تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):شعبان ماه من است. هر كه ماه مرا روزه بدارد، روز قيامت شفيع او خواهم بود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870864445




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ناهماهنگی دولت های منطقه بهترین فرصت را برای افراطیون ایجاد کرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

آیت الله هاشمی رفسنجانی: ناهماهنگی دولت های منطقه بهترین فرصت را برای افراطیون ایجاد کرد تهران- ایرنا- رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار سفیر ترکیه گفت: ناهماهنگی های بین دولت های منطقه بهترین فرصت را برای گروه های تندرو ایجاد کرد که اگر دیروز در سوریه بودند و امروز در عراق، فردا در هر کشور اسلامی دیگری نیز خواهند بود.


به گزارش ایرنا از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت الله هاشمی رفسنجانی گروه های افراطی را مخلّ امنیت مردم منطقه و تندروی های آنان را باعث بی آبرویی مسلمانان واقعی در نظام بین المللی دانست و افزود: دولت های منطقه با هر نگاهی که شرایط امروز را ارزیابی کنند، می فهمند که این وضع به ضرر همه است.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تشریح چگونگی به وجود آمدن طالبان و القاعده در دامن کشورهای غربی و آمریکا، گفت: بعدها همین گروه طالبان و القاعده دشمن سرسخت آنها شدند و در آینده نیز گروهک تروریستی داعش که امروز در عراق جنایت می کنند، مخلّ امنیت کشورهایی خواهند شد که امروز حامی آنها هستند.
وی جهانی شدن تروریسم را پدیده سیاسی این مقطع از تاریخ توصیف کرد و گفت: دولت ها باید از منافع زودگذر خود در مسائل منطقه ای بگذرند و علیه تروریسم متحد باشند که امنیت را از همه می گیرند.
هاشمی رفسنجانی، اوضاع امروز مصر، لیبی، یمن، سوریه و تا حدودی عراق و افغانستان را مصداقی برای نفرت مردم از تندروی ها دانست و افزود: مردمی که دو سال پیش علیه دیکتاتوری به خیابان ها آمده بودند، وقتی برنامه های افراطیون را دیدند، دوباره به نظامی ها پناه آوردند.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام ویژگی های ایران و ترکیه را برای گسترش و تعمیق همکاری ها منحصر به فرد خواند و افزود: در هیچ مقطعی از تاریخ، پسندیده نیست که سیاست بر روابطی که ریشه در فرهنگ مشترک دارد، سایه اندازد.
هاشمی رفسنجانی مرز ایران و ترکیه را یک قرارداد جغرافیایی دانست و گفت: اشتراکات فراوان دینی، فرهنگی و زبانی مردم دو کشور در دو سوی مرز آن قدر زیاد است که اقدامات تروریستی نمی تواند در آن اخلال ایجاد کند.
وی با اشاره به سابقه همکاری های ایران و ترکیه گفت: در زمان مرحوم اربکان که کشورهای اسلامی در حال توسعه در گروه دی 8 گرد هم آمده بودند، برای افتتاح آن در ترکیه ضمن گفت و گوها، قرار گذاشتیم همکاری ها حتی با کشورهای آسیای میانه فراتر از مسائل اقتصادی و فرهنگی باشد.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام از عدم پیگیری آن برنامه ها ابراز تاسف کرد.

**دوره ای تلخ در تاریخ اسلام

لومیت یاردیم سفیر ترکیه در ایران نیز در این دیدار، برنامه های دولت متبوع خویش را گسترش همکاری ها با ایران خواند و با اشاره به نقش آیت الله هاشمی رفسنجانی در تأسیس گروه دی 8 که همکاری خوبی میان کشورهای اسلامی در حال توسعه بود، گفت: متأسفانه آن همکاری ها جای خود را امروزه به منازعات داده است.
سفیر ترکیه در ایران شرایط امروز را «دوره ای تلخ در تاریخ اسلام» دانست و گفت: اگر راهکار مناسب سیاسی پیدا نشود، مسائل کشورهای اسلامی پیچیده تر می شود.
وی اوضاع امروز عراق را نگران کننده خواند و گفت: سیاست ما در مسائل دوجانبه و منطقه ای، رایزنی و گفت و گو با ایران است، چون جبهه پیش روی خود را بسیار گسترده می دانیم.
سیام(1)1429 **1449

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




08/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن