واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
ماراتن برنامه نویسی تلفن همراه کشور نیمه اول شهریور برگزار می شود تهران- ایرنا- ماراتن برنامه نویسی تلفن همراه کشور به مدت سه شبانه روز بدون وقفه در نیمه اول شهریورماه به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، رییس جشنواره سالیانه وصل؛ ویژه خدمات نسل جدید تلفن همراه با اعلام این مطلب در نشست مطبوعاتی اظهار کرد:امسال شاهد برگزاری دومین جشنواره وصل هستیم و با توجه به اینکه جشنواره به صورت سالیانه برگزار می شود دانشجویان، متخصصان و طراحان حوزه نرم افزارهای تلفن همراه می توانند از هم اکنون ایده ها و طرح های خود را به جشنواره ارسال کنند.
حمیدرضا ربیعی، برگزاری اولین دوره جشنواره وصل را موفقیت آمیز و همراه با تجربیات بسیار مفید ارزیابی کرد و گفت: در جشنواره سال گذشته بیش از 500 اثر دریافت شد که بعد از چندین مرحله داوری، آثار برتر معرفی شده و مورد حمایت قرار گرفتند.
وی افزود: آموزش های مربوط به توسعه خدمات تلفن همراه در بستر نسل 2 و 3 در دانشگاه های کشور ما به صورت کلاسیک ارائه نمی شود و این امر یکی از ضعف های اصلی این حوزه است از همین رو در اولین جشنواره وصل، چندین کارگاه آموزشی برای علاقمندان و متخصصان حوزه نرم افزارهای تلفن همراه در استان های مختلف کشور برگزار کردیم که استقبال خوبی از آنها شد.
استاد دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف درباره برنامه ها و رویکرد دومین دوره جشنواره وصل توضیح داد: در جشنواره امسال سعی داریم توسعه نرم افزارهای تلفن همراه در جهت نیازهای کشور شکل گیرد و نیازهای سازمانی و خدماتی که براساس برنامه پنجم توسعه برعهده دولت گذاشته شده است با همکاری بخش خصوصی برطرف شود و از طرف دیگر، زمینه بروز خلاقیت صاحبان ایده های جدید نیز فراهم آید.
وی برگزاری کلاس های آموزشی برای سازمان ها و توسعه دهندگان مرتبط با خدمات تلفن همراه را از دیگر برنامه های دومین جشنواره وصل برشمرد و گفت: آموزش سازمان ها به منظور آشنایی آنها از نحوه ارائه خدمات در بستر مخابراتی جدید و نسل های جدید ICT ارائه می شود و برگزاری کلاس آموزشی برای توسعه دهندگان نیز با هدف فراهم کردن زمینه تبدیل ایده های آنها به نرم افزار با توجه به استانداردهای نوین دنیا خواهد بود.
رییس پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد: در نظر داریم در جشنواره امسال، ارائه ایده های جدید در قالب ˈاستارتاپˈ شکل بگیرد به این صورت که یک ماراتن نرم افزاری با حضور صاحبان ایده به مدت سه شبانه روز بی وقفه برگزار می شود تا این افراد بتوانند در یک فرآیند کارآفرینی، ایده های خود را معرفی و به محصول اولیه تبدیل کنند.
وی یادآور شد: از آنجا که این ماراتن نرم افزاری به صورت شبانه روزی و طولانی است رقابت ها در دو گروه دختران و پسران به صورت جداگانه اما همزمان برگزار خواهد شد.
به گفته ربیعی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز از ایده های برتر این ماراتن نرم افزاری حمایت خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: چهار گروه طراحان حرفه ای نرم افزارهای تلفن همراه، علاقمندان به یادگیری تولید نرم افزارهای تلفن همراه، عموم علاقمندان به استفاده از نرم افزارها و طراحان گرافیکی حوزه نرم افزارهای تلفن همراه، چهار گروه اصلی مخاطبان دومین جشنواره وصل را تشکیل می دهند.
ربیعی افزود: علاقمندان می توانند برای ثبت نام در دومین جشنواره وصل به نشانی اینترنتی festival.vaslab.ir مراجعه و مطابق برنامه زمان بندی اعلام شده نسبت به ثبت نام و ارائه ایده ها و آثار خود اقدام کنند.
مراسم اختتامیه و معرفی برترین های دومین جشنواره وصل روز 28بهمن ماه 93 در دانشگاه صنعتی شریف برگزار خواهد شد.
دبیر دومین جشنواره وصل نیز در این نشست، جریان سازی فرهنگی، علمی و تجاری در صنعت تلفن همراه، توسعه کارآفرینی در این صنعت و حمایت از نوآوران و طراحان داخلی نرم افزارهای تلفن همراه را از اهداف اصلی برگزاری این جشنواره معرفی کرد.
علی اخلاقی افزود: پیشبرد اهداف طرح جامع دولت همراه، تجاری سازی محصولات بومی، صادرات محصولات دانش بنیان و ارتقای فرهنگ تلفن همراه در جامعه به عنوان یک رسانه جامع و فراگیر نیز از دیگر اهداف جشنواره وصل هستند.
وی خاطرنشان کرد:جشنواره امسال اهداف دیگری همچون شناسایی بازارهای سازمانی در حوزه نرم افزارهای کاربردی تلفن همراه، شناسایی نرم افزارهای موفق سازمانی بین المللی، طراحی و تولید نرم افزارهای سازمانی بومی براساس نیازهای موجود و تدوین سند جامع ارزیابی و استانداردهای نرم افزارهای تلفن همراه را دنبال می کند.
مدیرکل فناوری اطلاعات استانداری خراسان رضوی و عضو شورای راهبردی جشنواره وصل نیز در این نشست گفت: نگاه استانی با رویکرد رفع نیازهای دولت، یکی از ویژگی های قابل توجه جشنواره وصل است و این جشنواره، یکی از معدود رویدادهای فناورانه است که به استانها توجه ویژه ای دارد.
محمدرضا خلیلی افزود:قانون برنامه پنجم توسعه در بندهای 46 و 48 به صراحت بر برون سپاری و الکترونیکی کردن خدمات در بخش های مختلف تاکید کرده است که باید با توجه به زیرساختهای هوشمندی که در اختیار داریم در این مسیر به حرکت خود شتاب ببخشیم.
وی برگزاری جشنواره وصل را گام مهمی در راستای هم افزایی و هم اندیشی طراحان، صاحبان ایده و متخصصان توسعه نرم افزاری تلفن همراه و نیازهای بخش دولتی برشمرد.
علمی (3)**1055**1440
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
11/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]