واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۱۵ تير ۱۳۹۳ (۱۵:۵۹ب.ظ)
ديدار سفير و هيات سياسي - اقتصادي ژاپن با قائم مقام وزير تعاون در امور بين الملل سفير ژاپن در تهران به همراه هيات سياسي - اقتصادي اين کشور که به منظور بررسي زمينه هاي همکاري با کشورمان به تهران سفر کرده است با محمدتقي حسيني قائم مقام وزير تعاون، کارو رفاه اجتماعي در امور بين الملل ديدارکرد.
به گزارش خبرگزاري موج، در اين ديدار ابتدا کوجي هانيدا سفير ژاپن در تهران با تشريح اهداف سفر هيات ژاپني تاکيد کرد: از جمله اهداف مهم سفر هيات سياسي - اقتصادي ژاپن به تهران و موارد مهم براي سرمايه گذاري آشنايي با قوانين کار و حمايت از سرمايه گذاري است.
وي افزود: به همين منظور هيات مزبور علاقمند است تا از مقررات و تسهيلات در اين زمينه در جمهوري اسلامي ايران آگاهي پيدا کند.
کازوهيکو ناکامورا رئيس اداره موافقت نامه هاي اقتصادي وزارت امورخارجه ژاپن نيز با اشاره به گفتگوهاي جاري بين جمهوري اسلامي ايران و ژاپن با طرح سوالاتي مقررات کشورمان در زمينه اعطاي مجوز به سرمايه گذاران خارجي و نيز قوانين ناظر بر استفاده از نيروهاي متخصص خارجي را جويا شد.
حسيني، قائم مقام وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي در امور بين الملل با اشاره به ظرفيت هاي اين وزارتخانه، قوانين و مقررات مربوط به حمايت از سرمايه گذاري و اعطاي مجوز به سرمايه گذاران و نيز نيروهاي متخصص خارجي را تشريح کرد.
حسيني با اشاره به مواد قانون کار در مورد اشتغال اتباع خارجي گفت: مجوز کار براي نيروي کار خارجي در ايران براي يک سال صادر مي شود. اما به منظور حمايت از سرمايه گذاران خارجي طي توافقاتي که با وزارت اقتصاد و دارايي به عمل آمده است، در صورت معرفي سرمايه گذار بر اساس آئين نامه حمايت از سرمايه گذاري خارجي، اين وزارتخانه مجوز سه ساله را تضمين مي کند.
حسيني افزود: به منظور تسهيل امور اجرايي، اصلاح قوانين صورت گرفته است و فرايند اخذ مجوز به حداقل زمان ممکن کاهش يافته است.
وي گفت: با روان سازي امور اجرايي برخي از اقدامات که قبلا به دو هفته وقت نياز داشته است، اکنون در کمتر از سه روز انجام مي پذيرد.
حسيني افزود: در همين راستا بيش از يکصد رديف شغلي مربوط به اشتغال اتباع خارجي را به ادارات کل استان ها واگذار کرده ايم که در تمرکز زدايي و آسان شدن کارهاي مربوط به سرمايه گذاري اقدام موثري است.
وي همچنين دستورالعمل هاي اين وزارتخانه در مورد چگونگي استفاده از نيروي کار متخصص خارجي و استفاده از نيروي کار ايراني و انتقال تجربه به نيروي کار داخلي را تشريح کرد.
در اين جلسه اقبالي مديرکل اشتغال اتباع خارجي وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي به سوالات بيشتر هيات ژاپني در مورد قوانين کار اتباع خارجي پاسخ داد.
همچنين رستمي از اعضاي هيات مديره شرکت سرمايه گذاري تامين اجتماعي (شستا) با تشريح ظرفيت هاي اين شرکت زمينه هاي همکاري با سرمايه گذاران ژاپني را تشريح کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]