واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
شناگر همدانی، امید مدال آوری ایران در بازی های پاراآسیایی همدان - ایرنا - شناگر همدانی با 13سال زندگی دراستخرها و کسب مدال های رنگارنگ ملی، امید اصلی تیم ملی شنای جانبازان و معلولان کشورمان برای کسب پنج مدال پاراآسیایی به شمار می رود.
ˈعلیرضا جلیلیˈ ورزشکار 30 ساله همدانی 13 سال است که رشته شنا را به صورت آکادمیک و حرفه ای دنبال می کند و در این سال ها به خاطر علاقه فراوانی که به این رشته ورزشی دارد ساعات بسیاری از روز را در استخرهای شنای این شهر سپری می کند.
قهرمان شنای ایران با وجود معلولیت همواره از انگیزه و توان بالایی برای کسب عناوین قهرمانی برخوردار بوده و هم اکنون یکی از شانس های اصلی مدال آوری تیم ملی کشورمان در بازی های پاراآسیایی محسوب می شود.
جلیلی در یکسال اخیر زیرنظر مربیان در اردوهای تیم ملی به صورت فشرده تمرین داشته است و حتی در فاصله اردوها نیز به صورت شخصی و در استخرهای شنای همدان فعالیت خود را به صورت مستمر انجام می دهد.
وی 13 سال است که بیشترین ساعات زندگی مجردی خود را در استخرهای شنا سپری می کند و به همین دلیل وی را ˈشاه ماهیˈ شنای همدان می نامند.
این شناگر معلول تحت حمایت والدین خود فقط به شنا می پردازد و در این مدت پدر او هزینه های مورد نیازش را تقبل کرده تا فرزندش برای کسب موفقیت دغدغه ای نداشته باشد.
جلیلی هفته گذشته یکی از ستاره های شنای جانبازان و معلولان در مسابقات قهرمانی کشور بود که در این پیکارها موفق به کسب دو نشان طلا در مواد آزاد 50 و 100 متر شد.
قهرمان شنای ایران تلاش بسیاری دارد تا به عنوان نخستین شناگر ایرانی بتواند تاریخ ساز شود و نخستین مدال آور بازی های المپیک و پارالمپیک باشد.
جلیلی در این باره می گوید: 13 سال است که در ورزش شنا فعالیت دارم و حمایت هایی والدینم از من داشتند باعث شد تا انگیزه بیشتری برای تمرین داشته و بتوانم مسیر موفقیت را بهتر از سایر حریفان قدرتمند این رشته سپری کنم.
وی افزود: شنا برای من تمام عمر و زندگی است و در این سال ها تمام اوقات خود را در آب سپری کرده ام و عشق عجیبی به آب و شنا دارم.
دارنده مدال های طلای شنای جانبازان و معلولان کشور اظهار داشت: از 13 سال پیش به رشته شنا علاقه مند شدم و به تدریج مهارت در این رشته را با کمک مربیان تقویت کردم و با اینکه از نظر پزشکی کلاسم در زمره معلولیت های شدید ( S2) قرار گرفته اما خیلی اوقات از افراد غیر معلول بهتر شنا کرده ام.
وی بیان داشت: در مواد 50 متر آزاد، 50 متر کرال پشت، 100 متر آزاد، 100 متر کرال پشت و 200 متر آزاد دارای رکوردهای خوبی هستم اما برای رسیدن به مدال های آسیایی برنامه تمرینی منظمی را دارم تا بتوانم در سطح رکوردهای بین المللی این رشته قرار بگیرم.
وی افزود: شانس مدال در هر پنج رشته را دارم و با این هدف هم اکنون تمرینات آماده سازی خود را به صورت شخصی و به صورت اردویی سپری می کنم.
این قهرمان مدال آور همدانی یادآور شد: البته برای رسیدن به شرایط خیلی بهتر نیاز بود در اردوهای برون مرزی حضور می یافتیم اما کمبود بودجه و مشکلات مالی فدراسیون باعث شد تا اردوهای خارجی تحقق نیابد و با این حال همه اعضای تیم برای رسیدن به موفقیت در اردوهای داخلی در تلاش هستند.
وی افزود: هم اکنون با فرارسیدن ماه مبارک رمضان اردوهای آماده سازی تیم ملی تعطیل شده است و قرار است مرحله دیگر اردوی شناگران پس از این ماه مبارک انجام شود.
وی با قدردانی ویژه از پدر و مادر خود گفت: والدین قطعا تاثیر مستقیم در موفقیت فرزند دارند و پدر و مادرم در این مدت با حمایت های همه جانبه سبب شدند تا در مسیر مدال آوری بسیار موفق عمل کنم.
جلیلی یادآور شد: البته سیدˈعبدی افتخاریˈ مدیرکل ورزش و جوانان و ˈناصر احمدیانˈ رییس هیات ورزش های جانبازان و معلولان استان همدان نیز در حمایت ها سنگ تمام گذاشتند و این توجه گسترده سبب شد تا امسال بتوانم عملکرد درخشانی در مسابقات قهرمانی کشور داشته باشم.
وی خاطرنشان کرد: تمام تلاشم را می کنم تا در رقابت های پارآسیایی اینچوان کره جنوبی از مدال آوران خوش رنگ کاروان کشورمان باشم و از هم اکنون نیز هدفم ، سکوهای پارالمپیک برزیل است.
7520/576
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
11/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]