واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
استاد حوزه و دانشگاه:
یکی از ویژگیهای مهم روزهدار حفظ زبان است خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه، یکی از توصیه پیامبر(ص) برای روزه داران را حفظ زبان دانست و گفت: کسی که زبان خود را در ماه رمضان حفظ نکند روزه او بی فایده و تنها متحمل گرسنگی و تشنگی شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، حجت الاسلام سید محمدرضا غیاثی کرمانی استاد حوزه و دانشگاه، ظهر امروز در مسجد امام حسین(ع)، گفت: پیامبر اکرم در خطبه شعبانیه صدقه به فقرا و مساکین را توصیه فرموده و خود نیز این کار را انجام می دادند. وی با اشاره به معنای فقیر و مسکین، ابراز کرد: فقیر کسی است که ستون فقرات اقتصادی زندگی او فلج شده و مسکین نیز کسی است که از شدت فقر خانه نشین شده است. استاد حوزه و دانشگاه، تأکید کرد: کمک به کسانی که فقیرنما هستند صحیح نیست زیرا چهره جمهوری اسلامی را مخدوش می کند.
وی در ادامه فرمایشات پیامبر(ص) در خطبه شعبانیه با اشاره به اهمیت صله رحم، اظهار داشت: پیامبر اسلام در این خطبه فرمودند: به بزرگان، پیران و کوچکترهای جمعیت خود احترام کنید. این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه توصیه پیامبر(ص) به صله رحم در جامعه کمرنگ شده است، افزود: متأسفانه افرادی وجود دارند که چندین سال از خویشاوندان خود بی اطلاع هستند.
حجتالاسلام غیاثی کرمانی یکی از توصیه پیامبر(ص) برای روزه داران را حفظ زبان دانست و تصریح کرد: طبق سفارش پیامبر اسلام انسان باید زبان خود را حفظ کند به طوری که با زبان خود کسی را نرنجاند. وی ادامه داد: در اسلام توصیههای فراوانی بر حفظ زبان شده و کسی که زبان خود را در ماه رمضان حفظ نکند روزه او بی فایده و تنها متحمل گرسنگی و تشنگی شده است. حجتالاسلام غیاثی کرمانی در ادامه سخنان خود با اشاره به داستانی از حضرت داود(ع)، خاطرنشان کرد: روزی فردی که 99 گوسفند داشت، تنها دارایی برادرش که یک گوسفند بود را خواستار شد، حضرت داود حکم به ظلم فرد زیاده خواه کرد و پس از صدور این حکم دو نفر ناپدید شده و حضرت داود متوجه شد این دو فرشته بوده که برای آزمایش وی آمده بودند، از این رو حضرت داود به خاطر این که بدون شنیدن سخن طرف دیگر دعوا، حکم را صادر کرده ناراحت و به درگاه الهی استغفار کرد. وی با اشاره روایتی که قضات را چهار دسته معرفی کرده است به اهمیت مسأله قضاوت در اسلام تأکید کرد و گفت: گاهی اوقات افرادی بین دو نفر صلح ایجاد کرده و یا داوری می کنند این ها نیز نباید در قضاوت خود اشتباه کنند زیرا خداوند سخت آن ها را مؤاخذه خواهد کرد؛ طبق بعضی روایات سه دسته از قضات در جهنم بوده و دسته چهارم در لب پرتگاه جهنم قرار دارند که کوچکترین خطایی آن ها را به جهنم می اندازد./9074/پ202/ب4
۱۳۹۳/۴/۱۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]