تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):راست ترين سخن، رساترين پند و زيباترين حكايت، كتاب خدا (قرآن) است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834218504




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا قبل از اجرایی شدن شبکه ملی اطلاعات، پهنای باند اینترنت بین المللی را افزایش داده اید؟


واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت:از اظهارات وزیر ارتباطات قانع نشدم؛ وزارتخانه ای که قرار است زیرساخت های شفافیت و جریان اطلاعات در کشور را فراهم کند، باید طرح ها و برنامه های خود را شفاف اعلام کند.




چرا قبل از اجرایی شدن شبکه ملی اطلاعات، پهنای باند اینترنت بین المللی را افزایش داده اید؟


 


 

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در مورد سوال از وزیر ارتباطات درخصوص شبکه ملی اطلاعات گفت: از اظهارات وزیر ارتباطات قانع نشدم؛ وزارتخانه ای که قرار است زیرساخت های شفافیت و جریان اطلاعات در کشور را فراهم کند، باید طرح ها و برنامه های خود را شفاف اعلام کند.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور در کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، به سوالات و ابهامات مدنظر نصرالله پژمانفر نماینده مردم مشهد در مجلس، پاسخ گفت که این عضو کمیسیون فرهنگی از پاسخ و توضیحات وزیر ارتباطات قانع نشد و سوال از واعظی به صحن مجلس کشیده شد.

طرح ها و برنامه های خود را شفاف اعلام کنید
نصرالله پژمانفر  به جزئیات سئوالاتی که وزیر ارتباطات به آن پاسخ داد پرداخت و اظهار داشت: انتظار بیشتری از وزیر ارتباطات برای پاسخگویی به سوالات می رفت؛ چرا که وزارتخانه ای که قرار است زیرساخت های شفافیت و جریان اطلاعات در کشور را فراهم کند باید طرحها و برنامه های خود را شفاف اعلام کند.
وی با تاکید براینکه با کار رسانه ای و سخنرانی که اتفاقی نمی افتد گفت: باید از سوی این وزارتخانه اسناد مکتوب و علمی و کارشناسی شده برای اقدامات صورت گرفته در مورد شبکه ملی اطلاعات منتشر شود.

طراحی دقیقی از نحوه اجرای شبکه ملی ارائه کنید
عضو شورای معین شورایعالی فضای مجازی با اشاره به سوالش در مورد شبکه ملی اطلاعات از وزیر ارتباطات و همچنین تذکرات دبیر و تعداد زیادی از اعضای شورای عالی فضای مجازی مبنی بر اینکه چرا وزارتخانه هیچگونه برنامه زمانی یا طراحی دقیقی از نحوه اجرای طرح شبکه ملی اطلاعات تاکنون ارائه نکرده است، گفت: توضیحات وزیر به نظر من مبهم بود و به هیچ وجه قانع کننده نبود.

پژمانفر با بیان اینکه از دی ماه سال گذشته که الزامات شبکه ملی اطلاعات را شورایعالی فضای مجازی ابلاغ کرد قرار بود این وزارتخانه ظرف یک ماه معماری و برنامه زمانی خود را اعلام کند، افزود: این کار برای مدیران این وزارتخانه که اکثرا ده ها سال است در سطوح بالای وزارتخانه شاغل هستند و چند سال است برای این پروژه بودجه گرفته اند، کار سختی هم نبود.

وی ادامه داد: انتظار می رفت وزارتخانه طرح خود را مکتوب و به همراه پیوست های مطالعاتی و کارشناسی شده تهیه کند و اگر به شورای عالی فضای مجازی یا مجلس نیز تقدیم نمی کند، حداقل در اختیار اساتید دانشگاه و کارشناسان و شرکتهای مجری یا شرکت هایی که می خواهند خدمات خود را بر روی این شبکه ارائه دهند قرار دهند.وی گفت: حدود ۵ ماه از ابلاغ شورایعالی فضای مجازی می گذرد و چند سال هم از اجرای این پروژه می گذرد ولی هنوز وزارتخانه در دوره جدید، طرح خود را ارائه نداده است.

جهانگرد حاضر به پاسخگویی نیست
عضو شورای معین شورای عالی فضای مجازی با اشاره به آخرین جلسه شورای معین گفت: در این جلسه نمایندگان دستگاههای مختلف و اعضای حقیقی شورایعالی فضای مجازی نیز از نماینده وزارت ارتباطات به طور جدی انتقاد کرده و خواستار ارائه طرح وزارتخانه در مورد شبکه ملی اطلاعات شدند.

وی گفت: حتی معاون فناوری مرکز ملی فضای مجازی به عنوان ناظر پروژه شبکه ملی اطلاعات، در این جلسه اعلام کرد که در این چند ماه گذشته بارها به وزارت ارتباطات نامه زده و حتی تماس تلفنی نیز برقرار کرده ولی نماینده وزارت ارتباطات - مهندس جهانگرد - حاضر به پاسخگویی نشده و حتی تلفن ها را نیز جواب نداده است.

در نبود پیوست فرهنگی فیلترینگ هوشمند معنایی ندارد
وی افزود: نه تنها در بحث شبکه ملی اطلاعات، بلکه در بحث پیوست فرهنگی، فیلترینگ هوشمند و بحث های دیگر نیز تاکنون شاهد ارائه شفاف برنامه های وزارتخانه نبوده ایم؛ برای مثال در مورد پیوست فرهنگی، وزیر می گوید که مسئول تصویب پیوست فرهنگی وزارتخانه نیست. سوال این است که آیا شما تاکنون یک پیشنهاد مکتوب به همراه مطالعات کارشناسی، به شورای عالی انقلاب فرهنگی یا شورای عالی فضای مجازی داده اید که آن ها تصویب نکرده باشند؟

این نماینده مجلس با اشاره به موضوع فیلترینگ هوشمند که از سوی وزیر ارتباطات در کمیسیون فرهنگی اعلام شد، گفت: دکتر واعظی از انعقاد قرارداد با چند دانشگاه برای تهیه نرم افزار فیلترینگ هوشمند خبر داد اما سوال این است که وقتی هنوز پیوست های فرهنگی معلوم نیست تهیه فیلترینگ هوشمند چه معنایی می تواند داشته باشد.

پژمانفر در مورد حمایت وزارتخانه از مراکز داده داخلی و تولید ترافیک در داخل کشور نیز با اشاره به ادعای وزیر ارتباطات مبنی بر اینکه از همان ابتدای دوره وزارت خود اعلام کرده که هرکس بخواهد در داخل کشور اقدام به تولید ترافیک کند، وزارتخانه از وی حمایت می کند افزود: با مراجعه به سایت های وزارتخانه نمی توانیم ضوابط یا آیین نامه های این حمایت را پیدا کنیم و من از کمیسیون های شورایعالی فضای مجازی هم که سوال کردم آن ها مطلع نبودند.

لطف خود به تولید کننده های محتوا را تکمیل کنید
وی گفت: اگر منظور وزیر این بوده که در رسانه ها این خبر را اعلام کرده درخواست ما این است که لطف خود را به تولیدکننده های محتوا و مراکز داده داخلی تکمیل کنند و بخشنامه ها و آیین نامه های لازم را هم به زیرمجموعه های وزارتخانه ابلاغ کنند تا هرکس به طور شفاف بداند که چه کند و به کجا مراجعه کند.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت: بخشی از سایت ها و سرویس های داخلی، میزبانی خود را به داخل کشور منتقل کرده اند و هم اکنون حدود ۱۵ گیگابیت نیاز کشور به خرید پهنای باند از خارج کاهش یافته و سرعت و کیفیت سایتهایی که به داخل آمده اند هم ارتقا یافته است؛ براین اساس انتظار داریم بخشنامه های شفافی برای اجرایی شدن این روند صادر شود تا به سوالات و ابهامات پایان داده شود.

وی گفت: باید بخشنامه شفافی تدوین شود تا مشخص شود اگر کسی می خواهد از پهنای باند رایگان برای تولید ترافیک داخلی استفاده کند، باید حتماً سرورهای خود را به محل ساختمان شرکت زیرساخت که یک شرکت دولتی است منتقل کند یا می تواند در مراکز داده دیگر کشور هم سرورهایش را قرار دهد؛ اگر همه را مجبور کنیم سرورهای خود را به شرکت ارتباطات زیرساخت منتقل کنند، پس این تعداد شرکت های خصوصی که قبلاً سرمایه گذاری کرده اند و مراکز داده به وجود آورده اند باید چه کنند و آیا این کار به معنی توسعه قلمرو بخش دولتی نیست؟

امکان ارسال محتوا به خارج از کشور را فراهم کنید
پژمانفر با اشاره به اظهارات وزیر ارتباطات مبنی بر اینکه علما و مراجع معظم قم خواسته اند پهنای باند اینترنتی کشور افزایش یابد افزود: در حالیکه در توضیحات بعدی مشخص شد آنچه علما و مراجع خواسته اند، ایجاد امکان ارسال محتوا به خارج از کشور بوده است و منظور افزایش پهنای باند ورودی کشور نیست.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دکتر واعظی در کمیسیون در مورد انتقاد مراجع عظام از وضع اینترنت اشاره کرد افزود: برای مثال مراجعی نظیر آیت الله جوادی آملی از وزیر ارتباطات خواسته اند که امکان ارسال حجم زیاد مطالب و فیلم ها و نوارهایی که از کلاسهای درس آن ها وجود دارد و طلاب خارجی و علاقمندان در خارج از کشور طالب آن هستند را به دنیا فراهم کند. این درحالی است که سوال اینجانب مربوط بود به این موضوع که چرا قبل از اجرایی شدن شبکه ملی اطلاعات، پهنای باند اینترنت بین المللی را افزایش داده اید.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه دریافت اطلاعات از خارج کشور بسیار بیشتر از ارسال به خارج کشور است و معمولاً کارشناسان می گویند دوسوم پهنای باند کشور در سمت ارسال خالی است، ادامه داد: اما به نظر می رسد وزیر ارتباطات فکر می کند کشور ما در ارسال اطلاعات به خارج کشور هم با کمبود پهنای باند مواجه است و یا اینکه فکر می کند اعضای کمیسیون های مجلس تفاوت این دو را متوجه نمی شوند.

پژمانفر با بیان اینکه به دلیل آنکه از پاسخ وزیر قانع نشدم سوال خود را در صحن مجلس دنبال می کنم افزود: انتظار می رود مدیران دیگر وزارتخانه هم پاسخگویی لازم را داشته باشند و به نمایندگان مجلس و اعضای شورایعالی فضای مجازی پاسخ دهند.

مرجع : خبرگزاری مهر

تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۷ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۶:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: افتانا]
[مشاهده در: www.aftana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن