واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: آقای بذرپاش! پاشیدن بذر نفاق دردی را دوا نمی کند
مهرداد بذرپاش نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، یکسالی است که تلاش میکند به عنوان چهره مطرح اصولگرایی، خود را به صدر اخبار کشور برساند. در همین راستا عضو جبهه پایداری و معاون رییس جمهور سابق این روزها در مخالفت با دولت از هیچ اقدامی دریغ نمی کند.
آفتاب: سرویس سیاسی - پیام خلیلی- بذرپاش که در اوایل تشکیل دولت تدبیر و امید، اساسیترین ایراد خود به دولت را متوجه تجربه بالای کابینه دانست! در نطق میان دستور این هفته اعلام کرد این ژنرال ها برای حوالی جنگ جهانی اول مناسب بوده اند نه جنگ های معاصر و مدرن کنونی که نیاز به صبر و حوصله و تسلط به سلاح های مدرن می باشد.
وی در طول سال گذشته در مورد تمامی رویدادهای کشور مصاحبههای مختلف انجام داد. در حالی که مجلس، قانون حذف یارانه نقدی غیر نیازمندان را تصویب کرده بود در زمان ثبت نام متقاضیان یارانه نقدی در مصاحبه ای بر خلاف مصوبه مجلس خوشحالی خود را در مورد عدم انصراف مردم از دریافت یارانه اینطور اعلام کرد: طبق برآوردهای به عمل آمده تنها حدود ۷ درصد از سرپرستان خانوار برای ثبتنام یارانهها انصراف دادهاند لذا نیاز به این همه فشار به مردم برای انصراف از ثبتنام در مرحله دوم هدفمندی یارانهها نیست!
معاون سابق احمدی نژاد در ادامه به جای تقدیر از دولت به دلیل قانونمداری با بیان اینکه دولت برای کاهش ساعات کار اداری مشکل قانونی ندارد گفت: خوب است که همیشه قانون را برای آسایش و رفاه مردم تفسیر کنیم تا زندگی برای آنها آسانتر و شیرینتر شود. در حالی که ماده 78 قانون کار به صراحت اعلام میکند 44 ساعت کار در هفته برای کارمندان دولت الزامی است.
هنوز چند روزی از سخنان او در مورد تشویق دولت برای کاهش ساعات کار در ادارات نگذشته بود که وی در سخنانی کاملا معکوس در نطق روز یکشنبه مجلس، دولت را متهم به کم کاری کرد و گفت: در این دولت علاقه به تعطیلی زیاد یافت می شود باید فکر جدی اندیشیده شود وگرنه کشور متضرر خواهد شد!!!
تلاش مدیر عامل سابق سایپا برای مطرح کردن خود در ماه های اخیر به اینجا ختم نشده زیرا او در حوزه سیاست خارجی از نصب بیلبوردهای صداقت آمریکایی حمایت کرد و در مسایل مربوط به امور مذهبی گفت، نباید مردم را به زور به جهنم بفرستیم. وی در تجمع بسیجیان در اعتراض به قطعنامه پارلمان اروپا در مقابل سفارت یونان، دلواپس توافقنامه هستهای شد و به شدت از تیم هستهای انتقاد کرد و در ایفای وظیفه نمایندگی، همواره نام خود را به عنوان یکی از طراحان یا امضا کنندگان همیشگی استیضاح یا سوال از وزرا مطرح می کند.
حملات گاه و بیگاه معاون محمود احمدی نژاد در سال گذشته نشان از این داشت که وی یک جهش ژنتیکی انجام داده و به احتمال زیاد اهدافی را از این سلسله مصاحبهها تعقیب میکند به طوری که بررسی مصاحبههای او نشان میدهد او همانند احمدی نژاد در سال 83 و زمان تصدی گری شهرداری تهران میخواهد به عنوان صریح ترین منتقد دولت وقت، خود را معرفی کند البته با این تفاوت که احمدی نژاد این حملات را برای دستیابی به جایگاه ریاست جمهوری انجام میداد ولی به نظر میرسد بذرپاش این رفتار را به خاطر این انجام میدهد تا آرای 270 هزاری اش در انتخابات مجلس تهران (از مجموع چندین میلیون رای پایتخت)، کاهش پیدا نکند تا بتواند برای بار دوم درمجلس حاضر باشد.
نکته دوم اینکه وی در حالی مرتبا از سن کابینه انتقاد می کند که خود در سن 28 سالگی بدون حتی یک روز مدیریت اجرایی به مدیر عاملی دومین قطب صنعت خودروسازی کشور منصوب شد و دو سال بعد به ریاست سازمان ملی جوانان رسید. طی پلههای ترقی و پیشرفت آن هم به صورت یک شبه باعث شده وی در مقابل تجربه، تخصص و کارنامه قوی مدیریتی، جبهه بگیرد و اینبار در نطق میان دستور مجلس برای سرپوش گذاشتن به کارنامه مدیریتی خود، جوانگرایی از نوع جهشی و پرشی را نوعی افتخار تلقی کرده و کارنامه مدیریتی خود را تحت لقای جوانگرایی در نطقهای مجلس اینگونه توجیح کند: میانگین سنی افراد کابینه بالای 60 سال است که موجب خواهد شد با کابینه ای به شدت بی تحرک مواجه باشیم.
البته به اعتقاد بسیاری، یکی از دلایلی که بذرپاش را جزو طراحان و امضا کنندگان اصلی سوال از وزرا و استیضاح از وزیران علوم و آموزش و پرورش قرار می دهد نحوه اخذ مدارج علمی او میدانند. زیرا روزنامه شرق طی گزارشی در 28 مرداد سال 92 در مورد مدارک وی اعلام کرد: مهرداد بذرپاش با معدل کمتر از 13 از دانشگاه صنعتیشریف فارغالتحصیل شده و پس از انتخابات ریاستجمهوری و با موافقت شورای آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی نمرات مردودی وی در برخی دروس کارشناسی ارشد به قبولی تغییر کرد سپس با دستور وزارت علوم وقت، به عنوان تبدیل بورس خارج به داخل به عنوان دانشجوی دکترا در دانشگاه علامه طباطبایی پذیرفته شد.
هر چند مخالفتهای مداوم از طرحها و برنامههای دولت، تاکید بر کنار زدن تخصص و تجربه با عنوان جوانگرایی، اصرار بر تفسیر متفاوت از قانون... همگی نشانههایی از پیروی او از مشی سیاسی احمدی نژاد است ولی با توجه به اتفاقات روی داده به درستی معلوم نیست عضو جدید هیات ریسه مجلس آیا به فکر طی کردن راه محمود احمدی نژاد در عرصه سیاست است یا اینکه نماینده جوان مردم تهران با توجه عزم جدی اعتدال گرایان، اصلاح طلبان و اصولگرایان برای حضور در مجلس آینده نگران حفظ کرسی نمایندگی خود است.
مطالب مرتبط
پروژه غسل سياسي رييس جمهور سابق
به آدرس غلط مي روند...
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]