تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ما (اهل بيت) ستون هاى حق را استوار و لشكريان باطل را متلاشى كرديم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872071105




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عضو هیئت‌ رئیسه مجلس: پرهیز از تساهل و تسامح فرهنگی؛ دغدغه اصولگرایان در دیدار با رئیس‌جمهور


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
عضو هیئت‌ رئیسه مجلس: پرهیز از تساهل و تسامح فرهنگی؛ دغدغه اصولگرایان در دیدار با رئیس‌جمهور

عضو هیئت‌ رئیسه مجلس: پرهیز از تساهل و تسامح فرهنگی؛ دغدغه اصولگرایان در دیدار با رئیس‌جمهور
حسین سبحانی‌نیا گفت: در ضیافت افطاری رئیس‌جمهور با برخی اصولگرایان بر پرهیز دولت از تساهل و تسامح فرهنگی تاکید شد.
به گزارش نامه نیوز، حجت‌الاسلام حسین سبحانی‌نیا عضو هیئت‌ رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضیافت افطاری روحانی با برخی اصولگرایان، گفت: به اعتقاد بنده اینگونه نشست‌‌ها مفید است و هر از چند گاهی، چنین نشست‌هایی که از سوی رئیس‌جمهور با جریان‌های مختلف سیاسی کشور برگزار شود، می‌تواند مفید باشد.

وی افزود: این نشست‌‌ها حداقل باعث می‌شود تا دولت نقطه نظرات گرو‌ه‌های سیاسی را بداند. در هر صورت برگزاری چنین جلساتی تا حد ممکن می‌تواند موجب همگرایی بیشتر بین جریان‌های مختلف سیاسی کشور شود و احیانا اگر دولت معذوراتی دارد، می‌تواند در اینگونه نشست‌‌ها راحت‌تر و روان‌تر منتقل کند.

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه این دومین نشست، بین گروهی از اصولگریان با رئیس‌جمهور بود، اظهار داشت: این نشست با دعوت از جمعی از فعالان و احزاب سیاسی و فعالان عرصه سیاسی کشور برگزار شد.

حجت‌الاسلام سبحانی‌نیا با اشاره به اینکه در این نشست، حداد عادل، ابوترابی‌فرد، نبی‌حبیبی، فدایی، افتخاری و بنده به نمایندگی از حاضرین صحبت کردیم، گفت: در این نشست فعالان اصولگرا بر روی موضوعاتی از قبیل استفاده از همه ظرفیت‌های کشور برای برون‌رفت از چالش‌ها، تأکید بر نگاه اعتدالی دولت، پرهیز از فشارهای جانبی که به یک جانبه‌گرایی منجر شود، تلاش برای حل مشکلات، ضرورت همدلی دولت و مجلس و همه ارکان نظام برای برون‌رفت از رکود تورمی و نیز تلاش برای عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی از طریق لایحه و یا طرح در مجلس، نگاه به مسئله فرهنگی به عنوان یک ضرورت در این مقطع و نیز پرهیز از تسامح و تساهل در این حوزه و همچنین آمادگی نقدپذیری و نقد سازنده و مثبت، تأکید کردند که مورد توجه رئیس‌جمهور قرار گرفت.

وی همچنین معیشت، اشتغال جوانان و توجه به این مسائل از سوی دولت را یکی دیگر از موارد مطرح شده در این نشست دانست و تصریح کرد: در این نشست فعالان اصولگرا بر نگاه مثبت دولت در حوزه بهداشت و سلامت و نیز همگانی شدن و استمرار این اقدامات مثبت در بحث بهداشت و سلامت تأکید کردند.

عضو هیئت رئیسه مجلس به بخشی از صحبت‌های رئیس‌جمهور در این نشست اشاره کرد و گفت: رئیس‌جمهور در این نشست گفت که دشمن اصلی همه ما رکود تورمی، اشتغال و بیکاری است که همه باید دست به دست هم دهیم تا این موانع را از پیش‌ رو برداریم.

حجت‌الاسلام سبحانی‌نیا در همین زمینه ادامه داد: رئیس‌جمهور در این نشست گفت که همه باید با هم باشیم و نقدها نیز سازنده باشد.

به گزارش تسنیم، وی با تأکید بر اینکه روحانی در این نشست بر وجود سلایق و دیدگاه‌های مختلف در کشور تأکید کرد، گفت: رئیس‌جمهور در این نشست گفت که باید برای حل مشکلات کشور نگاه حکومتی وجود داشته باشد و همه گروه‌ها در زیر چتر نظام کار، تلاش و فعالیت داشته باشند و اگر نقدی نیز وجود دارد، باید با چنین نگاهی نقدها صورت گیرد.




1393/4/14





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن