تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هنگام بى نيازى شكر مى گزارد و منافق هرگاه بى نياز شود طغيان مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872000660




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فارس گزارش می‌دهد بازدید مسئولان شهرستان لنده از روستای مونه و دیدار با اهالی این روستا+تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش می‌دهد
بازدید مسئولان شهرستان لنده از روستای مونه و دیدار با اهالی این روستا+تصاویر
مسئولان شهرستان لنده با حضور در روستای مونه از توابع بخش موگرمون با اهالی این روستا دیدار و مشکلات آنها را بررسی کردند.

خبرگزاری فارس: بازدید مسئولان شهرستان لنده از روستای مونه و دیدار با اهالی این روستا+تصاویر



به گزارش خبرگزاری فارس از لنده، روستای مونه در 5 کیلومتری مرکز بخش موگرمون و 12 کیلومتری مرکز شهرستان لنده قرار دارد. بعد از ظهر امروز در راستای سفرهای مسئولان به روستاها و بررسی مشکلات، مسئولان با اهالی روستای مونه دیدار و مشکلات این روستا را بررسی کردند. در ابتدای این دیدار مردم روستا به ارائه مشکلات خود پرداختند. آنها مهمترین مشکلات خود را راه ارتباطی خواندند و یادآور شدند: جاده ارتباطی روستای مونه قریب به سه سال است که تغییر یافته و پروژه‌ آن بیش از 95 درصد پیشرفت فیزیکی داشته ولی متأسفانه در اواخر سال 91 بنا به دلایل مختلف ادامه این پروژه با مشکلاتی رو به رو شده که هم اکنون مردم چشم انتظار تحرک مسئولان هستند. آنها با اشاره به مشکلات و علل ادامه پروژه جاده لنده به مونه یادآور شدند: جاده‌ ارتباطی تنها با احداث دو دهنه پل آماده بهره‌برداری خواهد بود. مزیت‌های اجرایی شدن این پروژه علاوه بر حذف پیچ‌های خطرناک فاصله ارتباطی این روستا تا مرکز شهرستان را قریب به چهار کیلومتر کاهش می‌دهد. مردم روستا در ادامه از عدم اجرای طرح هادی در روستا سخن گفتند و یادآور شدند: تاکنون هیچ اقدامی در خصوص اجرای طرح هادی در روستا انجام نشده است. آنها به عدم رعایت اصول فنی در ساخت و سازها اشاره کردند و گفتند: به دلیل قدیمی‌ بودن و عدم رعایت اصول فنی و مهندسی در خانه‌های روستایی خطر تخریب منازل وجود دارد. مشکلات بهداشتی و درمانی از دیگر مطالبات مردم روستای مونه بوده که به گفته اهالی روستا تاکنون مشکلات فراوانی را برایشان به وجود آورده است. آنها به کوچه‌های تنگ و تاریک روستا نیز اشاره کردند و افزودند: وضعیت برق روستا و افت ولتاژ از مهمترین مشکلات روستا است که تاکنون منجر به سوختن بیش از چندین وسیله برقی در روستا شده و در این هوای گرم مردم را با مشکلات عدیده‌ای رو به رو ساخته است. مردم روستا به وضعیت نامطلوب خیابان‌ها و معابر روستا اشاره و یادآرو شدند: عدم روشنایی معابر و نامطلوب بودن کوچه‌ها و معابر روستا از مشکلات عدیده روستا بوده که چهره تاریک و زشتی به روستا بخشیده است. وضعیت نامطلوب ورودی‌های روستا و عدم پوشش شبکه‌های دیجیتال و موبایل در این روستا از دیگر مشکلات بود که باعث مهاجرت مردم از این روستا به شهر شده است. مردم به وجود بارگاه مقدس امام‌زاده سید عمادالدین ولی(ع) در روستا اشاره کردند و از مسئولان خواستند نسبت به بازسازی و مرمت آن اقدام کنند چراکه وجود این امام‌زاده در روستا خود جاذبه‌ای فرهنگی و گردشگری بوده که می‌تواند توسعه و عمران و آبادانی روستا را به همراه داشته باشد.









انتهای پیام/82013/ط30

93/04/16 - 16:01





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن