واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ تير ۱۳۹۳ (۱۵:۱۹ب.ظ)
کريمي فر مطرح کرد: آموزش و پرورش درمقابله با آسيب هاي اجتماعي نقش ارشادي و هدايت گري دارد مدير کل آموزش و پرورش لرستان گفت : آموزش و پرورش گسترده ترين و مهمترين دستگاه کشور است که در رفع چالشها و مقابله با آسيب هاي اجتماعي و خنثي کردن توطئه ها و جنگ نرم دشمن مي تواند تاثير گذار باشد .
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر گودرز کريمي فر در کميته مراقبت در برابر آسيب هاي اجتماعي فزود : در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي بايد به نهادينه کردن فرهنگ و باورهاي اعتقادي نسل جوان و نوجوان پرداخت .
کريمي فر با اشاره به هجمه هاي مخرب فرهنگي دشمنان و حمله نرم فرهنگي به باورها و انديشه هاي نسل جوان از ضرورت کار فرهنگي در دستگاههاي فرهنگي و آموزشي سخن گفت .
وي با اشاره به نامگذاري سال جديد از سوي رهبر فرزانه انقلاب تحت عنوان "سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي " خاطر نشان کرد : بايد با تعامل و همفکري نسبت به تنوير افکار نسل آينده ساز و آشنا ساختن آنان با ارزش هاي متعالي اسلام مبادرت کرد
کريمي فر تاکيد کرد : همواره و در هر مسئله اجتماعي، پيشگيري بسيار مفيد و مؤثرتر و کم هزينهتر از درمان مي باشد. لذا بايد تلاش کرد تا جوانان را در برابر آسيب هاي اجتماعي واکسينه کرد .
مدير کل آموزش و پرورش لرستان با اشاره به جايگاه مهم و حساس اداره مراقبت در برابر آسيب هاي اجتماعي گفت : آموزش و پرورش رسالت و مسئوليت سنگيني بر عهده دارد و بايد تلاش شود تا با همکاري و همفکري ساير ادارات و نهادها و اولياء و مربيان آسيب هاي اجتماعي را به حداقل رساند .
کريمي فر اضافه کرد : محصولات و بسته هاي فرهنگي مناسب ابزار مهمي براي آشنا ساختن دانش آموزان در برابر آسيب هاي اجتماعي به شمار مي روند و بر اهميت نقش مشاوران در آگاهي دادن به دانش آموزان تاکيد کرد .
وي هم چنين تاکيد کرد : بايد دوره هاي ضمن خدمت با محوريت مقابله با آسيب هاي اجتماعي برگزار شود و شوراي تحقيقات آموزش و پرورش هم رسالت خود را در اين مورد به خوبي انجام دهد .
درادامه فريد بهرامي معاون تربيت بدني و سلامت آموزش و پرورش لرستان هم در ادامه اين جلسه به تشريح برنامه هاي آموزشي پيشگيرانه براي دانش آموزان پرداخت و گفت : اين برنامه ها در چهار محور خلاصه مي شوند: اجراي طرح مهارت هاي مراقبت از خود در آموزشگاههاي دوره ابتدايي که به منظور غني سازي و تکميل آموزش هاي پايه دانش آموزان دوره ابتدايي در زمينه مهارت هاي ارتباط اجتماعي و تصميم گيري ، طراحي و اجرا مي شود. ، اجراي طرح مهارت هاي مقابله اي در مدارس دوره متوسطه اول : که با رويکرد آموزش آداب و مهارت هاي زندگي ، در دوره متوسطه اول اجرا مي شود. ، اجراي طرح مدارس عاري از خطر در مدارس دوره متوسطه دوم : که با تمرکز بر پيشگيري از گرايش دانش آموزان به رفتارهاي پرخطر و در دوره متوسطه دوم اجرا مي شود و اجراي طرح مدارس مراقب محور در آموزشگاهاي دوره هاي مختلف تحصيلي : که به شيوه اجتماع – محور و به منظور پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي ، اعتياد و رفتارهاي پرخطر اجرا مي شود .
بهرامي هم چنين به برنامه هاي فرهنگي آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت : برگزاري نمايشگاه هاي سيار پيشگيري در سطح مدارس : که با هدف آگاه سازي دانش آموزان و ايجاد جريان فرهنگي پيشگيرانه در مدارس دوره متوسطه کشوراجرا مي شود که مطابق آن ، پوسترهاي فرهنگي – پيشگيرانه بصورت سيار در مدارس به نمايش گذاشته مي شود ، برگزاري جشنواره دانش آموزي نوجوان سالم : که با هدف اطلاع رساني و آگاه سازي در زمينه رفتارهاي پرخطر ، توانمندسازي ، ظرفيت سازي و جلب مشارکت نوجوانان براي ترويج زندگي سالم و استفاده از ظرفيت همسالان در زمينه ترويج زندگي سالم در قالب مقاله ، عکس و فيلم کوتاه برگزار مي شود و برگزاري جشنواره هاي فرهنگي – هنري به منظور ايجاد جريان هاي فرهنگي در زمينه پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي ، بويژه تجليل از دانش آموزان ، کارکنان و والدين فعال در اين زمينه و بخصوص در مناسبت هايي چون هفته مبارزه با موادمخدر اجرا مي شود .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]