محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852367869
4 گام دلواپسی، منتقدان تندروی دولت برای عصبانی کردن روحانی /دلواپسهایی که ظریف خندان را دوست ندارند و پشت سنگر استیضاح کمین کردهاند
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
4 گام دلواپسی، منتقدان تندروی دولت برای عصبانی کردن روحانی /دلواپسهایی که ظریف خندان را دوست ندارند و پشت سنگر استیضاح کمین کردهاند
روی کار آمدن اعتدالگرایان اگرچه با استقبال جریانات سیاسی از اصلاحطلب تا اصولگرایان سنتی همراه شد اما وکیلالدولههای سابق را دلواپس و نگران کرده است.
به گزارش نامه نیوز؛ دلواپس ها که آمدند، دلاورها و دل آرام ها را هم به دنبال خود آوردند، دل هایی که این روزها یا در نقد دولت می تپد یا در حمایت از دولت. دلواپسان اما گویی قرص و محکم تر و با انگیزه تر پا به میدان دلواپسی برای دولت نهاده اند که به هیچ نصیحت و خواهش و هشداری آرام نمی گیرند و پرجنب و جوش و پرهیاهو در وسط میدان نقد و انتقاد به دولت ایستاده اند.
یک روز مذاکرات هسته ای آنها را دل نگران می کند، روزی دیگر هم صفهای سبد کالا و یارانهای که دولت پیش در جیب مردم می گذاشت و نمی خواهند این میراث برجای مانده از رییس جمهور محبوب شان در این دولت کنار گذاشته شود. یک روز هم وزرا و معاونان دولت بساط دلواپسی را برای این عده پهن میکنند. ماجرای این روزهای شیخ حسن روحانی و دولتش با این دلواپسان هرچه که جلوتر میرود مرد صبور پاستور را وادار به موضع گیری میکند، آنگونه که گاهی از دایره صبوری بیرون بیاید و انتقاداتی را روانه آنها کند.
روحانی آمد؛ توپخانه منتقدان روشن شد!
روی کار آمدن حسن روحانی برای طیفی از سیاسیون خوشایند نبود، طیفی که در 8 سال گذشته، میدان دار اصلی شده بودند، همان زمان که اصلاح طلبان به گوشه ای نشسته بودند و سنتی های اصولگرا سکوت مصلحتی را در قبال دولتی که معتقدند بودند دیگر در ریل حرکت نمی کند و نواصولگرایانی که علیه بزرگان و پدران خود شورش کرده بودند، در پیش گرفته بودند.
طیفی که سودای ریاست دولت یازدهم را نیز در سر می پروراندند اما شیخ حسن روحانی به یکباره از پیله سکوت بیرون آمد و توانست کلید پاستور را از آن خود کند. راه یافتن روحانی به ساختمان سفید پاستور که فضای سیاسی را برای اصلاح گرایان از یک سو و عقلای اصولگرایی از سوی دیگر فراهم کرده بود، آنقدر برای آنها سنگین آمده بود که بخواهند از هر کانالی فشار بر دولت را دستور کار خود قرار دهند، از همین رو بود که از همان روزهای نخست توپخانه انتقادات خود علیه دولت را روشن کرده و هر روز آتش آن را بیشتر و بیشتر کردند.
کابینه اعتدالی؛ اولین گام دلواپسی
«زیر سقف دولت یازدهم از همه جناح ها حضور دارند.» این جمله ای بود که حسن روحانی در کنفرانس خبری یک سالگی دولتش بیان کرد تا پاسخی باشد به یک سال نقد و انتقاد به او که چرا اصلاح طلبان بعد از 8 سال به پاستور راه یافته اند. شاید آن روزی که حسن روحانی کابینه خود را در روز تحلیف تقدیم مجلس کرد کمتر کسی تصور می کرد بسیاری از اصلاح طلبانی که در آن لیست گنجانده شده بودند به کابینه روحانی راه یابند. افرادی چون زنگنه، آخوندی، ربیعی از جمله وزرایی بودند که بیش از دیگر وزرای پیشنهادی و اصلاح طلب روحانی در تیررس عدم رای اعتماد از سوی مجلس قرار داشتند. لاریجانی اما برگ برنده ای بود که روحانی به خوبی برای بستن کابینه اش از آن بهره برد و توانست با کمک لابی های رییس مجلس و همراهانش چون باهنر، جلالی و جهانگیرزاده مجوز ورود بسیاری از وزرای اصلاح طلبش را به پاستور از مجلس بگیرد. مجوزی که آسان به روحانی داده نشد. چه آنکه جلسات رای اعتماد به کابینه خصوصا آنجا که پای افرادی چون زنگنه، آخوندی، نجفی، میلی منفرد و ...به میان می آمد،به محلی برای کشاکش بین پایداری ها و طیف ایثارگران و رهپویان مجلس با طیف رهروان ولایت تبدیل شد. کشاکشی که در مواردی چون عدم رای اعتماد به نجفی و میلی منفرد برد را به اردوگاه پایداری های منتقد دولت برد و در مواردی چون رای اعتماد به زنگنه و آخوندی برد را نصیب رهروان ولایت کرد.
وکیل الدوله های دولت سابق که حال دیگر منقدان سرسخت رییس جمهور فعلی شدهاند، اما از تک و تا نیفتادند و وقتی نتوانستند مانع ورود این وزرا به کابینه شوند، با در اختیار داشتن 100 رای، بازی های سیاسی را در صحن بهارستان علیه دولت تدارک سازی کردند. بازی هایی از جنس رای ندادن سه باره به وزیر ورزش تا سوالهای پی در پی از وزرا و کشاندن آنها به کمیسیون ها و صحن مجلس. منتقدان خط و نشان ها را به دادن کارت زرد به برخی وزرای دولت در طول عمر یک ساله دولت هم کشاندند تا ثابت کنند در دلواپسی پایدارند.
مذاکرات هستهای و خشم دلواپسان از ظریف خندان!
ظریف دولت با آن خندههای همیشگیاش اگرچه تبدیل به دیپلماتی محبوب برای ایرانیان شده است، اما مغضوب برخی بهارستان نشینان هم هست. بهارستان نشینانی که آنقدر بر طبل مخالفت با او کوبیدند که حال دیگر اگر پا به صحن بهارستان هم میگذارد آن لبخند معروف را همراه خود نمیبرد و از دیپلمات خندان تبدیل به یک دیپلمات سرد و خشک می شود.
مذاکرات هسته ای اما همان نقطه وصلی بود که ظریف دولت را به وکیل الدوله های سابق و منتقدان امروز رساند. توافقنامه زودهنگام ژنو بین ایران و 5+1 در عمر 100 روزگی دولت اگرچه دستاوردی بزرگ برای دولت محسوب می شد و بن بست 10 ساله مذاکرات هسته ای را شکست اما بودند افرادی که از همان ابتدا از باج دادن و وادادگی هسته ای و سازش و...سخن می گفتند. منتقدانی از جنس همان منتقدانی که در ایام تبلیغات انتخاباتی سعید جلیلی را نماد مقاومت هسته ای و روحانی را نماد سازش معرفی میکردند.
منتقدان هستهای دولت حتی آنجا که رهبری نظام مذاکره کنندگان را فرزندان انقلاب نامیدند باز هم دست از مخالفت برنداشتند و بارها و بارها رییس دستگاه دیپلماسی و دیگر مذاکره کنندگان را به مجلس کشاند. ظریف هم گرچه ابتدا از در همراهی و تعامل وارد شد اما آنجا که با این خواسته نمایندگان روبرو شد که جزئیات مذاکرات ژنو را علنی کند هشدار داد تا پای استیضاح می رود اما جزئیات را علنی نخواهد کرد. همین مشی دیپلماتیک و قاطعانه ظریف بود که خشم منتقدان را بیشتر کرد و طرح استیضاح از او را کلید زدند. طرحی که بی شک با لابی های پشت پرده از دستور کار خارج شد اما رابطه ظریف با مجلسی ها را در کوتاه مدت غبارآلود کرد.
منتقدان هسته ای که حال دیگر نام دلواپسان را بر خود نهادهاند، همچنان دل پری از ظریف و مذاکرات هسته ای دارند. آنچنان که از هر بهانه و تریبونی در نقد سیاست های هستهای دولت بهره میگیرند. واژه «دلواپسیم» از پس همین انتقادات هسته ای به ادبیات سیاسی و روزمره بین دولت و منتقدانش وارد شد. دلواپسهایی که حال یاد گرفتهاند فشار به دولت را نباید فقط از کانال هستهای دنبال کنند و باید به دیگر سنگرها هم نفوذ کنند.
دلواپسها دوست دارند مردم یارانه بگیر بمانند!
یارانه را محمود احمدی نژاد در جیب مردم گذاشت، یارانه ای که قرار بود همان پول نفتی باشد که بر سر سفره مردم بیاید تا شاید گره ای کوچک از گرههای کور اقتصادی و معیشت مردم را بگشاید. 45 هزار و پانصد تومانی که به اذعان بسیازی از اقتصاددانان و سیاسیون در جیبی گذاشته شد و از چندبرابر آن از جیب دیگر مردم برداشت شد.
و حسن روحانی از جمله منتقدان اصلی سیاستهای یارانهای دولت بود. شاید از همین رو بود که آن روزها که روحانی نیز به مثابه دیگر کاندیداهای ریاست جمهوری وعدههای اقتصادی به مردم را یکی بعد از دیگری می داد یکی از دغدغههای اصلی خود را بر اصلاح قانون هدفمندی یارانهها و قرار دادن آن در ریل حرکتی درستش بیان کرد.
در همین راستا بود دولت یازدهم در اولین بودجه تقدیمی اش به مجلس نیز تلاش کرد روند اجرای فاز دوم هدفمندی را به شکلی درست و براساس قانونی که هیچگاه احمدی نژاد به آن تن نداده بود اجرا کند تا اگر فاز اول باری از تورم و رکود و گرانی را به مردم و جامعه تحمیل کرد، فاز دوم لااقل آن بار را از دوش مردم بردارد.
دولت یازدهم اما در مسیر یارانهای خود از مردم خواست کسانی که نیازی به یارانه نقدی ندارند خودشان انصراف دهند. درخواستی که چندان از سوی مردم مورد اقبال قرار نگرفت تا بهانه را به دست منتقدان دولت بدهد. منتقدانی که همچنان معتقد هستند یارانه نقدی تصمیمی درست از سوی دولت احمدی نژاد بود و پرداخت آن به مردم باید ادامه یابد.
دلواپسان به سنگر استیضاح رسیدند!
منتقدان دولت در یک سال اخیر نشان داده اند به هیچ وجه حاضر به عقب نشینی نیستند و در مدت زمان باقیمانده تا پایان مجلس دهم از هر ابزاری برای در تنگنا قرار دادن دولت استفاده خواهند کرد. این روزها ابزار استیضاح بازهم به کمک آنها آمده است و فرجی دانا اولین وزیری که گویی قرار است زیر گیوتین استیضاح برود.
حضور فرجی دانا گرچه با اما و اگرهای زیادی در دولت همراه بود اما درنهایت او توانست با رایی نه چندان بالا و با تاخیر نسبت به وزرای قبلی روانه پاستور شود. وزیرعلوم اصلاح طلب اما از همان روزهای اول تیغه انتقادات را بر گلوی خود حس کرد تا بداند پا به وزارتخانه ای نهاده است که قرار نیست آرامش را برای او بهمراه آورد. عزل و نصب های وزیر، از همان ابتدا خشم تندروها را برانگیخت چه آنکه بسیاری از هم طیفان خود را دیگر در راس دانشگاه ها نمی دیدند. درگیری بین وزیر علوم روحانی و منتقدان آنجا بالا گرفت که بحث اعطای بورسیه های غیرقانونی در دولت سابق رسانهای شد تا پرده از تخلفی بزرگ در دولت احمدینژاد برداشته شود. تخلفی که از قضا پای برخی از همین منتقدان امروز دولت را در دریافت بورسیه به میان آورده بود.
وارونگی عالم سیاست آنجا مشهود میشود که وزیری که باید به خاطر افشای این اقدامات غیرقانونی مورد تقدیر قرار گیرد، به پای میز استیضاح کشیده میشود. دلواپسانی که نام برخی از آنها در لیست همان بورسیه های غیرقانونی است آنقدر عصبانی هستند که عزم خود را بر استیضاح فرجی دانا تا مرحله آخر بگذارند. گرچه علی اقای لاریجانی و دستیارانش در مجلس هم بیکار ننشستند و همچنان بر عهد همراهیشان با دولت ماندند و توانستند بعد از جلسه با استیضاح کنندگان، استیضاح را برای یک ماه به تاخیر بیندازند اما اینکه ماجرای استیضاح فرجی دانا و منتقدان دولت ختم به خیر شود هنوز معلوم نیست.
در کنار فرجی دانا، وزرای نیرو، آموزش و پرورش، فرهنگ، کشور و اقتصاد نیز در تیررس استیضاح نمایندگان قرار دارند. اسیتضاح هایی که گویی قرار است در آب نمک خوابانده شوند و یکی یکی به روی میز علی لاریجانی گذاشته شوند.
1393/4/17
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]
صفحات پیشنهادی
سرمقاله ظریف در لوموند: من و آقای روحانی پشت میز مذاکره ایم و چیزی برای مخفی کردن نداریم
سرمقاله ظریف در لوموند من و آقای روحانی پشت میز مذاکره ایم و چیزی برای مخفی کردن نداریم سیاست > دیپلماسی - ایسنا نوشت وزیر امور خارجه کشورمان اعلام کرد که در صورت تلاش غرب برای ایجاد راه حل وسطی که مرضی الاطراف باشد ایران آماده تحقق پیشرفت در مذاکرات هستهایانتقاد از علنی شدن نامه محرمانه جامعه مدرسین به روحانی: علنی کردن نامه کار غیراخلاقی است/ نمی خواهیم دولت تضعی
انتقاد از علنی شدن نامه محرمانه جامعه مدرسین به روحانی علنی کردن نامه کار غیراخلاقی است نمی خواهیم دولت تضعیف شود حجت الاسلام والمسلمین محمد غروی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از علنی شدن خبر ارسال نامه محرمانه این تشکل به دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری انتقاد کرد و خبر دادظریف و اشتون در ششمین روز مذاکرات دیدار کردند
سیاسی سیاست خارجی ششمین مذاکرات هسته ای وین ظریف و اشتون در ششمین روز مذاکرات دیدار کردند کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه رایزنی های دو جانبه خود را در وین از دقایقی پیش آغاز کردند به گزارش خبرنگار مهر در ادامه رایزنی های تیمروحانی : دیدار با جانبازان توفیق بزرگی برای دولت تدبیر و امید است
دیدارییس جمهوری با حاجیه خانم وهاب زاده کفاش جانباز 70 درصد روحانی دیدار با جانبازان توفیق بزرگی برای دولت تدبیر و امید است تهران- ایرنا- رییس جمهوری عصر چهارشنبه با حضور در منزل حاجیه امینه وهاب زاده کفاش جانباز 70 درصد با تجلیل از فداکاری زنان ایرانی بویژه در دوران هشت سآقای مطهری در هنگام عصبانیت سخن نگویید
آقای مطهری در هنگام عصبانیت سخن نگویید مطهری سرمقاله نویس رسالت فکر میکند اگر کسی انتقادی به نظام داشت باید به نحوی حذف شود به این معنی که یا ساکت بماند یا به حصر خانگی دچار مرگ زودرس تدریجی شود به این مطلب امتیاز دهید به گزارش جام نیوز روزنامه رسالت در سرمقاله خود نوشپیام فیسبوکی عبدالرضا داوری خطاب به روحانی؛ شما دولت دوازدهم را به دکتر احمدی نژاد ما تحویل خواهید داد / 1110
پیام فیسبوکی عبدالرضا داوری خطاب به روحانی شما دولت دوازدهم را به دکتر احمدی نژاد ما تحویل خواهید داد 1110 روز منتظر می مانیم ما تنها باید ۱۱۱۰ روز منتظر بمانیم به گزارش نامه نیوز عبدالرضا داوری چهره رسانهای نزدیک به احمدینژاد و مدیرمسوول سابق روزنامه شهروند در دولت دهم درنشست گام دوم قانون هدفمند کردن یارانه ها و بنزین
نشست گام دوم قانون هدفمند کردن یارانه ها و بنزیننشست گام دوم قانون هدفمند کردن یارانه ها و بنزین با حضور سید سجاد حسینی و جلیل سالاری در خبرگزاری فارس برگزار شد عکس امید وهاب زاده 1393 04 08 - 16 16 دریافت کل گزارش تصویریحسن روحانی: دولت به وعدههای خود وفادار است
حسن روحانی دولت به وعدههای خود وفادار است رئیس جمهور در نشست مشترک هیئت دولت و استانداران سراسر کشور اعلام کرد که دولت خود را موظف میداند که پاسدار رأی مردم بوده و به وعدههای خود وفادار باشد به این مطلب امتیاز دهید به گزارش جام نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاستاز سوی روحانی صئرت گرفت ابلاغ قانون عضویت دولت ایران در کارگروه بینالمللی پزشکی نظامی (ICMM)
از سوی روحانی صئرت گرفتابلاغ قانون عضویت دولت ایران در کارگروه بینالمللی پزشکی نظامی ICMM رئیسجمهوری در راستای اجرای اصل 123 قانون اساسی قانون عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در کارگروه بینالمللی پزشکی نظامی ICMM را برای اجرا ابلاغ کرد به گزارش حوزه دولت خبرگزاری فارس به نمصباحیمقدم: حمایت جامعه روحانیت از دولت یازدهم به قوت خود باقی است
دوشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۷ سخنگوی جامعه روحانیت مبارز با اشاره به اعلام حمایت جامعه روحانیت و آیتالله مهدوی کنی از دولت یازدهم در ابتدای فعالیت آن گفت که این حمایت همچنان به قوت خود باقی است حجتالاسلام و المسلمین غلامرضا مصباحیمقدم در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری داندانشگاه آزاد هم به دولت روحانی اقتدا کرد!
دانشگاه آزاد هم به دولت روحانی اقتدا کرد معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد از عدم تغییر ساعت کاری این دانشگاه در ماه مبارک رمضان خبر داد به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس گیشه جام نیوز سیدمحمد ابریشمینیا معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد در خصوص ساعت کاری دانشگاهخجسته به فارس خبر داد تهیه طرح مجلس برای الزام دولت به برقی کردن موتورسیکلتها
خجسته به فارس خبر دادتهیه طرح مجلس برای الزام دولت به برقی کردن موتورسیکلتهارئیس کمیسیون امور شوراهای مجلس با تأکید بر اینکه 25 درصد تلفات ناشی از حوادث رانندگی را موتورسواران تشکیل میدهند از تهیه طرح مجلس برای الزام دولت به برقی کردن موتورسیکلتها خبر داد امیر خجسته نمایندهکریمی اصفهانی: انتقاد اصولگرایان از برخی انتصابات دولتی به روحانی/ در دولتهای گذشته از راس تا ذیل افراد را تغ
کریمی اصفهانی انتقاد اصولگرایان از برخی انتصابات دولتی به روحانی در دولتهای گذشته از راس تا ذیل افراد را تغییر میدادند عضو شورای مرکزی جبهه پیروان خط امام و رهبری به جزئیات بیشتری از دیدار تعدادی از اصولگرایان با رئیس جمهور پرداخت و گفت در این دیدار تعدادی از اصولگرایان از بعلمای برجسته اهل سنت سیستان و بلوچستان اقدامات داعش را در عراق محکوم کردند گروهک فریبخورده و تروریستی داعش
علمای برجسته اهل سنت سیستان و بلوچستان اقدامات داعش را در عراق محکوم کردندگروهک فریبخورده و تروریستی داعش خوارج قرن هستند دولتهای اسلامی برای مبارزه به پا خیزندعلمای برجسته اهل سنت سیستان و بلوچستان با صدور بیانیهای اعلام کردند هرگونه تفکر و اقدام تکفیری که منجر به تخریب چروحانی:هیچ بندزنی نمیتواند کاسه شکسته تحریم را به حالت اول برگرداند/دولت هیچ تصمیم فردی نمی گیرد
روحانی هیچ بندزنی نمیتواند کاسه شکسته تحریم را به حالت اول برگرداند دولت هیچ تصمیم فردی نمی گیرد سیاست > احزاب و شخصیتها - رئیسجمهور با حمایت از تیم مذاکره کننده هسته ای گفت کاسه تحریم شکسته شده است حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی در مراسم بزرگداشت روز صنعتتذکر حداد نسبت به حضور فتنهگران در دولت/ روحانی: طبق قانون عمل میکنیم
تذکر حداد نسبت به حضور فتنهگران در دولت روحانی طبق قانون عمل میکنیم عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگریان از تذکر رئیس فراکسیون متبوعش نسبت به حضور برخی از افراد مرتبط با فتنه ۸۸ در ضیافت افطاری رئیسجمهور خبر داد و گفت که روحانی نیز در سخنانی به رفتار قانونی دولت تاکید کرده استدر دولت احمدینژاد کتابها را حبس میکردند!
در دولت احمدینژاد کتابها را حبس میکردند علیرضا بهنام میگوید وضعیت ممیزی در دولت جدید سامان یافته اما در دولت قبل کارها انجام نمیشد و بیآنکه جوابی درباره مجوز کتابها داده شود آنها در وزارت ارشاد حبس میشدند خبرگزاری ایسنا علیرضا بهنام میگوید وضعیت ممیزی در دولت-
گوناگون
پربازدیدترینها