واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش میدهد
بررسی مشکلات روستاییان در ستاد راهبردی بیمه اجتماعی کرمانشاه
مشکلات روستاییان و عشایر در جلسه ستاد راهبردی بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر امروز با حضور مدیرعامل این صندوق در شهر کرمانشاه برگزار شد.
![خبرگزاری فارس: بررسی مشکلات روستاییان در ستاد راهبردی بیمه اجتماعی کرمانشاه خبرگزاری فارس: بررسی مشکلات روستاییان در ستاد راهبردی بیمه اجتماعی کرمانشاه](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1393/04/02/13930402000515_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، دومین جلسه ستاد راهبردی بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر ظهر امروز با حضور مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور، معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه، برخی از مدیران دستگاههای اجرایی و فرمانداران شهرستانهای استان کرمانشاه برگزار شد. فرماندار سرپلذهاب در این جلسه اظهار داشت: مشکلات فراوانی پیشروی صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر وجود دارد که برطرف کردن آن بر عهده تمام دستگاههای اجرایی است. میرزادمراد پیرو بیانگیزگی و عدم تمایل برخی از روستاییان و کشاورزان را مهمترین عامل کاهش جذب افراد در صندوق اجتماعی بیمه روستاییان، کشاورزان و عشایر دانست و افزود: عدم صدور دفترچه درمانی نیز از دیگر مشکلات این طرح محسوب میشود. به گفته وی، زنان نسبت به مردان کمترین سهم را در عضویت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر به خود اختصاص دادهاند و مهمترین علت آن نیز عدم دریافت مستمری بعد از فوت آنان توسط فرزندانشان است. این مسئول خاطرنشان کرد: دهیاران بهعنوان کارگزاران بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر تنها 2.5 درصد سهم بیمه را دریافت کرده که این امر نارضایتی اکثر آنان را درپی داشته است. پیرو از کارافتادگی 66 درصدی را لازمه بهرهمندی کشاورزان، روستاییان و عشایر از مزایای این طرح در صورت تشکیل کمیسیون پزشکی عنوان کرد. فرماندار جوانرود نیز در این جلسه اظهار داشت: 514 خانوار روانسری زیر پوشش صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر هستند و 12 هزار خانوار نیز از خدمات بیمهای بنیاد شهید و امور ایثارگران بهرهمند شدهاند. مصطفی عظیمی ادامه داد: عدم تشکیل کمیسیون پزشکی در راستای موضوع از کارافتادگی بیمهشدگان روستایی در استان کرمانشاه مهمترین مشکل پیشروی افراد است. وی طولانی بودن پروسه صدور کارتهای عضویت بیمه صندوق اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر، پایین بودن سطح سامانه ثبت اطلاعات کشاورزان و روستاییان و نبود کارگزاران قوی در زمینه بیمه اجتماعی از مهمترین مشکلات صندوق بیمه بهشمار میرود. فرماندار روانسر نیز در این جلسه اختیاری بودن بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر را از مشکلات عمده ترویج فرهنگ بیمه عنوان کرد و گفت: اطلاعرسانیهای درست و بهموقع میتواند بهترین راه جذب افراد در صندوق بیمه اجتماعی باشد. به گفته جلال صفری، استفاده از اقلام تبلیغاتی توسط فرمانداران در راستای ترویج فرهنگ بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر و اجرای طرح چهره به چهره با مردم زمینهساز حضور افراد در صندوق بیمه اجتماعی خواهد بود. این مسئول با بیان اینکه با کوچکترین اشتباه کارگزاران بیمهای مردم روستاها و کشاورزان اعتماد خود را نسبت به آنها از دست میدهند، افزود: جلب اعتماد مردم در این امر نیز از مهمترین اقدامات لازم به شمار میرود. فرماندار ثلاثباباجانی نیز در این جلسه اظهار داشت: در بخش اورامانات بیش از 10 هزار نفر در سامانه گرمسیری مشغول فعالیت بوده که مشمول طرح بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر هستند. رستگار یوسفی تصریح کرد: عدم حضور نمایندگان کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایری در میان روستاییان مهمترین عامل در کاهش جذب افراد در صندوق بیمه اجتماعی است. به گفته وی، اگر کارگزاران معرفی شده به روستاها بتوانند با بازاریابی درست و انگیزه بالا در جذب افراد تلاش کنند میتوانند عملکرد مناسبی داشته باشند. انتهای پیام/2700/الف40
93/04/02 - 16:55
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 256]