واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ تير ۱۳۹۳ (۱۱:۲۴ق.ظ)
رييس جمهور اعلام کرد:(2) مذاکرات برد - برد تنها با خارجي ها نيست / نمي توان مدام از خودروسازان خواهش افزايش کيفيت خودرو کرد رييس جمهور بيان داشت: بايد با اساتيد و بزرگان صنعت، مجلس و دولت مذاکرات برد- برد را برگزار کنند زيرا تنها مذاکراتمان مختص خارجي ها نيست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، حسن روحاني رييس جمهور در مراسم روز صنعت و معدن اظهار کرد: دولت با بخش خصوصي، دولت و مجلس و بخش خصوصي با مجلس بايد با يکديگر مذاکراتي را در جهت رشد صنعت کشور برگزار کنند. ما نياز به برگزاري مذاکرات برد- برد در کشور به نفع صنعت کشورمان داريم.
وي با اشاره به اينکه بايد به يکديگر اعتماد داشته باشيم، گفت: بايد با اعتماد به هم و همچنين احترام به قانون آينده کشور را از نظر ثبات و امنيت در نظر بگيريم؛ مطمئن باشيد که دولت در يک جلسه بدون مشورت و مطالعه تصميم گيري نمي کند.
وي ادامه داد: صنعت گران مطمئن باشند که دولت توانمند است و به دنبال نگه داشتن ثبات و آرامش بازار در کشور است.
رييس جمهور با اشاره به عملکرد دولت در خصوص تورم گفت: شما امروز در موضوع تورم شاهد هستيد که دولت به آنچه که قول داده است تاکنون عمل کرده است. اگر گفتيم تورم قابل مهار است امروز تورم نقطه به نقطه را از 44 درصد به 14.7 درصد کاهش داده ايم. اين بايد براي صاحبان حرف، کارآفرينان و صنعت گران اطمينان بخش باشد و ما هم قول مي دهيم روند کاهش تورم در کشور ادامه داشته باشد.
وي در خصوص عدم افزايش قيمت مواد خوراکي در کشور گفت: در ماه خرداد مواد خوراکي افزايشي پيدا نکرد و در برخي از مواقع نيز با کاهش مواجه بوديم. نرخ تورم خرداد ماه کشور 8 دهم درصد بود و به طور ميانگين نرخ تورم کشور ماهانه يک درصد بوده است. اين به معناي يک اطمينان به جامعه اي است که مي خواهند با ثبات و حرکات معقولانه رو به جلو حرکت کنند و دولت پشتيبان آنها است.
وي با اشاره به رکود و تورم تصريح کرد: در ماه هاي اخير اعتراض مي کنند که چرا به رکود پرداخته نشد، اما اگر دولت ابتدا به دنبال رکود مي رفت اين دسته از افراد اعتراض مي کردند که چرا به تورم رسيدگي مي شود؛ دولت با مشورت کارشناسان به اين نظر رسيد که در حال حاضر حرکت سريع تورم را در قدم اول متوقف سازد و پس از آن به دنبال مهار رکود در کشور اقدام کند.
وي تاکيد کرد: مطمئن باشيد اولين گام دولت پس از مهار کامل تورم، شکستن رکود در کشور است؛ رشد توليد در خودروي سبک، فولاد، پتروشيمي و لوازم خانگي به معناي آن است که اولين گام ها برداشته شده است.
رييس جمهور با اشاره به پيشرفت هاي بخش صنعت نفت کشور هم گفت: امروز در زمينه نفت و گاز نيز قدم هاي مهمي برداشته ايم و چهار فاز را در بخش گاز کشور در پارس جنوبي امسال به توليد خواهيم رساند و چهار فاز ديگر را در سال آينده به مرحله اجرايي شدن در خواهيم آورد. رشد توليد در بخش نفت آغاز شده است و اين رشد ادامه خواهد داشت.
رييس جمهور با اشاره به بند (ق) نيز گفت: براي اجراي بند (ق) وزير نفت نيز اعلام کرد که سرمايه کافي براي تغيير وسايل گازسوز کنار گذاشته شده است، ناچار هستيم براي چابکي و تحرک بيشتر و در راستاي نفع همه مردم اقداماتي را به نفع ملت انجام دهيم.
رييس جمهور در خصوص خودروسازان نيز گفت: ناچار هستيم يک سري خودرو را با سوخت کم وارد کشور کنيم چون ناوگان حمل و نقل ما نياز به تحرک و پويايي دارد؛ نمي توانيم به صورت مداوم از خودروسازان خواهش کنيم که حرکت مثبت کيفي را در اين صنعت پديد آورند و آنها به هيچ وجهي اين حرکت را در کشور آغاز نکنند.
وي در مورد محدوديت هايي که امروز در کشور وجود دارد، گفت: در يک سري از صنايع محدوديت هايي را دولت ايجاد مي کند که آنها به نفع کشور هستند و در مقابل يک سري از محدوديت ها شايد به ضرر کشور باشد و بايد آنها را برداشت.
وي ادامه داد: بعضي از محدوديت ها عقلاني نيست و بايد درست شود و اگر پيچ و خم غير ضروري در صنعت باشد، بايد در راستاي تصحيح آن قدم برداشت.
وي افزود: اگر در سيستم اداري فساد و رانت وجود دارد، به معناي محدوديت هاي ناصحيح است و بايد دولت با آن مقابله کند، ولي در بعضي از مواقع محدوديت ها عقلاني و درست است.
وي افزود: اگر براي صنعت خودرو محدوديت قائل مي شويم، براي هوا و زيست محيط ضروري است. هدف نهايي صنعت بايد به نفع مردم کشورمان تمام شود.
وي با اشاره به وضعيت امروز توليد کشور گفت: در شرايطي هستيم که توليد کشور با مشکلاتي مواجه است و وظيفه دولت آن است که در راستاي رفع آن قدم هايي را در فضاي روابط خارجه بردارد تا فضاي مناسب و راحت تري براي ورود مواد اوليه و تکنولوژي فراهم کنيم و همچنين فضاي تبادل پولي بين کشورمان و ساير کشورها را ايجاد کنيم.
رييس جمهور در خصوص سياست هاي خارجي کشور گفت: دولت در اين زمينه گام هاي درستي را طي 11 ماه گذشته برداشته و شرايط مثبتي را براي توليد رقم زده است؛ متاسفانه تحريم ها توانست در بعضي از بخش هاي کشور همانند صنعت خودرو اثرگذاري شديدي را داشته باشد، ولي امروز با قدم هايي که دولت برداشت مي توان گفت که تحريم ها شکسته شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]