محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844661493
کرباسچی: راي روحاني افزايش یافته است
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: کرباسچی: راي روحاني افزايش یافته است
در واقع صحبت ايشان در افطاري هيات دولت ناظر به موفقيت دولت يا عدم موفقيت آن نبوده است. اينكه بخواهيم موفقيت دولت را ارزيابي كنيم، بايد بگوييم اين دولت در مورد مجموعه آن چيزي كه وعده داده يا در دوره انتخابات مطرح كرده ، خوب جلو رفته است.
کد خبر: ۴۱۳۹۴۶
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۳ - ۰۶:۳۴ - 07 July 2014
حسن روحاني در يك سال گذشته گاهي تند بوده و گاهي نرم. او در مراسم افطار شامگاه شنبه روي نرم خود را نشان داد، جايي كه از لزوم مسووليتپذيري و همينطور معذرتخواهي از مردم بابت وعدههاي عملي نشده سخن گفت. اين تصوير شايد در نگاه اول با آن حسن روحاني كه گهگاهي در مواجهه با منتقدان خود سخن ميگويد، چندان منطبق نباشد.
غلامحسين كرباسچي، دبيركل حزب كارگزاران سازندگي اما در گفتوگو با «اعتماد» ميگويد كه برخوردها و موضعگيريهاي روحاني در قبال منتقدان هم وجهي از مسووليتپذيري او است. مسووليتي كه وي براي تامين مطالبات عمومي در برابر سياستهاي طيفهاي تندروي سياسي پذيرفته است. كرباسچي همچنين معتقد است كه روحاني توانسته ارتباط راحتتري با رقباي خارجي در مقايسه با مخالفان داخلي برقرار كند كه اين هم از نفوذناپذيري اين طيفها ست.
صحبتهاي روز شنبه آقاي روحاني از نظر شما چه وجه سياسي دارد؟ به عبارتي چه معناي سياسي ميتوان از درون صحبتهاي آقاي روحاني برداشت كرد و وقتي رييسجمهوري چنين صحبتي را مطرح ميكند آيا پيام خاصي هم در دل آن وجود دارد؟
بخشي از اين صحبتها براي ما جاي خوشحالي دارد، از اين جهت كه به هر حال يك مدير ارشدي در قامت رييسجمهوري زمام كار را در اختيار گرفته است كه بعد از فاجعه مديريت هشت سال قبل از خود، به جاي مطرح كردن حرفهاي دروغ و آمارهاي خلاف واقع دادن، صريح و بيپرده به دولت و مردم و مسوولان بگويد كه ما مسووليتي داريم كه بايد در چهار سال آينده فلان كارها را انجام دهيم و در اين يك سال گذشته هم بايد قسمتي از اين كارها را بكنيم و اين يك سال گذشته است. بعد ميگويد بياييد ببينيم چه كردهايم و آيا براي شعارهاي خود كاري انجام دادهايم يا خير. و اگر كار نكردهايم بياييم و صادقانه از مردم عذرخواهي كنيم و اگر ارزيابي ديگري است بياييم آن را تجزيه و تحليل كنيم و به موقعيت واقعي خود اشراف داشته باشيم. اين يك وضعيت جديد و بديعي است كه سعي ميكند خود را به سيستم اجرايي كشور تحميل كند و خيلي هم به نظر من مثبت و سازنده است. ضمن اينكه در كار اجرايي الزاما نميشود بر اساس زمان تقسيم مساوي كرد. مثلا بگوييم اگر كسي پروژهيي دارد در يك چهارم زمان الزاما بايد يك چهارم پروژه اجرا شود. ممكن است در يك سال اول يك پروژه مقدمات اجراي آن فراهم شوند و در يك چهارم دوم يا سوم 80 درصد كار جلو برود.
به نظر شما اين دست موضعگيريها و رفتارها در جامعه باعث ايجاد چه زمينههايي خواهد شد؟ در همين حال چه خلأ مهمي ميتواند به واسطه چنين دست اظهاراتي ترميم يا پر شود؟
ميتوان به راحتي بر اساس عينيات و آمارهايي كه وجود دارد، ادعا كرد كه آقاي روحاني در بدترين شرايط بعد از انقلاب اداره دولت را به دست گرفته است. از لحاظ اقتصادي و عمراني و حتي به لحاظ فرهنگي و اجتماعي و اخلاقي جامعه ما در شرايط بسيار بدي بود. در اين هشت سال بحث كشور ما فقط بحث سقوط اقتصادي و سياست خارجي و لبه پرتگاه جنگ و اين طور مسائل نبوده، بحث اصلي اين بود كه در اين هشت سال شرايطي را به وجود آوردند كه يك فاجعه سقوط اخلاقي در جامعه شكل گرفت. از منظر همان مسائل اقتصادي هم بحث اصلي فقط تورم و سقوط ارزش پول ملي و امثال اينها نبود و نيست. در هشت سال دولت آقاي احمدينژاد ساختار اجرايي كشور ما ضربه خورد و مستهلك شد و مراكز تصميمگيري ما از بين رفتند. خود برخورد آقاي روحاني يك تعالي فرهنگي را در جامعه ما نويد ميدهد كه وارد دستگاه دولت هم ميخواهد بشود و مديران ما از آن حالتهاي آماردهي و گزارشدهيهاي خلاف و تاكيد بر حرفهاي نشدني دست بردارند و منطقي صحبت كنند تا امكان ايجاد اعتماد بين آنها و مردم به وجود بيايد و رابطه دولت – ملت يا رابطه حكومت و شهروند در راستاي اعتمادسازي ترميم شود. در يك جمله فكر ميكنم كه آقاي روحاني مهمترين كاري كه ميكند اين است كه تلاش دارد سياست و كار دولت را از آسمان به زمين بياورد و آن حالت قدسي را از كار دولت دور كند و به دولت معنايي زميني بدهد. يعني تصويري از دولت ايجاد كند كه همجنس مردم است، بايد مسووليت پذير باشد و همين طور احتمال دارد اشتباه كند و چون مسووليتپذير است، اشتباه خود را ميپذيرد و عذرخواهي ميكند. آقاي روحاني سعي دارد تا القا كند كه دولت يك موجود ماورايي نيست كه از عالم غيب حمايت ميشود، بلكه يك مجموعهيي است كه اگر بر اساس منطق و كارشناسي و واقعنگري جلو برود كارش را درست انجام خواهد داد و اگر غير از اين باشد نميتواند متضمن تامين معيشت، آرامش، امنيت و پيشرفت جامعه باشد.
من به سوال اول خود برميگردم و آن را اينبار طور ديگري مطرح ميكنم. آيا ميتوان از سخنان و رفتار آقاي روحاني اين برداشت را داشت كه ايشان سعي ميكند يك وجه تمايز جدي ميان خودش و دولتش با نيروهايي كه هشت سال قبل از او كشور را اداره كردند و بارها متهم به مسووليتگريزي شدند ايجاد كند؟ آيا اين نميتواند يك پيام سياسي نهفته در دل سخنان آقاي روحاني باشد؟
بهطور طبيعي واضح است كه آقاي روحاني و خيلي از سياسيون ديگر چيزي غير از آقاي احمدينژاد هستند. جامعه به هر حال تا اين حد كه بتواند وجوه افتراق و تمايز بين اين نيروها را تشخيص دهد، داراي آگاهي و درك لازم هست. در مورد سخنان آقاي روحاني هم بهطور كلي چه ايشان چنين انگيزهيي در ذهن داشته باشد و چه نداشته باشد، نتيجه طبيعي اين برخورد و موضعگيري حتما همين چيزي است كه شما ميگوئيد. ولي من نميخواهم و نميتوانم چنين برداشتي داشته باشم كه آقاي روحاني با هدف ايجاد وجه تمايز با آقاي احمدينژاد اينگونه موضعگيري ميكند. به نظر من لحن سخن و بيان آقاي روحاني طوري صادقانه بود كه من احساس نكردم كه ايشان همزمان به يك برداشت سياسي هم فكر ميكند. البته اين برخورد صادقانه وقتي در جامعه مطرح ميشود باعث ايجاد همين تحليل در ميان اقشار مختلف خواهد شد.
در طول اين يك سال دو مشخصه ويژه براي اظهارات آقاي روحاني ميتوان متصور بود، يكي زبان برنده و تيز ايشان در قبال برخي منتقدان و رقباي سياسي و يكي هم همين تاكيد بر مسووليتپذيري. اين دو را چگونه ميتوان با هم جمع كرد؟ خصوصا اينكه به دليل همان اظهارات صريح و محكم در مقابل منتقدان، ايشان بارها از سوي جريانهاي تندرو در مظان اتهام قرار گرفتند.
اتفاقا اين دو نوع موضعگيري در راستاي هم هستند، يعني اگر هم جايي زبان تندي به كار ميرود در راستاي همان مسووليتپذيري و به ياد داشتن وعدههاي انتخاباتي و اهميت دادن به مطالبات عمومي است. به هر حال ارزيابي رييسجمهوري اين است كه بايد در جاهايي ايستادگي نشان دهد و مسووليت خود را در قبال حفاظت از منافع و مطالبات عمومي به انجام برساند. آقاي روحاني مشخصا در جاهايي كه از سوي برخي جريانهاي تندرو مورد انتقاد قرار ميگيرد، ميخواهد بگويد كه نه تنها انتقاد را قبول ندارد بلكه آن را در راستاي خواستهاي عمومي هم نميبيند، پس ترجيح ميدهد بايستد و به وظيفهاش عمل كند. آن زبان تند و صريح نه تنها در مغايرت با مسووليتپذيري نيست، بلكه درست در همان راستا قرار دارد و بسيار خوب است كه آقاي روحاني تا جايي كه ميتواند، نميگذارد نظر عمومي توسط عدهيي از مخالفان سياسي او مصادره شود. به هر حال پذيرش مسووليت نياز به سختي و پايداري خاص خود هم ميباشد.
همانطور كه شما اشاره كرديد، يكي از تلاشهاي جدي آقاي روحاني پايين آوردن سياست و كار اجرايي از آسمان و زميني كردن آن بوده است. يعني حداقل در كلام تلاش ايشان اين بوده كه به اين حوزه وجه عيني بدهند كه در سالهاي گذشته از دست رفته بود. شما فكر ميكنيد چقدر در عمل در اين حوزه توانستهاند موفق باشند؟
اين يك بحث جدايي است و ارزيابي موفقيت از دولت متفاوت از بحثي است كه مطرح شد. در واقع صحبت ايشان در افطاري هيات دولت ناظر به موفقيت دولت يا عدم موفقيت آن نبوده است. اينكه بخواهيم موفقيت دولت را ارزيابي كنيم، بايد بگوييم اين دولت در مورد مجموعه آن چيزي كه وعده داده يا در دوره انتخابات مطرح كرده ، خوب جلو رفته است. چون حرفهاي معقول، شدني و پذيرفتني از اين دولت شنيدهايم و در عين حال دولت سعي كرده از روياپردازي فرار كند و حتي در كارهاي اجرايي و سفرها هم ادعاي آقاي روحاني اين است كه من آنچه را ميگويم چيزهايي است كه حداقل در مدت مسووليت من اين كارها شدني است.
دقيقتر اگر بخواهيد اشاره كنيد، به صورت موردي به چه مسالهيي ميپردازيد؟
به هر حال در يك بنبست سياست خارجي كسي فكر نميكرد كه دولت بتواند به اين زودي و راحتي روابط خود را با دنيا تلطيف كند و حداقل در همين مدت و به سرعت گفتوگوي خود را با دنيا شروع كند و آثار اوليهاش را چه در زندگي مردم، چه در روابط خارجي و چه در آرامش رواني جامعه و مردم ميبينيم. من فكر ميكنم آنچه وعده دادهاند و گفتهاند شدني است. همين بحث سياست خارجي يكي از اصليترين بن بستهاي ايجاد شده در كشور بود كه اتفاقا بر بستر يك سياست غيرواقعنگرانه و خيالپردازانه جلو ميرفت. در طول دوران آقاي احمدينژاد و عليالخصوص در چهار ساله دوم ايشان، سعي شده بود به اين مذاكرات وجهي كاملا قدسي بخشيده شود كه انگار نوع موضعگيري دولتهاي نهم و دهم از اصول اساسي انقلاب است. اما دولت يازدهم خيلي راحت اين مسير را تغيير داد و به عبارتي در برداشت عمومي كه از سياست هستهيي در جامعه ايجاد شده بود، شك جدي به وجود آورد. اين نمونه مشخص و عيني از همين كاركردها است. در دولت قبل حتي مسائلي مثل مسكن مهر و يارانهها هم به موضوعات قدسي پيوند داده ميشد كه بعد از دولت يازدهم اين فرآيند كاملا تغيير كرد. يعني آمد و در يك چارچوب كارشناسي وارد شد.
مشخصا آنطور كه اشاره كرديد دولت توانسته با دنيا و كشورهاي غربي به يك زمينه گفتوگو و تعامل دست پيدا كند. اين گفتوگو به نظر شما در داخل چگونه بوده است و آيا در داخل دولت كار سختتري براي فراهم كردن زمينه گفتوگو در پيش ندارد؟
در داخل من فكر ميكنم دو حوزه مهم وجود دارد. دولت توانسته در داخل رابطه خود را با مردم تنظيم كند، من فكر ميكنم كه مردم هم قسمتي از مشكلات دولت را پذيرفتهاند و آن را درك ميكنند. من قبلا هم گفتهام كه اگر امروز صحنه انتخابات سال قبل تكرار شود و همان نامزدها باشند، آقاي روحاني راي بسيار بالاتري ميآورد. چون به هر حال منطق و صحبت او براي مردم قابل فهم است. در اينجا ميماند حوزه دوم كه رقبا يا شايد بتوان گفت مخالفان سياسي آقاي روحاني هستند. آنها بيشتر همان كساني هستند كه بيشتر طرفداران آقاي احمدينژاد و دولت او بودهاند و متاسفانه در كشور ما وضعيت به گونهيي است كه وقتي يك گروه سياسي ميآيد و فاجعهيي اينچنيني به بار ميآورد، احساس مسووليت ندارد. حداقل ما اميدواريم همين رفتار آقاي روحاني كه گفتهاند ما مسووليت كار خود را قبول ميكنيم، به مخالفين ايشان هم اين آموزش را بدهد كه شما هشت سال كشور را از سال 84 به سال 92 رساندهايد و اگر امروز مسووليت آن را قبول نداريد، حداقل اينقدر كارشكني نداشته باشيد. متاسفانه آن گروه براي جبران شكست خود و پنهان ماندن آمار و ارقامي كه تازه دولت هنوز قسمت عمده آن را منتشر نكرده است، دارند مسائل جديدي براي اين دولت ايجاد ميكنند و حرفهاي شعاري را تكرار ميكنند و طلبكار هم هستند. همه اين مسائل به عهده خود آنها است.
اگر امروز در دانشگاه ما با سه هزار بورسيه غيرقانوني مواجه هستيم به دليل همان عملكرد هشت ساله است. اين سر و صداي داخلي و مجموعهيي كه با كمال وقاحت سياسي ايستادهاند و نه تنها مسووليت نميپذيرند بلكه ادعاهاي جديدي را مطرح ميكنند نشان ميدهد كه دولت آقاي روحاني با مخالفان خارجي خيلي راحتتر و سريعتر توانسته زمينه گفتوگو را فراهم كند تا مخالفان داخلي. دليلش هم اين است كه برخي طيفهاي داخلي اصلا نميخواهند تن به زمينههاي گفتوگو بدهند. البته كساني هم در جريان اصولگرا هستند كه واقعيتها را فهميدهاند و حتي اعتراف ميكنند. گفتمان اين طيفها به نسبت اصلاح شده است و زمينه همگرايي را فراهم ميكنند. در كل به نظر ميرسد آقاي روحاني براي گفتوگو در داخل با مشكل زيادتري نسبت به گفتوگوهاي خارجي مواجه باشد، خصوصا اينكه ديديم چقدر همين سد مخالفان داخلي هم تا اينجا مشكلاتي را براي گفتوگوهاي خارجي ايجاد كردهاند، چرا كه تندروهاي داخلي اصلا تمايلي به پذيرش آقاي روحاني ندارند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]
صفحات پیشنهادی
نوبخت:رای مردم روحانی را در انتخابات پیروز کرد/دولت برنامه ای برای افزایش قیمت ها ندارد
نوبخت رای مردم روحانی را در انتخابات پیروز کرد دولت برنامه ای برای افزایش قیمت ها ندارد سیاست > دولت - سخنگوی دولت گفت بدون تردید رأی مردم موجب موفقیت آقای روحانی در انتخابات شد گرچه برخی از گروههای سیاسی نیز از وی حمایت کردند به گزارش خبرآنلاین محمدباقر نوبخت سروحانی : دیدار با جانبازان توفیق بزرگی برای دولت تدبیر و امید است
دیدارییس جمهوری با حاجیه خانم وهاب زاده کفاش جانباز 70 درصد روحانی دیدار با جانبازان توفیق بزرگی برای دولت تدبیر و امید است تهران- ایرنا- رییس جمهوری عصر چهارشنبه با حضور در منزل حاجیه امینه وهاب زاده کفاش جانباز 70 درصد با تجلیل از فداکاری زنان ایرانی بویژه در دوران هشت ساختصاص یکهزار میلیارد ریال به شهرداریها برای جلوگیری از افزایش نرخ خدمات حمل و نقل عمومی
یکشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۳ - ۱۶ ۵۱ هیات دولت با اختصاص یکهزار میلیارد ریال به شهرداریها برای جلوگیری از افزایش نرخ خدمات حمل و نقل عمومی شهری موافقت کرد به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا هیأت دولت در جلسه 7 2 1393 به استناد ماده 8 قانون هدفمند کردن یارانه هاتقدیر باهنر از دولت روحانی/اجرای طرح تحول نظام سلامت به خوبی آغاز شده است
تقدیر باهنر از دولت روحانی اجرای طرح تحول نظام سلامت به خوبی آغاز شده است نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با مثبت ارزیابی کردن اجرای طرح تحول سلامت از سوی دولت یازدهم گفت وزارت بهداشت اجرای طرح تحول سلامت را به خوبی آغاز کرده و امید است بتواند هر روز در کاهش هزینههای درمان مردم مشیوه انصراف اختیاری برای حذف دهکهای پردرآمد یارانهبگیر/ افزایش سرمایه بانکها در دستور کار
اقتصادی اقتصاد کلان معاون طیب نیا اعلام کرد شیوه انصراف اختیاری برای حذف دهکهای پردرآمد یارانهبگیر افزایش سرمایه بانکها در دستور کار معاون اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی با اعلام اینکه دولت درباره حذف دهکهای پردرآمد از دریافت یارانه نقدی از روش انصراف اختیاری استفادهبراساس اعلام سازمان ملل: تلفات کودکان درافغانستان 30 درصد افزایش یافته است
براساس اعلام سازمان ملل تلفات کودکان درافغانستان 30 درصد افزایش یافته استبراساس گزارش تازه سازمان ملل متحد تلفات کودکان در افغانستان نسبت به میزان مشابه سال 1012 30 درصد افزایش یافته است به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در کابل براساس گزارش بانکی مون دبیرکل سازمان ملل متحد دررئیس تبلیغات اسلامی شهرستان ابهر خبر داد اعزام 150 روحانی برای تبلیغ در ماه رمضان به مناطق مختلف ابهر
رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان ابهر خبر داداعزام 150 روحانی برای تبلیغ در ماه رمضان به مناطق مختلف ابهررئیس تبلیغات اسلامی شهرستان ابهر گفت در ماه مبارک رمضان امسال 140 تا 150 نفر به برای تبلیغ به مناطق مختلف شهرستان ابهر اعزام میشوند به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان حجتالاسلامماجرای دعوت بورسی حسن روحانی
ماجرای دعوت بورسی حسن روحانی احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس در گزارشی به تشریح عوامل کاهش شدید شاخص کل در بورس تهران در هفت ماه اخیر پرداخت و اعلام کرد دعوت مکرر رئیس جمهوری منتخب از مردم برای آوردن سرمایههایشان به بورس و موضع حمایتی وزیر اقتصاد از بازار بورس در حالی کهافزایش شرط سن پدر برای معافیت کفالت
افزایش شرط سن پدر برای معافیت کفالت جامعه > پلیس - مهر نوشت رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت معافیت کفالت برای پدر از ۶۵ سال به ۷۰ سال افزایش یافت سردار حمید صدرالسادات در گفتگو با مهر اظهار داشت بر اساس قوانین جدید سن دریافت معافیت کفالت نگهداری از پدر از ۶۵ سالدولت به دنبال افزایش سرمایه بانکها برای جبران کمبود نقدینگی واحد های تولیدی
معاون وزیر اقتصاد اعلام کرد دولت به دنبال افزایش سرمایه بانکها برای جبران کمبود نقدینگی واحد های تولیدی خبرگزاری پانا معاون اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر افزایش سرمایه بانکها توسط دولت برای جبران کمبود نقدینگی واحد های تولیدی از حذف دهک های پر درآمد از دریافتروحانی در گفتگوی تلفنی با امیر قطر مطرح کرد: آمادگی ایران برای پایان دادن به بیثباتی و ناامنی در منطقه
روحانی در گفتگوی تلفنی با امیر قطر مطرح کرد آمادگی ایران برای پایان دادن به بیثباتی و ناامنی در منطقه رییس جمهوری اسلامی ایران در گفتوگوی تلفنی امیر قطر ضمن تأکید بر ضرورت همکاری کشورهای منطقه در مبارزه با تروریسم و ناامنی گفت امیدوارم تروریستها اراده قاطع دولتهای مسلمان مپزشکیان:برای حل مشکل تحزب، روحانیت باید جلو بیفتد و کاری بکند/مدام دنبال مقصر می گردیم
پزشکیان برای حل مشکل تحزب روحانیت باید جلو بیفتد و کاری بکند مدام دنبال مقصر می گردیم مسعود پزشکیان همان قدر که یک سخنران زبردست است به همان میزان تلاش می کند وارد موضوعات خرد سیاسی نشود به گزارش نامه نیوز مکلای نهج البلاغه دان مجلس همه اظهار نظر هایش را بر اساس منطقی که از نعضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز: موحدی کرمانی مسوول جامعه روحانیت مبارز تا بهبودی آیت الله مهدوی کنی است
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز موحدی کرمانی مسوول جامعه روحانیت مبارز تا بهبودی آیت الله مهدوی کنی است تهران - ایرنا- عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز گفت که از این پس آیت الله محمدعلی موحدی کرمانی مسوولیت این تشکل را تا زمان بهبودی حال آیت الله محمد رضا مهدوی کنی بر عهدزمان افزایش قیمت مسکن فرا رسیده است؟/ دوران طلایی برای خرید مسکن رو به پایان است
زمان افزایش قیمت مسکن فرا رسیده است دوران طلایی برای خرید مسکن رو به پایان است بسیاری از کارشناسان از ماه ها قبل پیش بینی کرده اند که قیمت مسکن در تابستان سال 93 افزایش خواهد یافت به گزارش نامه نیوز تابستان سال 93 در شرایطی از امروز آغاز شده است که از ماه ها قبل بسیاری از کاررئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی: نخستین گام برای توسعه صنعتی افزایش سرمایههای بانکی است
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان مرکزی نخستین گام برای توسعه صنعتی افزایش سرمایههای بانکی استرئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان مرکزی گفت نخستین گام در راستای توسعه صنعتی بهبود فضای کسب و کار و افزایش سرمایههای بانکی است علیرضا زاوشی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس دراجرای 200 هزار واحد مسکن روستایی در امسال/ افزایش سکونتگاه های غیر رسمی با مهاجرت روستاییان
مسکن در هفته ای که گذشت اجرای 200 هزار واحد مسکن روستایی در امسال افزایش سکونتگاه های غیر رسمی با مهاجرت روستاییان اجرای 200 هزار واحد مسکن روستایی و مشکل در آمد شهرداری ها باید یک بار برای همیشه حل شود از مهمت ر ین عنوانین خبری این هفته به شمار می روند به گزارش خبرنگار اقتصکارشناس روس: مذاکرات وین امید برای عقد موافقتنامه هسته ای در موعد مقرر را افزایش داد
کارشناس روس مذاکرات وین امید برای عقد موافقتنامه هسته ای در موعد مقرر را افزایش داد مسکو - ایرنا- رجب صفراف رییس مرکز مطالعات ایران معاصر در روسیه با اشاره به موفقیت مذاکرات اخیر ایران و گروه 1 5 در وین گفت مذاکرات وین پنج امید برای عقد موافقتنامه هسته ای ایران در موعد مق-
گوناگون
پربازدیدترینها