واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مدیرکل ورزش و جوانان: ورزش عامل بازدارنده در برابر ناهنجاریهاست کرمان - ایرنا - مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان گفت: ورزش، عامل بازدارنده ای در برابر فعالیت های پرخطر و هنجارشکن است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان، محمود محمودی نیا روز سه شنبه در دیدار با مدیر کل زندان های استان کرمان افزود: باید از همه ابزار در راستای تعامل و تقویت ارتباط جامعه با ورزش استفاده کرد.
وی گفت: اگر بتوانیم با ایجاد زیرساخت ها و فراهم سازی شرایط زمینه گرایش جامعه جوان و سایر اقشار جامعه به ورزش را ایجاد کنیم می توان گفت جامعه ما در مسیر خود دچار انحراف و لغزش نخواهد شد چرا که وقتی همه اقشار جامعه لذت ورزش را می چشند دیگر حاضر به از دست دادن این لذت نخواهند شد.
محمودی نیا بیان کرد: یکی از ارکان اصلی حضور جوانان در عرصه ورزش خانواده است در واقع در این محیط است که باید جوان به ورزش کردن تشویق شود و پس از آن محیط های دیگری همچون مدرسه و دانشگاه هستند که می توانند در این زمینه به خانواده ها کمک کنند.
وی تصریح کرد: باید همه دستگاه ها و نهادها با حضور در کنار جامعه ورزش در این زمینه یاری رسان شوند.
وی گفت: اتحاد و همدلی همواره موفقیت های زیادی را برای ما به دنبال داشته است و اگر با برنامه ریزی و همدلی حرکتی را آغاز کنیم این تلاش بی ثمر نخواهد بود و حاصل آن افزایش سلامت جسمانی و روانی جامعه و کاهش آسیب های اجتماعی خواهد بود.
مدیرکل اداره زندان های استان کرمان هم در این دیدار گفت: ورزش رکن اصلی کاهش آسیب های اجتماعی و نابهنجاری هاست.
علی ولی نیا ادامه داد: برنامه نداشتن در ورزش و آماده نساختن فضا و بستر لازم برای پر کردن اوقات فراغت جوانان می تواند مخاطرات و آسیب های جدی و غیر قابل جبرانی را به جامعه و خانواده ها وارد کند.
وی اظهار کرد: اگر نگاه خود را معطوف به بخش ورزش و جوانان کنیم می توانیم با برنامه ریزی و صرف بودجه هایی در برابر بسیاری از معضلات و آسیب ها جامعه را بیمه کنیم.
وی گفت: جوانان زیادی را دیده ام که هرگز جایگاهشان در زندان نیست و می توانستند برای خود افرادی موفق و صاحب منسب شوند اما بنا به دلایلی از جمله مشکلات اقتصادی و نبود برنامه برای اوقات فراغت در مسیر زندگی به انحراف دچار و راهی زندان شده اند.
ولی نیا با اشاره به اهمیت و جایگاه ورزش در افزایش سلامت جسمانی در جامعه، بیان کرد: یکی از ابعاد مورد توجه جوامع به ورزش مسائل روحی و روانی است و توسعه ورزش و ایجاد فرهنگ سلامت با ورزش می تواند علاوه بر ریشه کن ساختن بسیاری از بیماری ها موجب از بین رفتن بسیاری از آفت ها و آسیب های اجتماعی شود.
وی خاطرنشان کرد: نباید سرمایه گذاری در ورزش هزینه تلقی شود بلکه با این سرمایه گذاری می توانیم دیوارهای سخت و سنگینی را در برابر آسیب ها و تهاجم های دشمن ایجاد کنیم، پس بهتر است مسئولان و تصمیم گیرندگان به جای هزینه کردن در اماکنی همچون بیمارستان ها و زندان ها بودجه و اعتبارات را به سمت و سوی توسعه ورزش در ابعاد همگانی و قهرمانی هدایت کنند.
ولی نیا، رکن اصلی و اساسی کاهش معضلات و آسیب های اجتماعی را ورزش دانست و گفت: مسئولان باید به فکر فراهم کردن زیر ساخت های مناسب برای توسعه ورزش باشند زیرا ورزش علاوه بر ایجاد محیط های شادی و نشاط و سرگرمی می تواند در بخش های مختلف انرژی و شادی را به بدنه جامعه تزریق کند.
مدیرکل زندان های استان با اعلام خبری مبنی بر ایجاد سالن ها و اماکن ورزشی اختصاصی مردان و زنان در زندان مرکزی و برخی زندان های شهرستان ها گفت: نگاه ما در زندان، اصلاح و تربیت است و با ورزش می توان در این مسیر حرکت و خیلی از آسیب ها و معضلات را ترمیم کرد.ک/1
8154
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
17/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]