تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860352569




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

5+1 به زیاده خواهی های اسراییل گوش ندهد/ تیم مذاکره کننده بر ارزشهای نظام و انقلاب پافشاری می کند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > مرکز > مرکزی آیت الله دری نجف آبادی:
5+1 به زیاده خواهی های اسراییل گوش ندهد/ تیم مذاکره کننده بر ارزشهای نظام و انقلاب پافشاری می کند
اراک- خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک با اشاره به نگارش متن توافق نهایی تیم مذاکره کننده در وین گفت: اگر آمریکا و گروه 1+5 خواهان این هستند که مذاکرات به نتیجه برسد باید به زیاده خواهی های اسراییل و هم پیمانانش گوش ندهند.



به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی در خطبه های نماز عبادی، سیاسی جمعه اراک افزود: آمریکا و غرب باید از زیاده خواهی و فشارهای بیهوده در روند مذاکرات دست بردارند و با به رسمیت شناختن حقوق ایران، در فضای سالم و با نگاه مثبت در مذاکرات حضور یابند. وی با بیان اینکه ملت مبارز ایران 10 سال در این مذاکرات صبور بوده و 10 سال دیگر نیز برای رسیدن به خواسته هایش تحمل می کند اظهارداشت: غرب بداند؛ اعضای تیم مذاکره کننده به هر قیمتی با آمریکا و 1+5 توافق نمی کنند و آنان بر ارزش های نظام و انقلاب پافشاری می کنند. آیت الله دری نجف آبادی ادامه داد: ایران کوچکترین قدمی بر خلاف مصالح ملی کشور و ملت در مذاکرات 1+5 بر نخواهد داشت و غربی ها باید بدانند مذاکرات برمبنای ضوابط تعریف شده خواهد بود و زیاده خواهی و فشار در آن بی اثر است. محکومیت اعمال غیرانسانی و جنایت های گروه تروریستی داعش وی در بخشی دیگر از سخنان خود ضمن محکومیت اعمال غیرانسانی و جنایت های گروه تروریستی داعش افزود: اسلام دین صلح و حرمت به انسانهاست و  خشونت با اسلام در تضاد است و جای تاسف دارد با جنایت هایی  که داعش با ریختن خون بیگناهان و آواره کردن آنها انجام می دهد آمریکا نیز از آنها دفاع می کند. خطیب نماز جمعه با تاکید بر اینکه جانیان بدانند ملت شریف ایران برای پاسداری از عتبات عالیات به خود تردیدی راه نخواهد داد گفت: مسلمانان در مقابل گروه های تروریستی ضد اسلامی از جمله گروه جنایتکار داعش متحد هستند. گروه تکفیری داعش فرزند اسرائیل غاصب وی گروه تکفیری داعش را فرزند اسرائیل غاصب دانست و گفت: اکنون که استکبار از تصرف سرزمین عراق توسط این گروه تکفیری ناکام مانده، در فکر تجزیه عراق به سه کشور ضعیف است تا برای همیشه خطری برای زیاده خواهی های استکبار نداشته باشند. آیت الله دری نجف آبادی ادامه داد: فتوای شجاعانه اعلام جهاد کفایی توسط مرجعیت شیعه در عراق و داوطلب شدن چند میلیون نفر برای دفاع از سرزمین و ارزشهای دینی این توطئه استکبار را ناکام خواهد گذاشت. وی گفت: با شکست توطئه های دشمنان اسلام در سوریه و حفظ جبهه مقاومت در این کشور ،کشورهای سلطه طلب با حمایت از تروریست های تکفیری بعثی در عراق برگ سیاه دیگری در حافظه تاریخی مردم منطقه ثبت کردند که با هوشیاری علمای شیعه و سنی این توطئه شوم هم محکوم به شکست است. نماینده ولی فقیه در استان در بخش دیگری از سخنان خود فرارسیدن ماه بندگی و استعفار، ماه مهربانی و کرامت را یاداور شد و گفت: شب و روز این ماه عزیز سرشار از لحظه های معنوی برای تمسک به اهل بیت و رسیدن به ارامش و نزدیکی به خداست. وی از مردم مومن خواست با حضور گسترده در نماز جمعه جماعت و مراسم جمع خوانی قرآن کریم بار دیگر شکوه بندگی و عبادت را در لحظات نورانی سحر و افطار به نمایش بگذارند. آیت الله دری در ادامه هفته مبارزه با مواد مخدر و قوه قضاییه را یادآور شد و گفت: دستگاه قضایی در نظام مقدس جمهوری اسلامی ملجا وسرپناه مظلومان و سد استوار در برابر ستمکاران مفسدان است. وی ضمن تسلیت وفات حضرت خدیجه (س) گفت: ایشان زن بزرگواری بود که همه اموال خود را در راه اسلام هزینه کرد و اولین زنی بود که مسلمان شد.


۱۳۹۳/۴/۱۳ - ۱۶:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن