واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ تير ۱۳۹۳ (۱۸:۱۳ب.ظ)
استاندار کهگيلويه بوير احمد تأکيد کرد: سرمايه گذاري تنها راه برون رفت کهگيلويه و بويراحمد از وضعيت کنوني اقتصادي است سيد موسي خادمي در آيين تجليل از صنعتگران، معدنکاران و اصناف گفت: اکنون زمان آن رسيده که در اين استان صنايع بزرگ رونق يابد تا بخش اقتصاد و اشتغال متحول و پررونق شود.
به گزارش خبرگزاري موج، استاندار کهگيلويه بوير احمد ايجاد و راه اندازي صنايع بزرگ را ضرورت اجتناب ناپذير استان دانست و افزود: اين مهم با مشارکت سرمايه گذاران و موسسه هاي دولتي و غيردولتي تحقق مي يابد.
خادمي بيان کرد: با توسعه صنايع بزرگ، متوسط و کوچک ترکيب اشتغال استان که بيشتر در حوزه خدمات و شغل دولتي است تغيير مي يابد و اين جريان به سمت اشتغال در حوزه صنعت و کشاورزي حرکت مي کند و در آن صورت خواهد بود که استان ما بر مسيرپيشرفت و توسعه حرکت خواهد کرد.
وي با بيان اينکه، در حالي که صنايع مادر بستر ايجاد و رونق ديگر صنايع کوچک و وابسته مي باشد و اين استان ازعدم وجود صنايع بزرگ رنج مي برد، تاکيد کرد: بايد به دنبال اين باشيم که صنعت استان علاوه براينکه پايدار بماند به يک پايه و محور براي توسعه اقتصادي تبديل شود.
اين مقام مسئول ابراز داشت: تسهيلات اعطايي از سوي صندوق توسعه ملي فرصتي مناسب براي تامين اعتبارات مورد نياز در زمينه اجراي طرح هاي اقتصادي استان و در تمام بخش ها از جمله صنعت و معدن است که بايد استفاده بهينه اي از آن شود.
وي افزود: سرمايه گذاري تنها راه برون رفت کهگيلويه و بويراحمد از وضعيت کنوني اقتصادي است و حمايت از سرمايه گذاران داخلي و خارجي جزو برنامه هاي اصلي مسئولان استان قرار گرفته است.
خادمي با بيان اينکه به رغم وجود همه ظرفيت ها و مزيت ها اما از مشکلات اصلي استان فقدان صنايع بزرگ و مولد است گفت: براي برطرف کردن اين مشکل از ورود سرمايهگذاران به استان به طور ويژه حمايت مي کنيم.
استاندار تاکيد کرد: براي برون رفت کهگيلويه و بويراحمد از رکود اقتصادي و صنعتي بايد به صورت جدي از سرمايهگذاري در استان استقبال و حمايت کنيم.
به گفته خادمي، تهيه سند و برنامه ريزي لازم براي آينده صنعت استان با ديد واقع بينانه و دقيق از سوي کارشناسان حوزه صنعت و اشتغال استان طراحي و تدوين شده که در آن راهبرد صنعت استان را براساس جدول زمانبندي چند ساله تا رسيدن به شرايط ايده آل لحاظ کرده است.
وي بيان اينکه، اين سند و برنامه با هشت محور طراحي شده و اگر کمبود و نواقصاتي دارد قابل بروز رساني است، افزود: همه تلاش ها براي توسعه صنعت، توليد و اشتغال بکار بسته شده است و مي طلبد که بخش خصوص و متوليان امر با عزمي جدي و تلاشي مضاعف و مشارکتي سازنده خود را وارد اين عرصه کنند.
خادمي گفت: هم اکنون 8 واحد صنعتي با 100 نفر اشتغال بکار در استان داريم که بسيار ناچيز و زيبنده اين استان نيست.
در اين آيين 65 نفر از صنعتگران، معدنکاران و اصناف نمونه استان با اهداي لوح سپاس و جوايز ارزنده مورد تجليل قرار گرفتند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]