تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):پشیمانی از گناه برای توبه کافی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802966703




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارش آسوشیتدپرس از گسترش فناوری انرژی خورشیدی در ایران


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

گزارش آسوشیتدپرس از گسترش فناوری انرژی خورشیدی در ایران تهران – ایرنا – خبرگزاری آسوشیتدپرس روز سه شنبه گزارشی از پیشرفت های ایران در بهره برداری از فناوری انرژی های تجدیدپذیر و گسترش نیروگاه های خورشیدی منتشر کرد.


این خبرگزاری نوشت: سرزمین ایران به طور میانگین، هرسال 300 روز آفتابی دارد و این شرایط، ایران را به یکی از مستعدترین کشورهای جهان برای بهره برداری از انرژی خورشیدی تبدیل می کند. برهمین اساس، دولت حسن روحانی، بودجه توسعه انرژی خورشیدی را پنج برابر کرده است. استفاده از انرژی خورشیدی به جای انرژی های فسیلی نه تنها برای محیط زیست خوب است، بلکه در شرایط خاص، تداوم نیروی الکتریسیته در مناطق روستایی کشور را تضمین می کند.
ازسوی دیگر، کاهش یارانه سوخت، استفاده از انرژی های پایدار را مهمتر از گذشته می کند و به دولت در ذخیرسازی بودجه برای رویارویی با تحریم های خارجی هم کمک بسزایی خواهد کرد.
سامان میرهادی، یک مقام ارشد دولتی در امور انرژی های خورشیدی می گوید: در ایران، تغییری بزرگ در حال رخ دادن است.
ایران، کشوری با بیش از 77 میلیون نفر جمعیت، دارای چهارمین ذخایر ثابت شده نفت و یکی از بزرگترین ذخایر گاز جهان است. با این حال، تولید و تصفیه نفت ایران در سال های اخیر کاهش یافته است.
در حالی که سال گذشته کل بودجه انرژی خورشیدی در ایران 12 میلیون دلار بود، امسال دولت روحانی 60 میلیون دلار برای این منظور اختصاص داده است. دولت به ویژه می خواهد بخش های روستایی کشور را زیر پوشش انرژی خورشیدی قرار دهد. به عنوان یک نمونه، روستای سیچانلو در 200 کیلومتری شمال غربی تهران، پیش از این برای تولید برق به گازوئیل متکی بود، اما اکنون به سلول های خورشیدی مجهز شده است.
سلول های خورشیدی روی سقف خانه روستاییان نصب شده و برقی که درون باتری های ویژه ذخیر می شود را می توان برای مصرف های خانگی به کار برد. حبیب الله کاکاوند، پدر یکی از خانواده های سیچانلو، روش کار این سلول های خورشیدی را به ما نشان داد.
کاکاوند می گوید: ما در گذشته از ژنراتورهای گازوئیلی برای تولید برق استفاده می کردیم. علاوه بر آلودگی هوا و سر و صدای زیاد، نگهداری از ژنراتورهای گازوئیلی هزینه های فراوانی داشت. اما دولت، انرژی خورشیدی را رایگان به ما داده است. این سلول ها چیزی مصرف نمی کنند و زندگی را برای ما آسانتر کرده اند.
مهری، همسر حبیب الله کاکاوند نیز در حالی که با استفاده از جارو برقی متصل به انرژی خورشیدی، مشغول گردروبی از فرش های ایرانی خانه شان بود، سخنان همسرش را تایید می کرد.
انرژی خورشیدی در ایران یکی از بحث های داغ روز است و تیرماه امسال یک گروه دانشجویی از ایران در رقابت های خودروهای خورشیدی در ایالات متحده آمریکا شرکت کرد.
ˈمیرهادیˈ می گوید دولت سلول های خورشیدی را در هزار محل، از جمله روی سقف مسجدها، مدرسه ها و سازمان های دولتی نصب کرده است.
جعفر محمدنژاد، یک مقام ارشد وزارت نیروی ایران، می گوید قوانینی که به تازگی تصویب شده و مشوق هایی که تعیین شده اند، سرمایه گذاران داخلی و خارجی را برای سرمایه گذاری در برنامه های مربوط به انرژی خورشیدی ترقیب خواهد کرد. وی نگفت هم اکنون چه میزان از انرژی مصرفی در ایران از راه سوخت های تجدیدپذیر تولید می شود، اما تاکید کرد که مقام های دولت انتظار دارند تا دو سال آینده، بتوانیم پنج هزار مگاوات برق از منابع تجدیدپذیر تولید کنیم. هزینه گسترش این فناوری هم با استفاده از قبض های برق مشترکان تامین خواهد شد.
محمدنژاد ادامه داد ˈایران دارای منابع سرشار سوخت های فسیلی است؛ با این حال، کشور می خواهد روی انرژی های تجدیدپذیر تمرکز کند. این رویکرد، نشانه تغییر راهبرد در کشور است.ˈ
اگرچه هنوز در ایران به سوخت های فسیلی یارانه پرداخت می شود، اما افزایش بهای اینگونه سوخت ها و کاهش پیوسته بهای تجهیزات انرژی خورشیدی در خارج از ایران، بهره برداری از این انرژی نو را مقرون به صرفه می کند. با این همه، ایرانیان در این راه با چالش هایی نیز مواجهند.
یوسف آرمودلی، رییس سازمان انرژی های نو در ایران، می گوید ˈسخت تر از نصب سلول های خورشیدی این است که عادت مردم در استفاده از برق ارزان و غیرخورشیدی را تغییر دهیم.ˈ
رسانام**9163/1547

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




10/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن