تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):بنده به ايمان ناب نرسد، مگر آن كه شوخى و دروغ را ترك گويد و مجادله (بگومگو) را رها كن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804433996




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حجم بدهی های خارجی ترکیه به مرز 390 میلیارد دلار رسید


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

حجم بدهی های خارجی ترکیه به مرز 390 میلیارد دلار رسید آنکارا – ایرنا- سازمان خزانه داری ترکیه حجم بدهی های خارجی این کشور در پایان سه ماهه اول سالجاری میلادی را که بخش عمده آن متعلق به بخش خصوصی این کشور است، 386.8 ملیارد دلار اعلام کرد.


به گزارش ایرنا، سازمان خزانه داری ترکیه روز دوشنبه در تارنمای رسمی خود داده های مربوط به بدهی های خارجی این کشور در سه ماهه نخست سالجاری میلادی را اعلام کرد.
براساس این آمار ، 68.5 درصد از این بدهی ها معادل 264.9 میلیارد دلار را بدهی های بخش خصوصی و 30.3 درصد آن معادل 117 میلیارد دلار را بدهی های بخش دولتی تشکیل می دهد.
براساس این آمار، سهم بدهی های بانک مرکزی ترکیه نیز در کل بدهی های خارجی این کشور 1.3 درصد برابر 4.9 میلیارد دلار می باشد.
بررسی این داده ها نشان می دهد برابر 86.5 میلیارد دلار از کل 117 میلیارد دلار بدهی بخش دولتی را بدهی دولت مرکزی ترکیه و 30.6 میلیارد دلار نیز مربوط به بدهی های شهرداری های، بانک های دولتی، موسسات اقتصادی دولت و سایر موسسات دولتی غیرمالی این کشور است.
برابر 56.6 میلیارد دلار از بدهی های دولت مرکزی مربوط به بدهی هایی است که سازمان خزانه داری ترکیه از طریق فروش اوراق قرضه دولتی در بازارهای سرمایه جهان استقراض کرده است.
بررسی آمار سازمان خزانه داری ترکیه نشان می دهد، برابر 106.1 میلیارد دلار از 264.9 میلیارد دلار از کل بدهی های بخش خصوصی ترکیه را بدهی های کوتاه مدت تشکیل می دهد که سهم بخش بانکداری ترکیه در آن برابر 70.7 میلیارد دلار است.
براساس این گزارش، بدهی های میان مدت و بلند مدت بخش خصوصی ترکیه نیز منتهی به سه ماهه اول سالجاری میلادی 158.8 میلیارد دلار است که 86.7 میلیارد دلار از این بدهی ها متعلق به بخش غیر مالی است.
بررسی ساختار بدهی های بانک مرکزی ترکیه نیز نشان می دهد، 4.1 میلیارد دلار از بدهی های بانک مرکزی این کشور را بدهی های بلند مدت و میان مدت و 762 میلیون دلار آن را کوتاه مدت تشکیل می دهند.
با لحاظ اینکه بدهی های خارجی کشورها در داده های بین المللی همواره براساس دلار محاسبه می شود، میزان بدهی های خارجی ترکیه تحت تاثیر تغییراتی که در تبدیل نرخ اسعار مختلف خارجی به دلار در آمار بدهی های خارجی در سه ماهه نخست سالجاری 703 میلیون دلار محاسبه شده است.
بر اساس این گزارش، حجم بدهی های ترکیه در سه ماهه نخست سال جاری میلادی، صرفا ناشی از تغییرات نرخ ارز، 703 میلیون دلار کاهش یافته است.
به گفته کارشناسان اقتصادی یکی از مهمترین چالش های اقتصاد این کشور اتکای بیش از حد چرخ های اقتصادی ترکیه برای به حرکت درآمدن به منابع مالی خارجی است. به گفته روشنتر ترکیه همواره برای تامین رشد اقتصادی خود به منابع مالی خارجی نیاز دارد و این نیز نه از طریق جذب سرمایه گذاری مستقیم خارجی بلکه از طریق استقراض خارجی تامین می شود و ترکیه مجبور است همه ساله بخش عمده ای از ثروت کشور را صرف هزینه هنگفت بهره بدهی های خود بکند.
به گفته همین کارشناسان مهمترین منابع مالی کشورها در تامین رشد اقتصادی، پس اندازهای داخلی آنهاست. نسبت پس اندازهای داخلی در ترکیه در قیاس با بسیاری از کشورهای اروپا و یا کشورهای درحال رشد بزرگ جهان بسیار پائین و در حدود 12 درصد است و تمهیدات دولت آنکارا در سالهای اخیر برای افزایش نسبت پس اندازها نیز کارساز نبوده است. لذا دولت آنکارا برای تامین منابع لازم برای تحرکت اقتصادی به منابع مالی خارجی روی می آورد.
خاورم/2011**1010

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




09/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن