تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): اى مردم! جز اين نيست كه خداست و شيطان، حق است و باطل، هدايت است و ضلالت، رشد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829628945




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توهم از نوع داعشي!


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۲ تير ۱۳۹۳ (۹:۲۰ق.ظ)
کيهان: توهم از نوع داعشي!
به گزارش خبرگزاري موج، کيهان نوشت: بحران عراق بدون شک ادامه بحران سوريه است. کارگردان و بازيگران هر دو بحران نيز يکي هستند، همانطور که «هدف» يکي است.
در عراق، گروه تروريستي و اجاره‌اي داعش، آمريکا، ترکيه، عربستان سعودي، قطر، رژيم صهيونيستي به همراه چند کشور اروپايي و در يک اتحاد ناميمون، به دنبال تمام کردن کار نيمه تمام خود در سوريه هستند. يعني «تضعيف مقاومت» و يا به عبارت کاملتر «تضعيف ايران». توهمي که حدود 3.5 سال پيش با سوء استفاده از فضاي به وجود آمده از بيداري اسلامي، از محور مقاومت يعني سوريه کليد زدند اما همين «مقاومت» همچون 35 ساله گذشته مانع از موفقيت آنها شد.
در صورت تضعيف ايران، هر يک از بازيگران فوق، به سهم و هدف خود خواهند رسيد. البته سهم و هدف اصلي براي رژيم صهيونيستي است. هيچ کس مثل رژيم صهيونيستي از تضعيف مقاومت و جمهوري اسلامي ايران سود نخواهد برد. مقامات اين رژيم بارها اعلام کرده‌اند که بزرگترين دشمنشان ايران است. هدف و سهم ترکيه نيز جلوگيري از ادامه تقويت و نفوذ جمهوري اسلامي ايران در منطقه است، همانطور که عربستان سعودي و قطر نيز از مسيري ديگر همين هدف را دنبال مي‌کنند، يعني جلوگيري از شکل‌گيري يک حکومت اسلامي مقتدر آن هم زير سايه جمهوري اسلامي ايران. البته ممکن است به برخي از اين کشورها، وعده‌هاي سر خرمن ديگري هم داده باشند، مثلا به ترکيه وعده عضويت در اتحاديه اروپا و...
در اين بين مي‌مانند تروريست‌هاي اجاره‌اي داعش که با ديکته آمريکايي‌ها دل به «توهم» خلافت بسته اند. داعش، تنها بازيگر اين ميدان است که در هر صورت بازنده خواهد بود، چه مقاومت تضعيف بشود چه نشود. تروريست‌هاي اجاره‌اي ظاهرا هنوز متوجه نشده‌اند اتحاد صورت گرفته با آنها تاکتيکي است و نتيجه اين نبرد هر چه که باشد، آنها به هدف و سهم خود نخواهند رسيد. به داعش در اين بازي کثيف، فقط نقشِ ابزاريِ «جاده صاف کن» را داده اند. غربي‌ها به خوبي از خوي وحشي اين تکفيري‌ها آگاهند چرا که وهابيت ساخته و پرداخته خود آنهاست. بنابر اين هر گز به اين افراد ساده لوح و خونريز، اجازه جولان نخواهند داد، چه برسد به تشکيل خلافت.
با توجه به اخبار منتشر شده و مواضع اتخاذ شده، نوع تقسيمِ کار صورت گرفته بين اين بازيگران را نيز مي‌توان بدين شکل متصور شد:
1- آمريکا، وظيفه مديريت و برنامه‌ريزي کلان حرکت تروريست هاي اجاره‌اي را بر عهده دارد
2- رژيم صهيونيستي، وظيفه آموزش و تجهيز نظامي (گزارش‌هايي منتشر شده مبني بر اين که ابوبکر البغدادي، رهبر داعش سال‌ها در سرزمين‌هاي اشغالي تحت آموزش بوده است)
3- قطر و عربستان سعودي، وظيفه تامين مالي و حمايت‌هاي رسانه اي
4- ترکيه، وظايفي چون تامين امکانات لازم براي تردد تروريست‌ها از خاک اين کشور يا ايجاد امکانات لازم براي آموزش و تجهيز تروريست‌ها و....
البته اين عده، اهداف ديگري را نيز دنبال مي‌کنند که در نهايت در خدمت همان هدف اصلي قرار مي‌گيرد. اسلام هراسي شايد مهمترين هدف فرعي اين عده باشد. ايجاد اختلافات مذهبي، راه اندازي جنگ و مسلمان‌کشي، تخريب زير ساخت‌هاي عراق، تخريب واژه مقدس جهاد و تجزيه برخي کشورهاي منطقه جزو اين اهداف فرعي مي‌تواند باشد.
«تجزيه» عراق اما موضوع ديگري است که اين جبهه، در کنار افزايش فشارها به دولت مالکي مرتبا از آن دم زده و حتي پيشاپيش نقشه‌هاي فرضي کشورهاي تجزيه شده خاورميانه را منتشر مي‌کنند. رسواترين موضع‌گيري دراين باره را نيز همان راس الفتنه يعني رژيم صهيونيستي اتخاذ کرده است. نتانياهو در واکنش به خبرهايي که از تجزيه کردستان عراق در بوق و کرنا مي‌شود گفته، از آن استقبال مي‌کند.
در اين باره نيز بايد گفت: کردستان عراق، بين کشورهاي ايران، سوريه، ترکيه و داخل خاک عراق قرار دارد و هيچ يک از اين کشورها با استقلال کردستان موافق نيستند.
يعني اين منطقه «عملا» امکان تجزيه شدن را ندارد که در اين صورت، هيچ مسيري-دريايي، هوايي و زميني- به خارج نخواهد داشت. همانطور که مي‌دانيم، کشورهايي که به خارج دسترسي نداشته باشند، فقط در صورتي امکان ادامه حيات خواهند داشت که با يکي از کشورهاي اطراف روابط دوستانه و نزديکي داشته باشند. در صورتي که کردستان عراق امروز روابط خوبي هم با هر يک از اين کشورها داشته باشد، معلوم نيست پس از علم کردن پرچم استقلال اين روابط همچنان حسنه باقي بماند. آنچه در اين ميان يکي از اصلي‌ترين موانع تجزيه‌ است، پيوند عميق کردهاي ايران با ميهن اسلامي است که حساب جداگانه‌اي دارد.
ممکن است عده‌اي به اظهارات اخير مسعود بارزاني مبني بر برگزاري همه پرسي استقلال طي يک ماه آينده اشاره کنند که در پاسخ اين عده هم بايد گفت: بارزاني بهتر از هر کس ديگري مي‌داند، چنين مسئله‌اي بنا به دليلي که گفته شد، عملي نيست و اين اظهارات به احتمال قريب به يقين با هدف بهره‌برداري از فرصت پيش آمده جهت گرفتن امتيازاتي صورت گرفته است.
در همين جا ياد آوري مي‌کنيم که، احزاب، جريان‌هاي سياسي و اکراد عراق بايد توجه داشته باشند که اکنون فرصت مناسبي براي سهم خواهي‌هاي سياسي و حزبي و غيره نيست. اظهارات و موضع گيري‌هاي اختلاف برانگيز فقط و فقط به تشديد بحران منجر خواهد شد و نه چيزي ديگر. توجه به رهنمودهاي مرجعيت ديني عراق و اتحاد و همدلي، بزرگترين ضربه را به دشمن مشترک همه آنها يعني جبهه غربي، عربي، عبري و تکفيري خواهد زد.
رويکردهاي منفعلانه کشورهاي مدعي دموکراسي، سازمان‌هاي حقوق بشر و سازمان ملل به بحران عراق، مسئله مهم ديگري است که مي‌تواند مهر تاييدي بر اين تحليل باشد که واقعا «چه کساني پشت بحران عراق قرار دارند.»
ابراز نگراني بان کي مون، دبير کل سازمان ملل متحد از بحران عراق، تنها اقدامي است که از سوي اين سازمان اتخاذ شده و اقدام عملي جدي از سوي آنها براي جلوگيري از جنايات داعش ديده نمي‌شود و اين در حالي است که اين گروه تروريستي، به راحتي اقدام به ارتکاب فجيع‌ترين جنايات کرده و اسناد جنايات خود را نيز با افتخار در اختيار رسانه‌ها قرار مي‌دهد.
جا دارد به اين نکته هم اشاره شود که، کشورهاي غربي و سازمان ملل، براي رسيدگي به بحران اوکراين که در برابر بحران عراق چيزي نيست، بارها نشست و جلسه فوري و غير فوري برگزار کرده است و روزي نيست که براي نجات دولت غربگراي روي کار آورده اش در اين کشور، تلاشي نکند.
اين سازمان‌ها و کشورها در مقابل، حتي فشارها به دولت و ارتش عراق را هم افزايش داده و خواستار کناره گيري نوري مالکي از قدرت شده‌اند! فردي که به تازگي در انتخاباتي عادلانه و تاييد شده، با کسب آراء و با اقتدار به پيروزي رسيده است.
اما به نظر مي‌رسد، به رغم هزينه و تلاش‌هاي گسترده اين کشورها، برخي واقعيت‌هاي موجود، باعث خواهد شد، اين توطئه نيز به فضل الهي، عقيم بماند.
وجود مرجعيت ديني، بسيج گسترده مردمي و خطراتي که اين گروه تروريستي براي خود بازيگران اين صحنه دارند، از جمله مواردي هستند که به نظر مي‌رسد، شکست اين پروژه را حتمي خواهد کرد. نبايد از نظر دور داشت که مقاومت در سوريه در حالي به پيروزي رسيد که مرجعيتي در کار نبود و عراق نيز در بسياري موارد از سوريه قدرتمند‌تر است. علت پيشروي اوليه داعش در عراق را نيز نبايد به حساب قدرت و توانايي داعش که بايد به حساب برخي خيانت‌هاي صورت گرفته نوشت و صد البته به حساب رعب و وحشت حاصل از جنايات وحشيانه و حساب شده عصر حجري.
2.5 ميليون بسيج مردمي آن هم از اديان و قبايل مختلف نيز که در عراق شکل گرفته است قدرت بزرگ و موثري است که دشمن نمي‌تواند از کنار آن به سادگي بگذرد.
اما اين فتنه در کنار همه خطرات و مضرات، برکات زيادي نيز براي عراق و منطقه خواهد داشت. دولت عراق، پس از آغاز اين فتنه بود که به فکر پاکسازي برخي نهادهاي نظامي و اطلاعاتي خود افتاد و در مسير تقويت زيرساخت‌هاي سياسي و نظامي‌اش حرکت کرد. «نقطه ضعفي» که داعش، اندک موفقيت اوليه خود را مرهون آن است. همچنين در صورت پيروزي مقاومت، مي‌توان با قاطعيت گفت، بر نفوذ و قدرت منطقه‌اي و حتي جهاني ايران افزوده خواهد شد همانطور که در پيروزي سوريه افزوده شد. اتحاد و همدلي که بين مردم عراق براي نابودي جبهه غربي، عربي، عبري و تکفيري به وجود آمده، دستاورد مهم و ارزشمند بعدي است که اين نبرد هنوز تمام نشده به ارمغان آورده است و همه اينها يعني «و مکروا و مکر اللَّه واللَّه خيرالماکرين.»
جعفر بلوري













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن