واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ تير ۱۳۹۳ (۱۷:۲۹ب.ظ)
شهردار قم عنوان كرد: فناوري اطلاعات مهمترين بستر براي تحقق اقتصاد مقاومتي شهردار قم از حركت پرشتاب و روبه رشد شهرداري در حوزه فناوري اطلاعات خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد دلبري در نشست توجيهي كارشناسان فاوا شهرداري قم كه با حضور شهرداران مناطق، معاونان و مديران سازمانها، اعضاي شوراي اسلامي شهر و كارشناسان اين حوزه در شهرداري برگزار شد اظهار كرد: يكي از راهبردهاي اصلي كه در دوره چهارم شوراي اسلامي شهر شكل گرفت تحقق شهر هوشمند بود و ما عزم خود را جزم كرديم كه به اين راهبرد اساسي تحقق ببخشيم.
وي ادامه داد: اين اتفاق مهم قطعاً رخ نخواهد داد مگر به واسطه همكاري و حمايت شهرداران مناطق، معاونتها و تمام نيروهاي حوزه فاوا و همه ما بايد دست به دست هم داده تا اين حركت بزرگ و اثر بخش را تحقق دهيم.
شهردار قم با اشاره به اينكه در دنياي IT و ICT شاهد پيشرفتهاي سريع و پيچيده هستيم بيان كرد: اگر نتوانيم مديريت شهر را همگام با تكنولوژي پيش بيريم قطعاً روبه فنا و نابودي خواهيم رفت چرا كه سرعت در خدمات و اقدامات براي شهروندان جز با فناوري اطلاعات محقق نميشود و نميتوانيم پاسخگوي نيازهاي مردم باشيم.
دلبري با اشاره به اينكه رهبر معظم انقلاب اسلامي در سالهاي اخير بر موضوع اقتصاد مقاومتي تاكيد بسياري داشتند ابراز كرد: شايد بتوان گفت مهمترين بستري كه بتواند اقتصاد مقاومتي را محقق كند IT است. اگر ايشان امسال را به نام سال فرهنگ و اقتصاد با عزم ملي و مديريت جهادي معرفي كردند ميتوان گفت كه بهرهگيري از IT نيز جزئي از شعار رهبري براي سال ۹۳ است.
وي با تاكيد بر اينكه گسترش فناوري اطلاعات در شهرداري بسياري از اشتباهات را حذف كرده است اظهار كرد: شهرداران مناطق، معاونان و مديران سازمانها به اين نتيجه رسيدهاند كه ظرفيت عظيم IT مانند دريايي است كه با جلوتر رفتن در آن فرصتهاي جديدي را پيش روي مديران باز ميكند و بايد با جديت در اين مسير قدم برداريم تا به شهر هوشمندي كه در افق اين كار ترسيم شده دست پيدا كنيم.
شهردار قم با اشاره به اينكه اقدامات صورت گرفته در مركز فناوري اطلاعات شهرداري نقطه آغازين اين فعاليتها است گفت: بايد براي رسيدن به نقطه مطلوب و آرماني همه وارد گود شويم و براي رسيدن به شهر هوشمند مشاركت و حمايت كنيم.
دلبري ايجاد ساختار را نخستين قدم براي حركت پرشتاب در حوزه فناوري اطلاعات ذكر كرد و افزود: براي رسيدن به ساختاري به روز و كارآمد ماهها جلسات و بررسيهاي متعدد از شهرداريهاي داخل و خارج از كشور كه در پياده سازي شهر هوشمند موفق بودند انجام و در نهايت طرحي ارائه شد كه پس از طي مراحل كارشناسي و اخذ نظرات نخبگان به عنوان ساختار نهايي تصويب و به تاييد وزارت كشور خواهد رسيد و پس از آن براي اجرا به شهرداري ابلاغ خواهد شد تا بتوان هر چه بيشتر و بهتر زمينه خدمت رساني به شهروندان شهر كريمه اهل بيت (س) را فراهم كرد.
وي فناوري اطلاعات را مورد نياز تمام اجزاء شهرداري ذكر كرد و گفت: براي رسيدن به شهر هوشمند بايد از تمام اجزاء شهرداري اين كار آغاز شود و پس از آن سراغ ساير اجزاء شهر رفته تا در نهايت بتوانيم شهر هوشمند را محقق كنيم.
شهردار قم برگزاري دورههاي آموزشي براي كارشناسان IT شهرداري را گام ديگر در تحقق شهر هوشمند دانست و ابراز كرد: بايد آموزشهاي لازم براي استفاده از سخت افزار و نرم افزارها به كاربران كه مغزافزارهاي سيستم هستند ارائه شود تا بهرهوري و استفاده صحيح از سيستم صورت گيرد.
دلبري خاطرنشان كرد: همه مديران و اجراء شهرداري بر اين باور باشند كه بايد به سمتي پيش رويم كه تمام فعاليتهاي اداري اعم از سير مكاتبات اداري، دبيرخانه، مراجعات، پاسخگويي و همچنين موضوعات تخصصي همچون نظارت و كنترل بر پروژه، ترافيك، شهرسازي و ساير فعاليتها همه در بستر فناوري اطلاعات صورت گيرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]