واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
ظرفیت های ورزشی شهرداری باید به خوبی در اختیار شهروندان قرار گیرد همدان- ایرنا- معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری شهرداری همدان گفت: ظرفیت های ورزشی شهرداری همدان باید به خوبی در اختیار شهروندان قرار گیرد و جلب رضایتمندی مردم مهمترین هدف شهرداری است.

به گزارش ایرنا ˈمحمدرضا بیاناتیˈ عصر یکشنبه در آیین معارفه سرپرست جدید سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری همدان افزود: امور فرهنگی - ورزشی شهرداری همواره موردتوجه شهروندان قرار داردکه باید با استفاده مطلوب از ظرفیت ها، تجارب پیشکسوتان، بهره مندی از افراد متخصص و برنامه ریزی مناسب در راستای توسعه بخش های قهرمانی و همگانی، خدمات دهی مناسب، درآمدزایی و کسب موفقیت های استانی و ملی تلاش شود.
وی اضافه کرد: اخلاق مداری در کار، احترام به پیشکسوتان، بهره وری موثر از نیروهای توانمند و تخصص، برنامه ریزی در چارچوب سیاست ها و آیین نامه شهرداری، ایجاد تشکیلات منسجم، کارآمد و یکدل در سازمان و مدیریت ثمربخش، مردمدار و متخصص در امور اجرایی لازمه توسعه و پیشرفت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری همدان است.
وی با قدردانی از زحمات مدیران گذشته سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری گفت: در مدت گذشته زحمات فراوانی برای موفقیت امور مختلف سازمان را شاهد بوده ایم و از این پس مسوولیت ها سنگین تر و انتظارات بیشتر خواهد بود.
بیاناتی با اشاره به اینکه تغییرات در هر سازمانی با هدف پیشرفت بهتر و مطلوب تر صورت می گیرد گفت: رویکرد سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری همدان برگرفته از سیاست های کلان اعضای شورا و شهردار در این بخش است و انتظار داریم برنامه ها در چارچوبی بهتر و مطلوب تر انجام شود.
وی با قدردانی از پیشکسوتان و ورزشکاران با سابقه امور اداری سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری همدان در کمک به توسعه ورزش شهرداری گفت: نیروهای با سابقه این سازمان گوهرهای گرانبها محسوب می شوند که می بایست با استفاده از تجارب ارزنده آنان در مسیر موفقیت های بیشتر قدم برداشت.
وی با تاکید بر همدلی و اتحاد تمامی کارکنان و نیروهای سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری گفت: یکدلی و صمیمیت در کار با رویکرد جدی در تحقق اهداف همراه با حفظ احترام متقابل و کوشش در ارتقا جایگاه سازمان با رضایتمندی مردم، کارکنان، درآمدزایی مناسب و پیشرفت در رشته های مختلف به خصوص رده های سنی پایه باید مورد توجه قرار گیرد.
طی حکمی از سوی سیدˈمصطفی رسولیˈ شهردار همدان، ˈامیرحسین اسکندریانˈ به عنوان سرپرست سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری همدان منصوب و از زحمات ˈپیمان صادقیˈ در یکسال گذشته قدردانی شد.
ˈامیرحسین اسکندریانˈ با مدرک مهندسی برق مدت هشت سال سابقه خدمت در ارگان شهرداری همدان را دارا است.
وی دو سال در شهرداری منطقه چهار و شش سال به عنوان مدیر روابط عمومی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری همدان را در کارنامه کاری خود دارد.
هم اکنون زیرساخت های ایجاد شده در ورزش شهرداری به بیش از چهار هزار شهروند همدانی و بیش از دو هزار پرسنل شهرداری این شهر خدمات دهی می کند.
7520/576
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
09/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]