاسفانه این دستگاه مناسب سقف سازه شرکت من نیست و ای کاش به من نمی دادند.
قربانی اضافه کرد: در خصوص 50 میلیون تومان تسهیلات نیز کارشناسان شیلات معتقد بودند که این مبلغ دردی را دوا نمی کند و باید تلاش کنیم تا از وزارتخانه مبلغی بگیریم که بتوانیم تا حدودی واحد تولیدی را راه بیندازیم که با دکتر شریعت نژاد نماینده مردم منطقه در خانه ملت تماس گرفتند و او نیز پاسخ داد تا مکاتبات را انجام دهیم تا وی این موضوع را پیگیری کند.
طرح جامع بیمه ماهیان خاویاری نداریم وی در خصوص بچه ماهی ها نیز گفت: طی دوبار مکاتبه و چندین بار تماس تلفنی که با رئیس شیلات ایران داشتم هیچ پاسخی دریافت نکردم و اینکه مدیر کل شیلات می گویند که به من پیشنهاد اخذ چک در قبال تحویل بچه ماهی را دادند، رد می کنم زیرا چنین پیشنهادی به من نشد.
قربانی در خصوص بیمه شرکت ماهیان خاویاری نیز گفت: نخستین نفری بودم که از سال 84 مکاتبات را در این زمینه شروع کردم و تا سال گذشته نیز هنوز طرح جامع بیمه ماهیان خاویاری نداشتیم و بانک کشاورزی نیز به دلیل نوپا بودن این طرح ، آن را قبول نداشت.
این تولید کننده ماهیان خاویاری در رامسر در پایان سخنان خود گفت: سازه 95 درصد تخریب شده و علیرغم همه مکاتباتی که با بنیاد مسکن داشتیم حتی پاسخ نامه خود را دریافت نکردیم. حسن حبیب نژاد مدیر کل شیلات مازندران نیز در پیگیری خبرنگار مهر در رامسر در این باره گفت: واقعیت امر این است مدیر عامل واحد تولید ماهیان خاویاری هیرکان کشت رامسر پس از بحران برف بدنبال تولید نیست و دولت نیز زیر بار این گونه حرفها نمی رود.
وی افزود : 50 میلیون تومان از محل کمک های فنی و اعتباری که هفت درصد بهره آن را دولت پرداخت می کند را به این واحد اختصاص دادیم وهمچنین یک دستگاه هواده ترویجی را نیز به وی واگذار کردیم که مدیرعامل هیرکان کشت از دریافت 50 میلیون تومان سرباز زده و از دستگاه واگذار شده نیز استفاده نکردند و البته وظیفه شان بود که واحد خود را بیمه کنند.
شیلات اعتبارات خسارات برف را دریافت نکرده است مدیر کل شیلات مازندران با تاکید براینکه شیلات مازندران هنوز اعتبارات مربوط به جبران خسارت برف را دریافت نکرده، ادامه داد : مدیر عامل شرکت هیرکان کشت دچار ضعف مدیریتی است. وی در خصوص واگذاری بچه ماهی رایگان نیز اذعان داشت: دستوری از سوی وزیر در این خصوص نداشتیم و در قبال اخذ چک قرار شد به این شرکت بچه ماهی واگذار کنیم که مدیر عامل آن به این صورت اعتراض داشته و دریافت نکرده است. به گزارش مهر، بحران برف بهمن ماه سال قبل هزار و 247 روستای استان را درگیر کرده بود و میزان خسارت به بخش های مختلف را بیش از 12 هزار و 753 میلیارد ریال اعلام شده است، این حادثه 700 هزار نفر از جمعیت استان در 23 شهر و 17 بخش و روستاهای تابعه را درگیر کرد و به بخش های مختلف از جمله کشاورزی، تولیدی، باغات، منابع آبی و گلخانه ها خسارت سنگینی وارد کرده است.
در این حادثه دو هزار و 30 میلیارد ریال به اماکن عمومی و تجاری، 369 میلیارد ریال به تاسیسات بهداشتی و آموزشی و سه هزار و 324 میلیارد ریال به تاسیسات زیربنایی خسارت وارده شده است و میزان خسارت به ساختمانهای عمومی و اداری 925 میلیارد ریال، خسارت وارده به پل ها، معابر روستایی و شهری را 605 میلیارد ریال و مجموع خسارت وارده به بخش کشاورزی را هشت هزار و 500 میلیارد ریال بوده است. ارتفاع برف بی سابقه بهمن ماه سال 92 در استان مازندران در مناطق غربی به بیش از یک متر و 70 سانتی متر رسیده بود و یک هفته این مناطق را درگیر کرده بود.
۱۳۹۳/۴/۱۸ - ۱۰:۴۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]
صفحات پیشنهادی
روسیه فناوری تکثیر ماهیان خاویاری را در اختیار ایران می گذارد
روسیه فناوری تکثیر ماهیان خاویاری را در اختیار ایران می گذارد مسکو - ایرنا -معاون اداره صید ماهی و حفظ ذخایر آبزیان شمال خزر موسوم به سوکاسپ ریب ود که مالک شش واحد پرورش ماهیان خاویاری در آستراخان روسیه است از آمادگی این کشور برای در اختیار قرار دادن فناوری های جدید مربوط بهتداوم ناپایداری هوای مازندران تا پایان هفته
ساری تداوم ناپایداری هوای مازندران تا پایان هفته هواشناسی مازندران اعلام کرد که ناپایداری هوای استان تا پایان هفته ادامه دارد و احتمال بارش باران در روز شنبه هفته آینده نیز وجود دارد به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران سازمان هواشناسی مازندران اعلام کرد که ناپایداری هوا درافزایش 35درصدی مرگ ناشی از مصرف قرص برنج در مازندران
ساری افزایش 35درصدی مرگ ناشی از مصرف قرص برنج در مازندران مدیر کل پزشکی قانونی مازندران نسبت به افزایش خودکشی و مرگ ناشی از مصرف قرص برنج در استان هشدار داد و گفت تنها درسه ماه سال جاری 27نفر بر اثر مصرف این قرص فوت کردند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 35 درصد رشبحران عراق دست غرب را برای تداوم تحریم ایران بسته است
چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۳۴ همزمان با بروز خشونتها در عراق و اختلال در عرضه نفت لیبی هدف قرار دادن صادرات نفت خام برای کاهش برنامه هسته ای در حال تبدیل شدن به یک استراتژی خطرناک برای بازارهای نفتی است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از بلومبرگ مذاکره کنندگانمرگ زنبورهای عسل در مازندران
چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۰۶ مدیرعامل اتحادیه زنبورداران مازندران گفت شاهد تلفات زیاد زنبور عسل در کل کشور هستیم و مازندران از این تلفات بینصیب نبوده است سید محی الدین میر محمدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه مازندران توضیح داد طی بررسیهای صورتافزایش 27 درصدی مرگ ناشی از مصرف قرص برنج در مازندران
سهشنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۳ - ۱۶ ۰۳ مدیرکل پزشکی قانونی مازندران نسبت به افزایش خودکشی و مرگ ناشی از مصرف قرص برنج در استان هشدار داد و گفت تنها درسه ماه سال جاری 27نفر بر اثر مصرف این قرص فوت کردند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 35 درصد رشد داشت به گزارش گروه دریافت خبر ایسمرگ 27 نفر براثر مسمومیت با قرص برنج در مازندران
استانها شمال مازندران عباسی خبر داد مرگ 27 نفر براثر مسمومیت با قرص برنج در مازندران ساری - خبرگزاری مهر مدیرکل پزشکی قانونی مازندران نسبت به افزایش خودکشی و مرگ ناشی از مصرف قرص برنج در استان هشدار داد و گفت تنها درسه ماه سال جاری 27نفر بر اثر مصرف این قرص فوت کردند کهفارس گزارش میدهد وضعیت بحرانی محیط زیست، ناقوس مرگ را به صدا درآورده است
فارس گزارش میدهدوضعیت بحرانی محیط زیست ناقوس مرگ را به صدا درآورده استوضعیت بحرانی محیط زیست ناقوس مرگ را به صدا درآورده است به گزارش خبرگزاری فارس از خرمآباد طبیعت و محیط زیست موهبتی خداوندی است که از مجموعه موجودات منابع و عوامل و شرایط هماهنگی که در اطراف هر موجود زندهمرگ تدريجي صنعت با فرصت دادن به پرداخت کنندگان معوقات
۱۲ تير ۱۳۹۳ ۱۴ ۴۵ب ظ مرگ تدريجي صنعت با فرصت دادن به پرداخت کنندگان معوقات رئيس کل دادگستري استان مازندران با بيان اينکه اعتقادي به فرصت دادن به توليد کنندگان معوقات واحدها ندارم گفت فرصت دادن بانکها به واحدهاي توليدي مرگ تدريجي صنعت است به گزارش خبرگزاري موج حجتالاسلامفرماندار رامسر مطرح کرد کنفرانس گردشگری سلامت فرصتی مناسب برای معرفی قابلیتهای مازندران
فرماندار رامسر مطرح کردکنفرانس گردشگری سلامت فرصتی مناسب برای معرفی قابلیتهای مازندرانفرماندار رامسر گفت کنفرانس بینالمللی گردشگری سلامت فرصتی ارزشمند برای معرفی قابلیتهای ممتاز مازندران است به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی فرمانداری رامسر حسین سروری در جلسه ستاچشمه بل را چه می شود، تداوم رقص بلورین یا مرگی دردناک؟
چشمه بل را چه می شود تداوم رقص بلورین یا مرگی دردناک کرمانشاه - ایرنا - چشمه بل این زیبای بلورین و این چشم و چراغ اورامان مقتدر این روزها با بی تدبیری انسانی و نه چیز دیگری به حالت احتضار فرو رفته و مرگ هر آن بر بالینش چشمکی بختک وار می زند نجنبیم کانی بل به افسانه ها خواهد2800 پروژه مازندران نیمه کاره است
استانها شمال مازندران فلاح جلودار 2800 پروژه مازندران نیمه کاره است ساری - خبرگزاری مهر استاندار مازندران گفت دو هزار و 850 پروژه نیمه تمام در استان وجود دارد که هزار و 225 پروژه دارای پیشرفت فیزیکی 65 درصد است به گزارش خبرنگار مهر ربیع فلاح جلودار ظهر شنبه در جلشه شورایشهردار زابل: در آمد ماهیانه 100میلیون تومان حقوق پرداختی 800میلیون تومان است
شهردار زابل در آمد ماهیانه 100میلیون تومان حقوق پرداختی 800میلیون تومان است زابل- ایرنا- شهردار زابل در آمد ماهیانه این شهرداری را 100 میلیون تومان عنوان کرد و گفت برای پرداخت حقوق ماهیانه کارمندان و سایر نیروها بیش از 800 میلیون تومان اعتبار نیاز است به گزارش ایرنا غلامعلیمدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران: بارندگی سبب تخریب سردهنههای کشاورزی روستاهای ساری شد
مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران بارندگی سبب تخریب سردهنههای کشاورزی روستاهای ساری شدمدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران گفت بارندگی شدید سبب تخریب سردهنههای کشاورزی روستاهای منطقه چهاردانگه ساری شد رستم زرودی امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ساری با بیاناستاندار مازندران: مرگ 25 هزار نفر در جادههای کشور زیبنده کشور نیست
استاندار مازندران مرگ 25 هزار نفر در جادههای کشور زیبنده کشور نیستاستاندار مازندران گفت مرگ 25 هزار نفر در سطح جادههای کشور زیبنده کشور نیست به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری ربیعفلاح جلودار پنجشنبه شب در مراسم جشن گلریزان به مناسبت آزادی زندانیان جرائم غیر عمد استانافزایش مرگ و میر ناشی از مصرف قرص برنج در مازندران
افزایش مرگ و میر ناشی از مصرف قرص برنج در مازندران ساری-ایرنا-مدیر کل پزشکی قانونی مازندران نسبت به افزایش خودکشی و مرگ ناشی از مصرف قرص برنج در استان هشدار داد و گفت سه ماهه اول امسال 27نفر بر اثر مصرف این قرص فوت کردند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 35 درصد رشد دتبعات مرگبار بیتوجهی به استاندارد گاز و باند جراحی
یکشنبه ۸ تیر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۵ یک کارشناس تولید گاز و باند جراحی با تاکید بر این که این اقلام با توجه به تماس مستقیم با خون بیمار از حساسیت فوق العادهای برخوردارند از کم توجهی به استاندارد و کیفیت این محصولات از سوی اغلب تولیدکنندگان و مراکز درمانی مصرف کننده ابراز تاسف نمود و تاکید-
گوناگون
پربازدیدترینها